23.03.13, 07:51

- Dżokej (ang. jockey) – zawodnik w wyścigach konnych. Podczas zawodów dżokej stosuje specyficzny bardzo płytki dosiad, zwany półsiadem lub dosiadem -

Maska dobiera sobie systematycznie okresowo jedną osobę z forum Podwórko lub Loża
i dojeżdża w półdosiadzie dosiadzie płytko aż zajeżdzi
Obserwuj wątek
    • al-szamanka Re: Dżokejka 23.03.13, 08:41
      ty, kiszka, opamiętaj się w końcu z tym swoim bredzeniem... albo z zakisłym piwem, bo wyjatkowo obkurczająco wpływa na twoje komórki mózgowe
    • m.maska Re: Dżokejka 23.03.13, 11:25
      kicho_nor napisał:

>
      > - Dżokej (ang. jockey) – zawodnik w wyścigach konnych. Podczas zawodów dż
      > okej stosuje specyficzny bardzo płytki dosiad, zwany półsiadem lub dosiadem -
      >
      > Maska dobiera sobie systematycznie okresowo jedną osobę z forum Podwórko lub Lo
      > ża
      > i dojeżdża w półdosiadzie dosiadzie płytko aż zajeżdzi

Widzisz to Kiszka? to dobrze, ze widzisz... i wszyscy powinni widziec... bo ja w odroznireniu od kakaren nie robie takich rzeczy za czyimis plecami - nie wchodze do cudzej ukrytej galerii, nie kradne zdjec i nie rozsylam ich po ludziach... a wiesz, ze ta sama kakakern jest tak "subtelna" ze ona po cichu ukrasc i rozeslac moze ale oficjalnie to ona twierdzi, ze ona nawet domu sasiadow nie moze fotografowac.... ot logika... dom stoi na ulicy i kazdy moze go fotografowac a ona nie moze....
      Wystarczy popatrzec na google-map... za to moze krasc cudza wlasnosc....

Poza tym pisala o rzeczach, ktore zna wylacznie z relacji osob "poszkodowanych" - jak poszkodowanych? odebraniem dzieci czy socjalu? co ich bardziej boli?

Tak sie sklada, ze doskonale znam dzialalnosc tych placowek, znam ludzi, ktorzy zwracaja sie o pomoc(chociaz nie sa to moi znajomi bo znam ich urzedowo) i jakos jeszcze nie spotkalam nikogo komu odmowiliby takiej pomocy - i to, zeby uzupelnic - znam takze Polakow... oczywiscie, ze w skrajnych przypadkach - byl tam na ktoryms filmiku taki tatus w dresie - no temu na pewno bardzo brakuje dzieci... ile ich bylo? troje? no tak to 1500€ - co miesiac, niezla kasa dla takiego typa...

No ale niech pisza... niech pisza... tam duzo jest fantastow, czego nie widzieli i nie sprawdzili, to sie da wymyslic... a pana Kraszewskiego to ja sobie poczytalam, jego wypowiedzi i powiem jedno, gdyby na mnie padlo, ze mialabym miec do czynienia z kims takim, tez odmowilabym mu kontaktow z dzieckiem dopoki dziecko bylo male.

I nadal bardzo mnie interesuje dlaczego z takim zapalem szpicel kakaren bedzie obserwowac Jugendmaty, ktore na pewno bardzo sie tego boja a anie slowem ci wszyscy oburzeni nie zajakneli sie, ze beda obserwowac to co dzieje sie w ich wlasnym kraju...
      • m.maska Re: Dżokejka 23.03.13, 11:41
        Widzisz Kiszka, bo to jest tak... wszyscy tam wyspecjalizowali sie w takim pisaniu, ze nawet jesli niekoniecznie jest to prawdziwe, co twierdza, sprzedaja to wlasnie za takie.... za kilka dni okazuje sie ze po prostu klamali, ale do tego juz sie nie wraca - sprawa przysycha a im sie wydaje, ze wszyscy o tym zapomnieli... a potem kolejny taki numer... choragiewki na wietrze nie obracaja sie rownie szybko jak oni zmieniaja zdanie....
        • m.maska Re: Dżokejka 23.03.13, 11:48
          a poza tym to ja wychodze za chwil kilka i nie zamierzam wiecej dyskutowac o rzeczach o ktorych ja wiem z praktyki a oni moga sobie poczytac i posluchac niekoniecznie obiektywnych relacji... Ty chyba tak rozumujesz jak oni, skoro nie widzisz tego, ze tam nagina sie "watpliwa wiedze" na potrzeby - z jednej strony Agfa twierdzi(skad to wie?), ze ta instytucja dziala bez kontroli i w tym samym zdaniu pisze, ze Jugendamt musi miec wyrok sadu rodzinnego - no sorry ale z takim brakiem logiki nie da sie dyskutowac... to juz przypomina te oslawiona "żabę z plecami"...
    • m.maska Re: Dżokejka 23.03.13, 21:08
      Wiesz co Kiszka - jestes slepy, gluchy i wyjatkowo jednostronny - dlaczego nie pytasz dozorczyni z jakiej racji wyzywa nas od debili i mentalnego betonu? i to mi sie u ciebie nie podoba - dlatego wracasz na ignora...
      Idz odpytaj te super madra kakaren dlaczego kazdy ma obowiazek myslenia dokladnie tak samo jak ona, bo jak nie to jest debil, nieuk, beton, a ona co jest? jakie ma kwalifikacje?... mimo, ze bidula nie przekroczyla granicy w zadnym kierunku to wie oczywiscie jak sie za ta granica zyje, lepiej od tych ktorzy mieszkaja tam od ponad 30 lat...

Dostajesz ignora - jedno co mnie mierzi u facetow, to brak logiki, taki niemyslacy facet jest meczacy... bo tak jak ty, niczego nie rozumie. Dziecku musialam tlumaczyc, ale doroslemu czlowiekowi nie zamierzam, tym bardziej jezeli zachowuje sie jak typowy troll i udaje ze niczego nie rozumie - jesli nie masz nic do powiedzenia to idz maluj obrazki... swoja droga ta ostatnia dyskusja dowodzi, ze WU mial racje, okreslajac, ze tam maja na szyjach d...

forum.gazeta.pl/forum/w,92813,127040821,127170294,Re_Dzisiaj_juz_mamy_19_lipca_.html
      Autor: k.karen ☺ 19.07.11, 23:24

Wiesz Ulissesie, może gdybym studiowała to też miałabym z tego czasu
      wspaniałe wspomnienia, przecież to były ciekawe czasy. Tyle ważnego się działo
      a życie studenckie wtedy to nie to co teraz.

No wiec jednym slowem nie studiowala, wiec pytam, jakie ma kwalifikacje zeby okreslac innych jako nieukow, debili, mentalny beton? ZADNYCH... pomijam kulture, ktorej jej brak - niech bije sobie te piane dalej.... Jugendamty juz trzesa sie ze strachu, bo przyjdzie dozorczyni kakaren i bedzie tam sprzatac...
      • kicho_nor Re: Dżokejka 23.03.13, 21:50
        Ignora,
        Podobna zabawa jest w Pomidora

Albo jak się nie odzywa to jest zafucona
        Słyszałem takie określeni i mi się spodobało
        No to Maska się zafucyła

Mógłbym Ci Masko co do tamtego wątku palnąć gadkę o miłości bliźniego
        ale już nie pamiętam o co tam chodziło

• m.maska Re: Dżokejka 24.03.13, 09:20
      Najlepiej Kiszka jest dopasc kogos jednym postem np. "damskie bydle" . bez zadnego powodu,k bo nierozgarniety nauta przeczytal tekst i go nie zrozumial, splunal w twarz kobiety i wszystko jest w porzadku... gdybym byla facetem, dalabym ci za takie cos w morde w realu - niestety tutaj za kradziez jakiej dopuscila sie kakaren nie ma mozliwosci innej reakcji... oczywiscie ty jak zwykle o niczym nie wiesz - bo przeciez tam czysciutko, oni w innym miejscu robia takie rzeczy.... oni po cichutku do innych ludzi wysylaja donosy i denuncjacje... a na pokaz jacy sa ok... no tylko czasami kakaren wyriwe sie kilka epitetow - ale nic to - poza tym pelna kultura....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka