m.maska 25.09.12, 19:10 Jak myslicie? kto jest autorem "przesławnego żucia skór"? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.maska Re: Kto jest autorem? 25.09.12, 19:13 Nie bede Was dlugo trzymac w niepewnosci... nie przyszloby mi do glowy cos takiego wymyslic - bo cos takiego wymyslic moze tylko szowinista, a ja cale swoje dorosle zycie spedzilam w Niemczech, gdzie kobiety sa traktowane na rowni z mezczyznami... A tutaj, prosze bardzo.... oto autorka, opisala o co chodzi Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Kto jest autorem? 25.09.12, 19:24 Warto wiedzieć co oznacza skrót MMŻ - Mężczyzna Mojego Życia Czyli wzmiankowany MMŻ jest przekonany, że tylko dzięki facetom kobieta nie siedzi do tej pory w jaskini. Ileż jest w tym pogardy!!! Autorem określenia żujące skóry jest "tajemniczy" MMŻ, a przyniesione na forum zostało to przez circe_kirke Odpowiedz Link
m.maska Re: Kto jest autorem? 25.09.12, 20:07 No ale to nie jest jedyne okreslenie tego osobnika.... circe_kirke zwykla w innych przypadkach, okreslac autora tego powiedzenia per PiW co oznaczalo Pan i Wladca.... Odpowiedz Link
kicho_nor Re: Kto jest autorem? 25.09.12, 21:55 Widać że z tą skórą masz skórę do przeżucia Masko Odpowiedz Link
m.maska Re: Kto jest autorem? 25.09.12, 22:00 Gdybys wszystkich innych czytal tak dokladnie jak czytasz mnie, to wiedzialbys, ze kto inny nt. skor plecie glupoty.... a moze boisz sie narazic i dlatego tam sie nie odzywasz? Odpowiedz Link
kicho_nor Re: Kto jest autorem? 25.09.12, 22:10 Masko Fascynuje mnie kuriozalność i dlatego Ciebie czytam dokładnie Odpowiedz Link
m.maska Re: Kto jest autorem? 25.09.12, 23:11 zauwazylas, ze strasznie duzo zoltego posiada? farba widocznie na przecenie byla.... Odpowiedz Link
m.maska Re: Kto jest autorem? 25.09.12, 22:19 Wiesz co Kiszka, pytania ktore stawiasz swiadcza kazdorazowo, ze jestes wybrakowany - a ja nie mam ochoty na dyskusje z kims komu brak rozumu.... pa.... Banuje cie - nie bedziesz mial juz problemu.... Odpowiedz Link