czarek_sz 19.04.16, 19:00 Dla rozluźnienia bo ile można o pacykarzu Dla zdrowotności. Al pokochaj Warszawę oki ? Zakazane Piosenki - Deszcz Jesienny W 50 tych grali pod oknami ,także pod moimi. Mama zawijała bilon w papierki i rzucała. Wszyscy tak robili. Był szacunek. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
al-szamanka Re: Dla Alusi od Czarusia 19.04.16, 19:06 Ależ ja jestem rozluźniona, Czarku, zawsze jestem pogodna i uśmiechnięta Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Dla Alusi od Czarusia 19.04.16, 19:16 A dzisiaj dodatkowo oczarowana bzem, zupełnie jak na tym zdjęciu sprzed roku. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Dla Alusi od Czarusia 19.04.16, 19:23 Bo wiesz, Czarek... Wiosna Die 4 Jahreszeiten: Der Frühling Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Dla Alusi od Czarusia 19.04.16, 19:25 Jesteś bardzo fotogeniczna Al. Dlaczego Ty nie zostałaś aktorką ? masz piękne włosy i aparycję nieziemską. Może Pan Bóg wyznaczył Ci taką rolę żeby opiekować się takimi dzieciaczkami ? z całym i największym szacunkiem dla Nich. Oczywiście dla Ciebie też wielki szacun. Za to co robisz. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Dla Alusi od Czarusia 19.04.16, 19:45 czarek_sz napisał: > Jesteś bardzo fotogeniczna Al. Dlaczego Ty nie zostałaś aktorką ? masz piękne w > łosy i aparycję nieziemską. Może Pan Bóg wyznaczył Ci taką rolę żeby opiekować > się takimi dzieciaczkami ? z całym i największym szacunkiem dla Nich. Oczywiści > e dla Ciebie też wielki szacun. Za to co robisz. Ależ to nie są dzieciaczki. Moi Klienci to seniorzy, najstarszy skończył 75 lat, ale gdybyś widział jak szaleje przy kręglach, to nie uwierzyłbyś, że w tak małym ciele tak wielki duch siedzi Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Dla Alusi od Czarusia 19.04.16, 19:49 al-szamanka napisała: > czarek_sz napisał: > > > Jesteś bardzo fotogeniczna Al. Dlaczego Ty nie zostałaś aktorką ? masz pi > ękne w > > łosy i aparycję nieziemską. Może Pan Bóg wyznaczył Ci taką rolę żeby opie > kować > > się takimi Tu możesz mieć rację, Bóg musiał wiedzieć, co do mnie najbardziej pasuje i dał mi takie możliwości, za co pozostanę Mu na zawsze wdzięczna Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Dla Alusi od Czarusia 19.04.16, 19:56 Dobrze że tak Pana Boga postrzegasz. Mówią że Pan Bóg nie rychliwy. Ale cierpliwy. Jesteś dobrym człowiekiem Al i Pan Bóg Ci to wynagrodzi zobaczysz bo dużo dobrego robisz. Tylko zaufaj Panu Jezusowi oki ? Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Dla Alusi od Czarusia 19.04.16, 20:00 czarek_sz napisał: > Dobrze że tak Pana Boga postrzegasz. Mówią że Pan Bóg nie rychliwy. Ale cierpli > wy. Jesteś dobrym człowiekiem Al i Pan Bóg Ci to wynagrodzi zobaczysz bo dużo d > obrego robisz. Tylko zaufaj Panu Jezusowi oki ? Co my być, to będzie Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Dla Alusi od Czarusia 19.04.16, 20:13 Pewnie że co ma być to będzie. Bóg wie a dla nas to zagadka, nasza przyszłość. Myślisz że mój synek wiedział że umrze na raka ? nie wiedział a Bóg to wiedział. Pogniewałem się za to na Boga i to bardzo. Później przemyślałem i przeprosiłem. Pana Boga przeprosiłem. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Dla Alusi od Czarusia 19.04.16, 20:57 czarek_sz napisał: > Pewnie że co ma być to będzie. Bóg wie a dla nas to zagadka, nasza przyszłość. > Myślisz że mój synek wiedział że umrze na raka ? nie wiedział a Bóg to wiedział > . Pogniewałem się za to na Boga i to bardzo. Później przemyślałem i przeprosiłe > m. Pana Boga przeprosiłem. Myślę, że na Boga też można się gniewać. W końcu On wie najlepiej, jakie życie jest ciężkie i niesprawiedliwe. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Dla Alusi od Czarusia 19.04.16, 21:15 Nie zgadzam się. Bo to znaczy co napisałem. Że musiałbym obwiniać Pana Boga za śmierć syna a co powiedzieć o ogromie nieszczęść jakie na tym świecie od wieków. A Twoi Wychowankowie Al to też wina Boga ? a może to dar byśmy się wykazali na co nas stać jako ludzi ? TY się wykazałaś i Bogu jesteś miła. Nie sądzisz ? Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Dla Alusi od Czarusia 19.04.16, 21:35 czarek_sz napisał: > Nie zgadzam się. Bo to znaczy co napisałem. Że musiałbym obwiniać Pana Boga za > śmierć syna a co powiedzieć o ogromie nieszczęść jakie na tym świecie od wieków > . A Twoi Wychowankowie Al to też wina Boga ? a może to dar byśmy się wykazali n > a co nas stać jako ludzi ? TY się wykazałaś i Bogu jesteś miła. Nie sądzisz ? A dlaczego musiałbyś obwiniać? Jeżeli już, to mieć pretensje, że nie pomógł. Czarek, my nie wiemy jak jest, jesteśmy w tym całym kosmicznym ogromie tak mali i nierozumni. Ale kto wie, może przez to, że pokonujemy bariery, które nam życie pod nogi rzuca, wyrastamy ku większemu...chcę w to wierzyć. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Dla Alusi od Czarusia 20.04.16, 12:42 Jeszcze do Al to co powyżej. Jeśli jest życie wieczne, a wierzący wierzą że jest, no to to co tu na ziemi to tylko jak mgnienie oka. Zabiegamy o dobra doczesne jeździmy za tym po świecie a po latach pyk i wszystko zostawiamy. Czy to miałoby jakiś sens, tak bezsensownie żyć ? na świecie wszystko ma jakiś cel więc dlaczego życie człowieka miałoby nie mieć ? Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Dla Alusi od Czarusia 20.04.16, 18:58 czarek_sz napisał: > Jeszcze do Al to co powyżej. Jeśli jest życie wieczne, a wierzący wierzą że jes > t, no to to co tu na ziemi to tylko jak mgnienie oka. Zabiegamy o dobra doczesn > e jeździmy za tym po świecie a po latach pyk i wszystko zostawiamy. Czy to miał > oby jakiś sens, tak bezsensownie żyć ? na świecie wszystko ma jakiś cel więc dl > aczego życie człowieka miałoby nie mieć ? Nigdy nie powiedziałam, że nie ma. Zawsze uważałam, że jesteśmy tu po to aby się uczyć, coś zrozumieć i dokonać chociaż czegoś najmniejszego na bliźnim, co i nam byłoby miłe, nikomu nie szkodzić, kochać bezinteresownie. Uczłowieczyć się. Otrzymaliśmy świadomość samych siebie, a kto ma świadomość swoich czynów, konsekwencji? Niewielu. Odpowiedz Link