Dodaj do ulubionych

leśne opowieści

01.06.14, 09:04
No tak, powiedział zajączek do niedźwiadka.
Wyniosłeś się niedźwiadku i może jest ci lepiej ale u nas tu
wszystko wokoło jest swojskie i tu sami swoi.
Obserwuj wątek
    • czarek_sz Re: leśne opowieści 01.06.14, 21:52
      Sami swoi tu są. Trafiłeś w dziesiątkę być może nawet o tym nie wiedząc. Nobel Ci się należy smile
      • kicho_nor Re: leśne opowieści 01.06.14, 23:28
        Trzeźwo piszesz Czarku. A co u Chelki?
        • czarek_sz Re: leśne opowieści 02.06.14, 00:55
          Nie wiem, nie znam osoby. Sory jeśli zawiodłem.
          • kicho_nor Re: leśne opowieści 02.06.14, 06:29
            Zapierasz się, testy na ojcostwo wykazały co innego.
            • chelka1 Re: leśne opowieści 02.06.14, 07:37
              Twoje testy na ojcostwo są tyle warte, co leśne opowieści.
              Próbuj dalej eksperymentować, może wreszcie dojdziesz do właściwego wniosku, kto pod jakim nickiem pisze.
              • kicho_nor Re: leśne opowieści 02.06.14, 08:45
                O, wróciły polskie znaki
                Muszę przyznać Chelka że jesteś bardzo kobieca mimo wszystko.
                • czarek_sz Re: leśne opowieści 02.06.14, 09:16
                  Jeśli zapieram się jak twierdzisz to powiedz w takim razie kim jest Chelka. Bo z Chelki to wiesz ale ja znam tylko to :

To ta Chelka ? a może Chelka sama się wypowie - kim jest Chelka ?
              • m.maska Re: leśne opowieści 02.06.14, 11:52
                chelka1 napisała:

> Twoje testy na ojcostwo są tyle warte, co leśne opowieści.
                > Próbuj dalej eksperymentować, może wreszcie dojdziesz do właściwego wniosku, kt
                > o pod jakim nickiem pisze.

Trollowi juz dziekujemy... przy nastepnym wejsciu bedziesz musial zmienic nicka.
                • czarek_sz Re: leśne opowieści 02.06.14, 12:08
                  Mam pytanie do Chelki - za flaszkę plus zagrycha. Jaki znany aktor zagrał w klipie powyżej Tatę Tasiemkę ?
                  • czarek_sz Re: leśne opowieści 02.06.14, 13:09
                    Myślę że wie że to Leon Niemczyk /Ojciec wiózł Go krótko przed śmiercią aktora/ ale zablokowała się na odpowiedź. A może za/kich/ała się na odpowiedź ? rum Chelka smile
                  • kicho_nor Re: leśne opowieści 02.06.14, 13:20
                    Grechuta śpiewał jakoś tak- Kto pierwszy został trollem, kto będzie nim ostatni
                    • kicho_nor Re: leśne opowieści 02.06.14, 13:39
                      Czarek, Twój ukochany prezydent świętej pamięci już, - spieprzaj dziadu mawiał
                      i za co Ty go kochasz?
                      Wałęsa łowił ryby i dziwię się Czarku, że tego kolegę po kiju traktujesz źle.

I co z tą Chelką?, ona tańczy, śpiewa, maluje, być może fruwa czasem, albo inne co?
                      • czarek_sz Re: leśne opowieści 02.06.14, 14:21
                        Wyrywasz cytaty nie sięgając po całokształt - typowe dla ludzi 'zadowlnionych' z tego co jest. Co do oceny Lecha Kaczyńskiego to proponuję obejrzeć film pt Prezydent. Nagrałem go w styczniu ale dopiero wczoraj go obejrzałem - film o człowieku który odpowiedział menelowi na jego bluzgi 'spieprzaj dziadu'. Za cienko powiedział w/g mnie - ja na miejscu Lecha podszedłbym do pijaczka i zapierdolił w michę gnoja smile dlaczego ? bo tak jest w Wawie - w ryja zasrańca komuszego się wali. Słoiki i lewactwo mają inaczej.
                        • kicho_nor Re: leśne opowieści 02.06.14, 14:51
                          Czy jestem „zadowolniony” hm. Ze strachu o całokształt o którym wspominasz
                          popieram Tuska właśnie. Piękne katastrofy bliskie sercu bliźniaków choć piękne
                          mnie nie zachwycają.

Ty Czarek nie rób zmyłki, bo Chelka miała słownictwo takie, jakie w spelunie na Woli
                          wstydu nie przynoszą

Czarek.
                          Mam pytanie, czy czujesz się na Kalejdoskopie zadomowiony, czy warunkowo?
                          • czarek_sz Re: leśne opowieści 02.06.14, 15:56
                            Jeśli chodzi o państwo i troskę o niego to bliżsi mi są Kaczyńscy niż Tuskowe plemię. Bez rozwijania tematu bo wiem że nie przekonam Ciebie /Jurka też/ że targowica nie jest dobra dla Polski.
                            " Czarek.
                            Mam pytanie, czy czujesz się na Kalejdoskopie zadomowiony, czy warunkowo?"
                            Czuję tu się normalnie znaczy ani zadomowiony ani warunkowo. Znam się z Maską i AL od lat i różnie bywało co nie znaczy że gdy poszarpaliśmy się raz czy dwa to już na zyher. Lubię Maskę lubię AL co nie znaczy że nie biorę pod uwagę że znów coś się wydarzy smile podobno kto się czubi ten się lubi. A tak na marginesie to czy te wojenki wszystkich ze wszystkimi na necie to dają jakiś materialny uzysk czy tylko satysfakcję. Wojenka dla wojenki i na co to ? smile
                            • kicho_nor Re: leśne opowieści 02.06.14, 16:23
                              No tak, ale nic nie piszesz czy Chelka to izotropowa odmiana Twojego
                              nicka, używana tylko pod kwaszonego, serdelową i połówkę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka