kicior99 10.01.03, 16:59 "Salut ca va" cz.2 (tzw. podrecznik ze slimakiem, czerwony) w kazdym stanie, byleby zadania nie byly rozwiazane dlugopisem =) Kontakt via e-mail Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
liloom Re: Kupie pilnie 10.01.03, 18:00 Kicior a ja zapomnialam o tych ksiazkach bedac w warszawie, czy to Ty chciales En France etc.? Uruchomie zaraz znajomych jesli jeszcze Cie te ksiazki interesuja, ok? Odpowiedz Link
jan.kran Re: Kupie pilnie 10.01.03, 21:19 Zaczelam sie uczyc wieeeeele lat temu z ksiazki " Vers la France ".To byla cala seria np. " A Paris". Podsunelabym je moim dzieciom. Czy ktos je zna ? Pozdrawiam. Kran. Odpowiedz Link
liloom Re: Kupie pilnie 11.01.03, 11:30 jan.kran napisała: > Zaczelam sie uczyc wieeeeele lat temu z ksiazki " Vers la France ".To byla cala > seria np. " A Paris". Podsunelabym je moim dzieciom. Czy ktos je zna ? > Pozdrawiam. Kran. Ja tez sie z tego uczylam, w szkole mielismy jeszcze rownolegle Mauger'a. Wole go sto razy od En France i A Paris, sa nowoczesniejsze i przypominaja mi ksiazki szkolne francuskie, tzn. z wtedy - teraz nie wiem jakie sa. Moze Anatoli wie (?) Odpowiedz Link
anatoli Re: Kupie pilnie 11.01.03, 16:28 > > Ja tez sie z tego uczylam, w szkole mielismy jeszcze rownolegle Mauger'a. Wole > go sto razy od En France i A Paris, sa nowoczesniejsze i przypominaja mi > ksiazki szkolne francuskie, tzn. z wtedy - teraz nie wiem jakie sa. Moze > Anatoli wie (?) je réponds car je suis interpellé. "Anatoli nie wie nic o tym". mais c'est peut-être parce que je n'ai pas tout compris. je suis français, que diantre ! je répondrai volontiers à une question rédigée en français, même avec des fautes. c'est la vôtre enfin (faute)! pourquoi parlez-vous mieux français que moi polonais? Amitiés. Anatoli. Odpowiedz Link
liloom Kicior - w sprawie ksiazek! 11.01.03, 11:32 Kicior, to daj na siebie namiary emailem, a wogole najlepiej jakbys dal znac kiedy jedziesz do Warszawy, to byloby najprosciej. Odpowiedz Link
liloom Re: Kicior - w sprawie ksiazek! 10.02.03, 20:47 I co z tym emailem? Nie chcesz tych ksiazek? Odpowiedz Link
kicior99 Re: Kicior - w sprawie ksiazek! 11.02.03, 14:50 wyslalem mailem - dzieki za przypomnienie Odpowiedz Link
liloom Re: Kicior - w sprawie ksiazek! 15.02.03, 23:46 a ja odpisalam dopiero dzis, sorry Odpowiedz Link