bimota 02.11.14, 17:00 korwin-mikke.pl/blog/wpis/zaduszki__i_problem_imion/2514 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the-great-inuk Re: ... w Afryce mieszka ... 03.11.14, 08:01 Ja się dystansuję od rasistowskich aluzji autora tego wpisu. Uważam, że byłem Wam winien tą wiadomość. Co z nią zrobicie, zależy od waszego sumienia. Ot, co... Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: ... w Afryce mieszka ... 03.11.14, 08:07 the-great-inuk napisała: > Ja się dystansuję od rasistowskich aluzji autora tego wpisu. > > Uważam, że byłem Wam winien tą wiadomość. > Co z nią zrobicie, zależy od waszego sumienia. > A tu obowiązkowa lektura uzupełniająca odnośnie rasistowskich aluzji! Ot, co... Odpowiedz Link
the-great-inuk Bez pracy nie ma kołaczy! 03.11.14, 07:55 Dla mnie jest oczywiste, że ten Pan doskonale zna i z wielkim powodzeniem stosuje 36 forteli, 三十六計 - Sānshíliù Jì... Bez pracy nie ma kołaczy! Nie każdy może być deputowanym w Sejmie Europejskim. Choć wielu by chciało... Choćby ze względów pekuniarnych... Ot, co... Odpowiedz Link
bimota Re: Bez pracy nie ma kołaczy! 03.11.14, 12:26 malo jest miejsc, gdzie tyle placa za spanie... wystarczy nie wypowiadac slowa "murzyn"... Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: Bez pracy nie ma kołaczy! 03.11.14, 12:48 bimota napisał: > malo jest miejsc, gdzie tyle placa za spanie... wystarczy nie wypowiadac slowa > "murzyn"... ================================ Twoje szczęście, że użyłeś " " ! Ot, co... Odpowiedz Link
nikodem321 Re: JAN RAMBO 05.11.14, 16:58 Jan Lennon? Jan IV Groźny? Don Jan? Pan Jan? Jakoś mnie to nie przekonuje. Odpowiedz Link