1zorro-bis 11.07.11, 20:41 www.youtube.com/watch?v=UPW8y6woTBI Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1zorro-bis Re: Co tam panie dzieju nowego na.....LOZY? 11.07.11, 20:47 .......................................................................................................................... www.youtube.com/watch?v=cQTx6TS72sw&feature=related Odpowiedz Link
zuza_anna Re: Co tam panie dzieju nowego na.....LOZY? 11.07.11, 20:48 Zorrku, chyba już czas na kolację...głodny nie Jesteś? Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Co tam panie dzieju nowego na.....LOZY? 11.07.11, 20:57 ja juz po kolacji....... Dzisiaj mam nasrtoj!!!! Odpowiedz Link
m.maska Re: Co tam panie dzieju nowego na.....LOZY? 11.07.11, 21:01 Jak udal sie grill? nie bylo zbyt goraco? Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Co tam panie dzieju nowego na.....LOZY? 11.07.11, 21:02 oj bylo goraco, bylo.... Sloneczko tez przygrzalo.... A teraz ide sie .....ochlodzic! Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Co tam panie dzieju nowego na.....LOZY? 12.07.11, 07:05 najpierw byla 5-cio godzinna przerwa.... Czyli - narada strategiczna na ukrytym forum.... A potem byl "wieczor ksiazkowy"...sorry, "entelektualny"...zeby sobie inni nie pomysleli Jakie to piyyyyykne! Re: Fragmenty książek ... Autor: sza.aliczek ☺ 11.07.11, 21:57 Dodaj do ulubionych Odpowiedz cytując Odpowiedz Ja w ogóle nie potrafię szukać smile Mnie Jokker zawsze wynajduje w sieci wszystko to, co mi potrzebne. Łącznie z tekstami na pdf-ach smile I jeszcze jeden problem: nie znam powieści smile Prawie wcale nie znam powieści smile Klasyka została przeczytana w czasach LO i ... brak już czasu smile Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Co tam panie dzieju nowego na.....LOZY? 12.07.11, 08:15 I jeszcze jeden problem: nie znam powieści....powiedziała szaliczek Hmm, no to rzeczywiscie problem. Wg teorii Ulego nie powinno tu jej w ogóle być, gdyż takim kobietom jedyne co przysługuje, to miejsce w jaskini i żucie skó. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Co tam panie dzieju nowego na.....LOZY? 12.07.11, 08:53 czyli....jak powiedzial Adolf: 3 x K? Odpowiedz Link
1zorro-bis Cornelli..... 12.07.11, 09:00 sprawdzalem. 3 miesiace nie pojawiala sie NIGDZIE. Zero wpisu, ZERO znaku zycia. I teraz sie nagle zjawia? Bardzo dziwne..... Odpowiedz Link
m.maska Re: Cornelli..... 12.07.11, 11:10 Bo ona tylko jako Aniol Stroz Lozy sie pojawila - czyz to nie jest piekne?... Zorro, korespondowales z Cornelli - napisz do niej maila i zapytaj czy to rzeczywiscie prawda? a jak dostaniesz odpowiedz... to jej nie kasuj, sprawdzimy IP - bo przeciez nie mozna wykluczyc, ze jesli komus udostepnila nicka, to ma on takze dostep do poczty... hihi znam to - tym sposobem poznalam bezmiar falszu i obludy o jakiej istnieniu do tej pory pojecia nie mialam.... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Cornelli..... 12.07.11, 14:11 wyslalem dwa maile na "privé".... Zadnej odpowiedzi. Odpowiedz Link
m.maska Re: Cornelli..... 12.07.11, 14:35 No to masz juz odpowiedz... gdyby tak bardzo jej zalezalo na uwiarygodnieniu tego co jakoby pisala - odeslalaby Ci chocby jedno slowo... tym bardziej jestem przekonana, ze KTOS inny ma dostep do jej konta, tak jak ja mialam przez ponad rok dostep do innego konta i jak mam nadal dostep do kont AL i Krystka i w kazdej chwili moge sie na te konta zalogowac i zrobic AL kuku.... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Cornelli..... 12.07.11, 14:40 no, jak zacznie Ciebie jako Ty opieprzac..... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Cornelli..... 12.07.11, 14:39 tym bardziej ze ona danych osobowych nie znala.... To juz wiesz... Odpowiedz Link
m.maska Re: Cornelli..... 12.07.11, 14:42 Ale groszvenor przeciez znal... jakoby z jakiegos czegos... bo to taki Hellseher jest.... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Cornelli..... 12.07.11, 14:46 jak wiesz, na LOZY znal tylko Jokker i Wichry..... Teraz mozesz zgadywac.... Odpowiedz Link
m.maska Re: Cornelli..... 12.07.11, 14:52 wybor jest niewielki.... chyba ze jokker podal dalej...w kazdym wypadku wyglada jak wyglada.... Odpowiedz Link
m.maska Re: Cornelli..... 12.07.11, 14:53 a Cornelli milczy, bo post tutaj moze wpisac kazdy, kto mial dostep do jej konta - ale mail i ip...to juz inna bajka... Odpowiedz Link
m.maska Re: Cornelli..... 12.07.11, 15:27 to ip tez by pokazalo.... wiec zaden problem... Odpowiedz Link
m.maska Re: Co tam panie dzieju nowego na.....LOZY? 12.07.11, 11:12 No pomyslcie tylko, to ona nawet szukac nie potrafi, a jeszcze tak niedawno chciala mnie uczyc co sie na logach czyta... hihihi.... Odpowiedz Link
wieslaw.furmanka Re: Co tam panie dzieju nowego na.....LOZY? 12.07.11, 11:49 Nie wiem dlaczego, ale nie zdziwiłoby mnie gdyby Cornelli okazała sie kolejnym nickiem Jokkera. Czyli Groszvenor=Jokker=Cornelli. Odpowiedz Link
m.maska Re: Co tam panie dzieju nowego na.....LOZY? 12.07.11, 11:55 eee zapomniales jeszcze jednego... Aga...hihi...i co tam jeszcze... Odpowiedz Link
wieslaw.furmanka Re: Co tam panie dzieju nowego na.....LOZY? 12.07.11, 12:01 a Lalka-Mi ? Przeciez kiedys tez stworzył taką poetycką, skromną, delikatna leluję i gadał z nią godzinami na f. kobieta Boki mozna bylo zrywac, jak znajde to wkleje. Odpowiedz Link
m.maska Re: Co tam panie dzieju nowego na.....LOZY? 12.07.11, 12:06 Nieeeee... lalka-mi to nie byl jego nick... zapewniam Cie Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Co tam panie dzieju nowego na.....LOZY? 12.07.11, 14:25 "Kiszka" sobie jaja robi..... forum.gazeta.pl/forum/w,89738,126951829,126952456,Re_Kaszpirowski_jezdem.html?wv.x=1 Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Co tam panie dzieju nowego na.....LOZY? 12.07.11, 15:28 oj Kiszka, Kiszka.... "Zyciem" ryzykujesz.... Odpowiedz Link
m.maska Re: Co tam panie dzieju nowego na.....LOZY? 12.07.11, 15:40 countdown läuft... pod warunkiem, ze rozumie sie wszystkie teksty czytane... nie tylko literackie Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Co tam panie dzieju nowego na.....LOZY? 12.07.11, 15:45 o tak! Und läuft, und läuft, und läuft...... Wie.... DER Käfer..... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Co tam panie dzieju nowego na.....LOZY? 12.07.11, 16:05 und läuft, und läuft, und läuft..... www.youtube.com/watch?v=ljPB0DanK74 Odpowiedz Link