angieblue26 16.06.06, 17:29 Wlasnie wywleklam z szafy swoje zeszloroczne sukienki, w zadna nie wchodze To samo ze spodniami. Chyba pozostanie mi lazenie w bieliznie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angieblue26 Re: U Was tez tak goraco ? :-( 16.06.06, 17:43 Oupsss.... To mialo pojsc na inne forum.... Przepraszam i prosze o usuniecie Odpowiedz Link
nimeska Re: U Was tez tak goraco ? :-( 16.06.06, 22:00 dobry watek, ja umieram z garaca, chyba pojde sie do lodowki schowac Odpowiedz Link
janou Re: U Was tez tak goraco ? :-( 16.06.06, 17:43 angieblue26 napisała: > Wlasnie wywleklam z szafy swoje zeszloroczne sukienki, w zadna nie wchodze > To samo ze spodniami. > Chyba pozostanie mi lazenie w bieliznie *********************** w biurze nie wiem czy wypada dokladnie to samo ,wczoraj 32° przedwczoraj 32° dzisiaj 28° a z ciuchami tez problem solution; poireaux ,carottes,courgettes etc à l'E-A-U !!!)) Odpowiedz Link
angieblue26 Re: U Was tez tak goraco ? :-( 16.06.06, 17:44 )) mam to szczescie, ze jestem dzisiaj w domu Chyba za dlugo siedzialam na sloncu, skutki jak widac ) Odpowiedz Link
angieblue26 Re: U Was tez tak goraco ? :-( 16.06.06, 17:46 Dodam jeszcze, ze nie wiem co sie do czego bardziej klei, cialo do ciuchow, czy ubrania do ciala. Wspolczuje serdecznie wszystkim, ktorzy w ten zar pracuja. No, chyba, ze w biurze jest dobra klimatyzacja Odpowiedz Link
janou Re: U Was tez tak goraco ? :-( 16.06.06, 18:00 A mozesz zdradzic gdzie jest tak goraco ,ja pisze z Owerni nie daleko Clermont Ferrand.P Odpowiedz Link
angieblue26 Re: U Was tez tak goraco ? :-( 16.06.06, 18:04 Saint Germain en Laye, Yvelines sie klania Odpowiedz Link
janou Re: U Was tez tak goraco ? :-( 16.06.06, 19:51 angieblue26 napisała: > Saint Germain en Laye, Yvelines sie klania ******************************* no to Auvergne tez sie klania,nie daje nazwy mojego miasteczka (tak mnie nauczyla synowa) ale na priv moge jezeli moja "prawie wiocha" cie interesuje Odpowiedz Link
janou Re: U Was tez tak goraco ? :-( 17.06.06, 13:31 chodzilo mi tylko o region,nawet myslalam ze piszesz z Polski Odpowiedz Link
liloom Re: U Was tez tak goraco ? :-( 18.06.06, 23:50 Angie za pozno sie zorientowalam Ale temat wdzieczny, gdzie kupujesz ciuchy? Sa juz soldy? ps. teraz takie kiepskie ciuchy wszystko w Azji produkowane, kurczy sie juz po 1, praniu, a co dopiero caly rok ps. w Wiedniu tez - 32 st, spalilam sie juz na brazowo Odpowiedz Link
angieblue26 Re: U Was tez tak goraco ? :-( 20.06.06, 12:06 Hej ostatnio niewiele kupuje, a na soldy mam alergie. Wole zaplacic wiecej, a kupic cos, co rzeczywiscie jest mi potrzebne Wyprzedaze powinny zaczac sie lada dzien, a dokladne kalendarium tutaj : www.finances.gouv.fr/DGCCRF/02_actualite/soldes_ete06.htm?ru=06 Dzisiaj ciut chlodniej, ale niestety zero wiatru Od kilku dni szykuje sie burza, moze dojdzie do nas w przyszym tygodniu, bo Méteo France na razie nic nie zapowiada ( Pozdrawiam, wymeczona upalami Angie Odpowiedz Link
grzespelc Re: U Was tez tak goraco ? :-( 19.06.06, 13:27 > Saint Germain en Laye, Yvelines sie klania Ładny zamek tam macie, i widoczek niezły ze skarpy ) Na Śląsku też gorąco... Odpowiedz Link
angieblue26 Re: U Was tez tak goraco ? :-( 20.06.06, 12:10 Ladny, ladny A ze murowany, to pewnie w nim chlodno Chyba pomysle o przeprowadzce ) Odpowiedz Link
kasienka80 Tak 21.06.06, 11:02 Ja w Warszawie rownie mocno cierpie....chociaz bedac w biurze nie narzekam, bo jest klimatyzacja. Przez ten upal stane sie pracocholikiem, bo jak sobie mysle, ze mam wyjsc o 16 i wsiasc do mojej limuzyny, ktora ma klimatyzacje okienna to wole posiedziec do 18 i czekac na ochlodzenie. Odpowiedz Link
kicior99 Re: Tak 21.06.06, 11:32 a ja u Brytoli nie mam znow takiej Afryki. Roznica miedzy tym co jest zawsze a ta pogoda tylko taka ze nie pada. Odpowiedz Link
koralka a co ja mam powiedziec... 21.06.06, 14:06 codziennie od 8-mej do 18-tej w polu, bo trzeba sie spieszyc z winnica, tak zaczela nagle rosnac... czesto caly dzien bez krzty cienia, ale nie skarze sie, przynajmniej jestem ladnie opalona, tzw. bronzage agricole a wakacje tuz, tuz... Odpowiedz Link