matthieu57 11.03.04, 14:20 przepraszam tylko za brak polskiej klawiatury Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matthieu57 kicior99 11.03.04, 14:22 mieszkam we francji i jedynie chcialem pomoc a tak poza tym to czy w polsce nie ma jakiegos porzadnego pisania smesowego? Odpowiedz Link
liloom od liloom 11.03.04, 18:27 matthieu57 napisał: > mieszkam we francji i jedynie chcialem pomoc a tak poza tym to czy w polsce nie > > ma jakiegos porzadnego pisania smesowego? ja tak zrozumialam i zagladaj tu, bo ciagle ktos prosi o pomoc, mysle natomiast ze kicior cie nie zrozumial, ale on to sam napewno powie Odpowiedz Link
matthieu57 Re: od liloom 11.03.04, 18:47 Je sens qu y a du foutage de gueule dans tout ça Odpowiedz Link
baloo zexplications ? 12.03.04, 00:16 Mais non, il n'est pas si mauvais que ça, le Kicior nonante-neuvième ;o) C'était p'têt pas son jour , v'là tout. Et pi, il aime pas le fôtes d'ortograffe, le Kicior, surtout en polonais. ça , tout le monde le sait, ici ;oD Et pi, y'en a des, sur ce forum (et je dois avouer , honte à moi, que j'en fais partie) , qui par principe refusent de traduire des devoirs d'école , tout ça pour des raisons purement pédagogiques (la belle excuse !) ;oD Mais bon, chacun fait ce qu'il veut. Salutations B. Odpowiedz Link
galinette Re: od liloom 12.03.04, 12:50 personne n'est parfait un conseil pour matthieu _ laisse pisser le mérinos Odpowiedz Link
ewa9876 Proszę o pomoc w tłumaczeniu 12.03.04, 12:45 W odpowiedzi na Państwa ogłoszenie zamieszczone w „Gazecie ” z dnia XXXr. pragnę złożyć swoją aplikację jako kandydatka na stanowisko asystentki dyrektora marketingu. Mam nadzieję, że spełnię Państwa wymagania i będę miała szansę pracować w Państwa firmie. Za moją osobą przemawia zarówno moje wykształcenie bezpośrednio związane z marketingiem i zarządzaniem oraz doświadczenie, jakie zdobyłam, odbywając staż w dziale marketingu firmy X. Podczas tego stażu przygotowywałam projekt badania marketingowego, ale też obserwowałam pracę innych osób w dziale. Orientuję się więc w zakresie obowiązków asystenta dyrektora marketingu i jestem przekonana, że im podołam. Moim atutem jest łatwość nawiązywania kontaktów z różnymi ludźmi i umiejętność współpracy. Wyznaczam sobie konkretne cele zawodowe, ale potrafię je dostosować do celów zespołu. Myślę, że ważną cechą będzie również umiejętność analitycznego myślenia, która potrzebna jest w wykonywaniu analiz marketingowych. Cechuje mnie konsekwencja w działaniu i odpowiedzialność w podchodzeniu do wykonywanej pracy. Moją zaletą jest także zdolność szybkiego uczenia się. Mam nadzieję, że zainteresowałam Państwa swoją osobą i będę miała przyjemność spotkać się z Państwem na rozmowie kwalifikacyjnej, by pełniej przedstawić swoje umiejętności. Odpowiedz Link