Dodaj do ulubionych

sobota-01.10.2011

01.10.11, 00:00
kartka z kalendarza

a to jest najlepsze:

św.Teresa od Dzieciątka Jezus,dziewica i doktor Kościoła

piosenka na dzień dobry
Obserwuj wątek
    • m.maska Re: sobota-01.10.2011 01.10.11, 00:45
      I od razu zrobilo sie powaznie... wink
    • m.maska Re: sobota-01.10.2011 01.10.11, 03:32
      A mialam dzisiaj pasc, zaraz po przyjezdzie - a tu grzecznie rozpakowalam bagaze, przeprowadzilam dluzsza rozmowe telefoniczna, potem na komunikatorze i...chyba bylam tak zmeczona, ze zasnac nie moglam....i tak odprawiam swoje...wlasnie przeczytalam o ekstremalnych rytualach swiatowych religii...brrrr....

Dobranoc Kalejdoskop smile
      • 1zorro-bis sobota-01.10.2011 PAZDZIERNIK!!! 01.10.11, 07:26
        dziendoberek Spiochy! Bo "nocnym Markom" mowie adieu.....big_grinbig_grinbig_grin
        Niech tez wstaja!big_grin
        • 1zorro-bis Re: sobota-01.10.2011 PAZDZIERNIK!!! 01.10.11, 07:38
          na rozbudzenie.....big_grinbig_grinbig_grin
          www.youtube.com/watch?v=-XQybKMXL-k
          • 1zorro-bis Re: sobota-01.10.2011 PAZDZIERNIK!!! 01.10.11, 07:46
            wstawac!!!big_grinbig_grinbig_grincool
            www.youtube.com/watch?v=fD7gp7aqWdo&feature=fvwrel
            • 1zorro-bis Re: sobota-01.10.2011 PAZDZIERNIK!!! 01.10.11, 08:07
              bo Was postrasze.....cool
              www.youtube.com/watch?v=JmY_CAydApw&feature=related
          • sakral Re: sobota-01.10.2011 PAZDZIERNIK!!! 01.10.11, 08:26
            dobre !!!
            kawa i dobry pomysł kol.Zorro

niech Bogu i kol.Zorro będą dzięki .

• 1zorro-bis Re: sobota-01.10.2011 PAZDZIERNIK!!! 01.10.11, 08:43
              ...bo Bog to My...big_grinbig_grinbig_grin
              • 1zorro-bis Re: sobota-01.10.2011 PAZDZIERNIK!!! 01.10.11, 12:50
                no, widze ze sie Towarzystwo w koncu obudzilo.....big_grin
                A dlugo musialem....grac!cool
                • m.maska Re: sobota-01.10.2011 PAZDZIERNIK!!! 01.10.11, 13:07
                  big_grin obudzilo ale musi znikac.....
                  • 1zorro-bis Re: sobota-01.10.2011 PAZDZIERNIK!!! 01.10.11, 13:14
                    do pracy?!cool
                    • m.maska Re: sobota-01.10.2011 PAZDZIERNIK!!! 01.10.11, 13:21
                      Nieeeeeeeeeeeeeeee.....do Basi smile
                      • 1zorro-bis Re: sobota-01.10.2011 PAZDZIERNIK!!! 01.10.11, 13:22
                        a....to co innego! Pozdrow!
                        big_grinbig_grin
                        www.youtube.com/watch?v=m9NXeqfVH48
    • al-szamanka Re: sobota-01.10.2011 01.10.11, 11:03
      Cześć Wszystkim ponocnodyżurnie i już po śniadaniowo...chce mi się tylko spać, spać, spać, a wiem, że jeszcze przynajmniej przez dwie godziny zasnąć mi się nie uda. A na 18-stą muszę być na następnej imprezie, a jutro jestem w pracy 11 godzin!!! - jak na upartego lenia, to wcale nieźle, co?
      Na wczorajszym Sajgon powiedzial mi, że nie tylko pracą się żyje....pewnie, że nie tylko, ale ja akurat uwielbiam moją pracę i nie mogłabym bez niej normalnie funkcjonować. Poza praca jestem straszliwym, nieprzeciętnym, tylko z Maseczką porównywalnym leniem big_grinbig_grinbig_grin

Pogodnego dnia smile
      • mr.sajgon Re: sobota-01.10.2011 01.10.11, 11:59
        Lulaj Al, lulaj i niech Ci sie snia same mile rzeczy smile
        • al-szamanka Re: sobota-01.10.2011 01.10.11, 12:09
          To tak na zasadzie...Lulajże dziecino big_grin? Właśnie powieki zaczynają mi opadać, a nawyku, aby je zapałkami podpierać nigdy w sobie nie wyrobiłamwink....i do tego Maseczka mi na telefonie wisi i w ucho wdzięcznie brzęczy, ciągle jeszcze z katarem.
          Pewnie zaraz padnę i nawet nie będę wiedziała kiedy big_grin
        • m.maska Re: sobota-01.10.2011 01.10.11, 13:08
          Dzien Dobry Mister.... smile
    • m.maska Re: sobota-01.10.2011 01.10.11, 12:03
      Witam Panstwa...AL i inne ranne PTAKI...
      To sie musialo tak skonczyc, ze ten mijajacy juz katar powroci...
      No i pogoda...jak marzenie...Strahlendblaue Himmel...30°.....smile
    • al-szamanka Re: sobota-01.10.2011 01.10.11, 17:40
      Aaaaaach, trochę zaspałam, a teraz na jednej nodze, strasznie się spieszę, impreza za 20 min. a ja jeszcze w domu sad
      Musze szybko patatatajować....heeeeej
      • 1zorro-bis Re: sobota-01.10.2011 01.10.11, 18:56
        nie ma nikogo.....cool
        To ja sie na dzisiaj juz pozegnam.big_grin
        • m.maska Re: sobota-01.10.2011 01.10.11, 19:08
          Nie ma, nie ma... bo dzien piekny... Dziekuje za pozdrowienia...i przesylam zwrotnie, oczywiscie najpierw dal Pani Zorro... a potem dla Ciebie. Jak sie okazuje, Basia wszystko tak pilnie czyta, ze czasu jej brakuje na pisanie smile
          • sakral sobota-01.10.2011 01.10.11, 19:49
            z cyklu motylek i kwiatek w wczorajszym Kalejdoskopie
            użyto określenie:

prostytucja moralna

a dlaczego nie
            kure...stwo moralne ?

a co do strefy publicznej

polityka to jest prostytutka
            bo daje tylko za pieniądze

i

ideologia czy religia to
            już jest ku...restwo
            tzn.hobby

wniosek

kurest...wo jest lepsze od prostytucji
            tzn.nie nastawione na zysk

• m.maska Re: sobota-01.10.2011 01.10.11, 20:49
              chcesz sie zastanawiac co jest mniejszym zlem?....
              • sakral Re: sobota-01.10.2011 01.10.11, 21:00

obce jest mi pojęcie ------prostytucja moralna-------------
                --a co to takiego ta moralność ?-----

a co do wyborów

wczoraj w Kalejdoskopie powiedziano,że przed wyborami politycy obiecują /kłamią/,a
                po wyborach nie realizują obietnic wyborczych

realizacja haseł wyborczych z reguły jest zabójcza dla
                obywatela i państwa.

i chwała Bogu na wysokościach

• m.maska Re: sobota-01.10.2011 01.10.11, 21:03
                  uwazasz, ze cala ta kampania to pic na wode? gadanie dla gadania? a obietnice przedwyborcze nie powinny byc z zalozenia realizowane? to po co?
                  • m.maska Re: sobota-01.10.2011 01.10.11, 21:05
                    p.s. nie bylo o prostytucji "moralnej"... ja pisalam ze politycy sa jak prostytutki, ida z tym, kto wiecej daje...
                    • sakral Re: sobota-01.10.2011 01.10.11, 21:15
                      m.maska napisała:

> p.s. nie bylo o prostytucji "moralnej"... ja pisalam ze politycy sa jak prostyt

> utki, ida z tym, kto wiecej daje...

------------------------------------------------------------/m.podkreślenia/

moralność i prostytucja
                      • m.maska Re: sobota-01.10.2011 01.10.11, 21:19
                        aha....smile
                  • sakral Re: sobota-01.10.2011 01.10.11, 21:27
                    m.maska napisała:

> uwazasz, ze cala ta kampania to pic na wode? gadanie dla gadania? a obietnice
                    > przedwyborcze nie powinny byc z zalozenia realizowane? to po co?

------------------------------------

nie !!!!

kto czyta programy wyborcze ? ile procent ludzi.

ludzie głosują na ładną twarz i dobrze dobrany krawat

a co do różnic programowych partii politycznych

wyborca 7 zmysłem wyczuwa kto co ma do zaproponowania

w Polskich warunkach wybór jest następujący --

-Kaczyński - to Polska białych,wczorajszych skarpetek i zaduch kruchty parafialnej

a premier Tusk, SLD,PSL i Ruch Palikota
                    to Polska otwarta i przyjazna dla innych

i nikt nie będzie sprawdzał kto z kim śpi,
                    i czy po świętym sakramencie małżeńskim, i
                    czy z zabronioną prezerwatywą czy bez itd

itd
                    • m.maska Re: sobota-01.10.2011 01.10.11, 21:54
                      no jakby nie bylo - ja tam wyboru nie widze...nawet mniejszego zla, tez nie za bardzo...i jestem zadowolona, ze wybierac nie musze...ani Tusk ani Kaczynski...a i tak przypuszczalnie padnie na jednego z nich...zreszta nie bede sie wypowiadac, bo juz za duzo bylo na forach wojen politycznych. Sami politycy tez tego wozka nie uciagna...zeby nie wiem co...
                      • sakral Re: sobota-01.10.2011 01.10.11, 22:02
                        nie tak dosłownie

Kaczyński i Tusk to tylko symbole.

każdy z nich to inna Polska

• m.maska Re: sobota-01.10.2011 01.10.11, 22:12
                          sek w tym, ze nie podoba mi sie ani jedna ani druga....i nawet nie wiem, ktora bardziej...waga przechyla sie raz na jedna strone, raz na druga...plusow nie widze po zadnej...
                          • sakral Re: sobota-01.10.2011 01.10.11, 23:54
                            to jest boskie

za kilka minut będzie o świętych aniołach i zwierzętach hodowlanych
                            • sakral niedziela 02.10.11, 00:01
                              kartka z kalendarza

i następujące okazje:

-Europejski Dzień Ptaków,
                              -Swiatowy Dzień Zwierząt Hodowlanych

a w Kościele katolickim

święto świętych Aniołów Stróżów
                              • sakral Re: niedziela 02.10.11, 00:10

tego anioła pamiętam z dzieciństwa

i to są miłe wspomnienia

• m.maska Re: niedziela 02.10.11, 00:24
                                  smile ja tez go pamietam... smile
                                  • sakral Re: niedziela 02.10.11, 01:26
                                    Anioł i program arte
                                    • m.maska Re: niedziela 02.10.11, 01:47
                                      jak dla mnie, to jest zbyt muskularny...czy Anioly trenuja fitness?
                                      • al-szamanka Re: niedziela 02.10.11, 07:46
                                        Z imprezy powróciłam późno, hmm, powiedziałabym ....niedawno big_grin, przespałam się dwie godzinki, a teraz szykuje się na łapu capu, bo całą niedziele pracuję sad

Ciepłego dnia smile

...do wieczora
                                        • 1zorro-bis Re: niedziela 02.10.11, 08:06
                                          babcia Marylin na pobodke....big_grin
                                          www.youtube.com/watch?v=RSTdJTtHXVU&feature=related
                                      • 1zorro-bis Re: niedziela 02.10.11, 07:46
                                        dziendoberek! To do Kosciola kto juz z Was pedzi?big_grinbig_grinbig_grin
                                        • sakral niedziela 02.10.11, 08:18
                                          nie,
                                          w żadnym kościele dzisiaj nie ma koncertu muzyki organowej.

w Albanii na vice-przewodniczącego rady konferencji episkopatów europejskich
                                          wybrali naszego żydoznawcę abp Józefa Michalika

a to jest w tekście o Michaliku najlepsze:

"wybór jest uznaniem kompetencji .....dał się poznać jako człowiek
                                          wiary i szczerego dialogu............"

i znowu nakłamali o tym złym człowieku.
                                          ale nową funkcję już ma.

PS.

dlaczego ja to czytam ?
                                          lepszego serwisu satyrycznego nie ma
                                          przy były tygodnik "Szpilki" to małe piwo.

• sakral niedziela 02.10.11, 09:50
                                            zdjęcia z Nowego Yorku
                                          • 1zorro-bis Re: niedziela 02.10.11, 10:29
                                            jest jeszcze "NIE"....big_grin
                                            • sakral Re: niedziela 02.10.11, 11:00
                                              Zorro
                                              tygodnik Nie

jest na wyższym poziomie redagowany

a co powie Józef Michalik też jest wesołe

• 1zorro-bis Re: niedziela 02.10.11, 12:38
                                                zgadza sie. A przynajmnie wszystkie wiadomosci maja sprawdzone....big_grinbig_grinbig_grin
                                                sakral napisał:

> Zorro
                                                > tygodnik Nie
                                                >
                                                > jest na wyższym poziomie redagowany
                                                >
                                                > a co powie Józef Michalik też jest wesołe
                                                >
                                                >
                                                >
                                                >
                                                >
                                                >
                                            • m.maska Re: niedziela 02.10.11, 11:06
                                              Zorrek, zgubiles komorke? big_grin
                                              • 1zorro-bis Re: niedziela 02.10.11, 12:39
                                                nie. Dlaczego? Przeciez Ci odpisalem....cool
                                                m.maska napisała:

> Zorrek, zgubiles komorke? big_grin
                                                • m.maska Re: niedziela 02.10.11, 12:44
                                                  Nie wiem... wyslalam sms-a i nie przyszlo nawet potwierdzenie odbioru...bo gdybys dostal, to juz bys tam byl... big_grin
                              • m.maska niedziela 2 pazdziernika... 02.10.11, 11:04
                                Witam tych, ktorzy nie potrafia rano spac... nawet nie wiem dlaczego mnie tak wczesnie dzisiaj wywialo mimo, ze to ostatnia okazja, zeby sie tak naprawde wyspac...czeka mnie teraz tydzien intensywnej pracy - w koncu musze sobie zarobic na tych kilka dni smile

Jest na forum pewien pacykarz, ktory wciaz sie niepokoi, ze nie widzial mnie bez maski...a jest tu ktos, kto widzial mnie w masce?...

Gdzie jest Zuza?.....smile
                                • izydor88 Re: niedziela 2 pazdziernika... 02.10.11, 11:21
                                  Witajcie!Wreszcie odespałam krakowskie szaleństwa.Żal,że to nie moje szaleństwa...
                                  Mieszkałam w hoteliku blisko Rynku.Cieszyłam się,że tym razem okna pokoju wychodzą na wąską uliczkę Św.Tomasza,bo ostatnio przez całą noc nie mogłam spać.A tym razem było jeszcze gorzej,bo obok mieścił się nocny klub....Do późnej nocy szaleństwa i przekleństwa,a potem wjazd śmieciarek.
                                  Ale pogoda iście letnia...
                                  • m.maska Re: niedziela 2 pazdziernika... 02.10.11, 11:35
                                    Witaj Klara... nooooooo to masz rzeczywiscie fajne "wspomnienia".... tak naprawde, to ja zupelnie nie rozumiem jak to mozliwe, ze smieciarki jezdza o tej porze...u mojej Mamy we Wroclawiu tluka sie chyba okolo 2:30 a najpozniej o 3... niby to logiczne, ze nie laduja sie w uliczny ruch w ciagu dnia, ale w nocy ten halas lepiej slychac...smile
                                    A jak tam podroz?
                                    Ja swoja odbylam hihi... w pierwszym pociagu(30 minut) na stojaco a kiedy sie przesiadlam na kolejne 30 minut, mialam wielkie szczescie bo wejscie do wagonu zatrzymalo mi sie przed nosem i wsiadlam chyba jako trzecia i od razu przysiadlam z boku w przedsionku - nie bylo sensu pchac sie do wagonu na pol godziny...i wtedy dopiero sie zaczelo - pociag nie mogl sie zaladowac, podawano juz wiadomosci, zeby podrozni sie pospieszyli, bo pociag nie moze punktualnie odjechac, co chwile korkowalo sie wewnatrz wagonu...paranoja. Piatek 17:42(planowy odjazd)...pociag na Paryz - jedna z wspolpodrozujacych, powiedziala mi, ze kazdego piatku jest taki dramat... smile na szczescie, my jedziemy z AL w niedziele i mamy miejscowki i ja nie wsiadam na stacji przelotowej...gorzej bedzie miala AL - przesiadke ma tam, gdzie ja ja mialam teraz... smile ale w niedziele okolo 14 na pewno nie bedzie tlumow.... smile
                                    • izydor88 Re: niedziela 2 pazdziernika... 02.10.11, 11:53
                                      Do Krakowa - z Pomarańczową Alternatywą w przedziale,więc podróż minęła nie wiadomo kiedy.Z powrotem - spokojna lektura.
                                      Pogoda tak piękna,że ruszamy nad jezioro,a przy okazji na przyzwoity niedzielny wielkopolski obiad:kaczka z pyzami drożdżowymi i modrą kapustą - obowiązkowo na ciepło.
                                      • m.maska Re: niedziela 2 pazdziernika... 02.10.11, 11:59
                                        To zycze fajnego wypczynku i smacznej kaczki wink
                                      • m.maska Re: niedziela 2 pazdziernika... 02.10.11, 12:03
                                        Teraz kiedy patrzalam na pogode w Paryzu, za tydzien, wyswietlila mi sie reklama perfum - zupelnie zapomnialam o ich istnieniu.... pamietasz Klara taki zapach: Antilope?...
                                      • m.maska Re: niedziela 2 pazdziernika... 02.10.11, 12:05
                                        izydor88 napisała:

> Do Krakowa - z Pomarańczową Alternatywą w przedziale,więc podróż minęła nie wia
                                        > domo kiedy.

Z Pomaranczowa Alternatywa? naprawde? krasnoludki wsiadly? mieli czapeczki?...pamietam ich, kiedy chodzili po ulichach Wroclawia i urzadzali marsze protestacyjne...ale nie wiedzialam, ze jeszcze istnieja smile
                                • sakral Re: niedziela 2 pazdziernika... 02.10.11, 11:53
                                  pacykarz ? szuka Ciebie bez maski ?

Ty Masko brutalna jesteś ? raczej nie

i to może czekać pana Pacykarza

ale chyba nie aż tak ? co ?
                                  • m.maska Re: niedziela 2 pazdziernika... 02.10.11, 11:58
                                    Bo musisz wiedziec Sakral, ze sa tacy, ktorzy nas namietnie czytaja a potem chodza po innych forach i komentuja kazde Nasze slowo... wczoraj padlo na Zorro... smile i to sa wlasnie ci, ktorzy sie najbardziej maskuja... smile
                                    Poczekaj Sakral, jeszcze troche tutaj pobedziesz i tez staniesz sie bohaterem smile chociaz to sa tacy dmascy bokserzy, ktorzy najchetniej kobiety atakuja - pewnie w domu cicho tylko spod pantofla wygladaja, to probuja sobie to na forum odreagowac smile
                                    • 1zorro-bis Re: niedziela 2 pazdziernika... 02.10.11, 12:42
                                      na mnie padlo?! A gdzie???cool
                                      m.maska napisała:

> Bo musisz wiedziec Sakral, ze sa tacy, ktorzy nas namietnie czytaja a potem cho
                                      > dza po innych forach i komentuja kazde Nasze slowo... wczoraj padlo na Zorro...
                                      > smile i to sa wlasnie ci, ktorzy sie najbardziej maskuja... smile
                                      > Poczekaj Sakral, jeszcze troche tutaj pobedziesz i tez staniesz sie bohaterem :
                                      > -) chociaz to sa tacy dmascy bokserzy, ktorzy najchetniej kobiety atakuja - pew
                                      > nie w domu cicho tylko spod pantofla wygladaja, to probuja sobie to na forum od
                                      > reagowac smile
                                      • m.maska Re: niedziela 2 pazdziernika... 02.10.11, 12:47
                                        hihi... no wlasnie...i Ty mnie pytasz? zawsze najlepiej zorientowany byles do tej pory Ty... pewien "znany artysta" sie nudzi... jak zwykle....
                                • m.maska Re: niedziela 2 pazdziernika... 02.10.11, 12:51
                                  To podobno ostatni taki piekny weekend w tym sezonie... i moj ostatni dzien wolny - w takim razie ide na lezak, popatrzec w niebo... milej niedzieli Wszystkim... smile
                                  • m.maska Re: niedziela 2 pazdziernika... 02.10.11, 13:09
                                    A teraz to juz naprawde zmykam by polezec na sloncu... ptaszki po odbyciu narady odlecialy nad las... i tylko gdzies w krzakach z rzadka cos sie odzywa....spokoj, cisza...juz kiedys o tym pisalam...blogostan... big_grin
                                    • izydor88 Re: niedziela 2 pazdziernika... 02.10.11, 18:57
                                      Ty mnie Masko pytasz,czy pamiętam Antilope?!A myślisz,że czym wabiłam NL?To była malutka buteleczka pełna feromonów...
                                      • izydor88 Re: niedziela 2 pazdziernika... 02.10.11, 19:01
                                        Przyroda chyba zwariowała - ludzie kąpali się w jeziorze,plaże pełne.
                                        W Londynie był dziś najcieplejszy początek października od 200 lat - 30 stopni.Tak donosi mój specjalny korespondent.
                                        • 1zorro-bis Re: niedziela 2 pazdziernika... 02.10.11, 19:03
                                          "artyscie" pewni piwa braklo i kac wczorajszy meczy....big_grin
                                          A drugi Radio Maryjny "artysta" tez bluzga....big_grin
                                          Jeden na kacu a drugi po "malpkach"...cool
                                          • m.maska Re: niedziela 2 pazdziernika... 02.10.11, 19:05
                                            moze sie przegrzali... smile
                                          • 1zorro-bis Re: niedziela 2 pazdziernika... 02.10.11, 19:07
                                            oj przegrzali sie, przegrzali.....big_grinbig_grinbig_grin
                                            • sakral Re: niedziela 2 pazdziernika... 02.10.11, 19:12
                                              Zorro

tak po starej znajomości,

u znajomych jest problem czy łazience kafelki położyć na stare,
                                              czy raczej stare zerwać,i położyć nowe.

co o tym myślisz ?
                                              • m.maska Re: niedziela 2 pazdziernika... 02.10.11, 19:25
                                                Nooooooo Zorro - pytanie jest konkretne i nie probuj sie uchylac od odpowiedzi smile
                                              • 1zorro-bis Re: niedziela 2 pazdziernika... 02.10.11, 21:41
                                                tzw. "fuchmeni2 mowia zeby na stare klasc nowe. Taniej, szybciej i mniej dzadostwa. ale ja bym tego nigdy nie robil....cool
                                                Skuc stare, zobaczyc co pod spodem sie dzieje (grzyb, wilgoc itd...) i zakladac nowe....cool
                                                • 1zorro-bis Re: niedziela 2 pazdziernika... 02.10.11, 21:59
                                                  a teraz ide ........spac!big_grin
                                                • sakral Re: niedziela 2 pazdziernika... 02.10.11, 22:15
                                                  ok.

dziękuję Zorrku
                                                  • 1zorro-bis Re: niedziela 2 pazdziernika... 03.10.11, 07:12
                                                    you´re welcome.....big_grin
                                        • izydor88 Re: niedziela 2 pazdziernika... 02.10.11, 19:09
                                          I na koniec - Pomarańczowa Alternatywa była kobietą,feministką i alterglobalistką.Jechała do "kościólkowego Krakówka",żeby opowiedzieć Krakusom o...tamtych latach.
                                          Była tak przekonywująca,że o mały włos nie zamieniłam własnej konferencji na jej wykład[wystąpienie?].
                                          Przeważyło niestety wielkopolskie poczucie obowiązku.A jednak mi żal...
                                          • m.maska Re: niedziela 2 pazdziernika... 02.10.11, 19:23
                                            No bo to byly zabawne czasy... we Wroclawiu powstalo wtedy OKO, Ogolnopolski Komitet Oporu a po ulicach chodzily "krasnale" w pomaranczowych czapeczkach... jak oni w tamtych czasach dochodzili do materialu na te czapeczki - to bylo dla mnie interesujace... jednym z tworcow OKO byl moj asystent z okresu studiow...zreszta przeuroczy facet smile to wlasnie on mnie odwiodl od kontynuacji smile pytajac: a co potem bedziesz robic? wyobrazasz sobie siebie jako nauczycielke fizyki czy astronomii? nie, nie wyobrazalam sobie... smile sam tez w koncu odszedl od astronomii...
                                      • m.maska Re: niedziela 2 pazdziernika... 02.10.11, 19:09
                                        izydor88 napisała:

> Ty mnie Masko pytasz,czy pamiętam Antilope?!A myślisz,że czym wabiłam NL?To był
                                        > a malutka buteleczka pełna feromonów...

No wlasnie, ja tez pamietam taka mini buteleczke - to byly z tych miniaturek... no i wlasnie przez czysty przypadek natknelam sie na reklame Antilope dzisiaj na portalu pogodowym kiedy sprawdzalam pogode w Paryzu...jaka bedzie za tydzien...co jakis czas mi sie te perfumy przypominaly i nawet bedac w Strasburgu chcialam o nie spytac, bo producent wlasnie tam sie znajduje...ale jakos mi to ulecialo. A teraz mi ta reklema uleciala...musze poszukac smile
                                • m.maska Re: niedziela 2 pazdziernika... 02.10.11, 20:03
                                  Jestem chyba nieprzytomna... egzystuje w pojeciach dni tygodnia... a tu prosze zupelnie zapomniane przeze mnie swieto jutro - czyli dodatkowy, nieplanowany dzien urlopu - a juz sboie wszystko ladnie rozplanowalam - bo musze jeszcze kilka spraw zalatwic przed wyjazdem...smile wcale nie fajnie wink
                                  • al-szamanka Re: niedziela 2 pazdziernika... 02.10.11, 20:57
                                    Ja już jestem i tez pytam, gdzie Zuzanka???
                                    • sakral Re: niedziela 2 pazdziernika... 02.10.11, 21:18
                                      piosenka

dzień po wyborach w Polsce
                                      • al-szamanka Re: niedziela 2 pazdziernika... 02.10.11, 21:23
                                        łeeeee, piosenka mi się nie otwiera

To w Polsce już po wyborach?
                                      • sakral Re: niedziela 2 pazdziernika... 02.10.11, 21:24
                                        rysunek
                                        • al-szamanka Re: niedziela 2 pazdziernika... 02.10.11, 21:36
                                          Istne piractwo!!!.big_grin....z....biblijnie!!!.D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka