Dodaj do ulubionych

NOW SHOWING! POLISH LADIES!

15.07.16, 03:11
Do was wszystkich, do Ciebie Klaro i do Twojej corki, do Ciebie Skielo, do ciebie sorellino i do twojej corki i do ciebie karlutko...

https://fs5.directupload.net/images/user/160704/5tkeo9pp.jpg
Obserwuj wątek
    • m.maska Re: NOW SHOWING! POLISH LADIES! 15.07.16, 03:31
      Bezmyslnosc dyskutujacych jest wrecz powalajaca - nic nie wiecie, gadacie jak slepi o kolorach... 0:0, 1:1
      ...cos wiecej? co wiecie o tym co rozegralo sie w realu? co wiecie o tym jak ten pacykarz wkroczyl w nasze prywatne zycie? ach tak 0:0, 1:1 - tzn. ze wracamy w czasy Sredniowiecza i bedziemy dokonywac linczu? bo ktos sie komus nie podoba? Holdys scigal faceta za to, ze ma inne zdanie... pacykarz sciga nas za to OD KILKU LAT, ze nie podobaja nam sie jego bohomazy - no a skoro nam sie nie podobaja, tzn. ze nalezy nas zgnoic... jakim prawem, nie majac zadnej wiedzy na temat tego co sie dzialo na FB w ogole zabieracie zdanie w temacie....
      Klaro - skad Ty wzielas molestowanie seksualne? jakies niezdrowe fantazje masz?
      Ale Polish Ladies jestescie wszystkie, i ten kto spojrzy na to WIELKIE GOWNO i nie zna nas, nie widzial naszych zdjec, zobaczy jedno, od razu, na samej gorze, pelne wyjasnienie: oto POLISH LADIES! moze niektorym z was sie to podoba - wiec zaproponujcie swoje twarze na takim GOWNIE.
      0:0, 1:1 - o nie... 1:1 byloby gdyby moj maz skul mu morde - ale nie warto sobie brudzic rak takim smieciem - dlatego tym zajmie sie sad cywilny i... karny - bo na wyjscie z prokuratury bez kary moze miec szanse wylacznie jesli do sprawy nie dojdzie, a kiedy do sprawy dojdzie wtedy zadzialaja paragrafy... niestety ponowna szansa na "pomylenie" adresow juz sie nie pojawi - jakims dziwnym trafem udalo sie prokuraturze znalezc inny Salzburg anizeli ten ktorego kod pocztowy miala i tym sposobem osoba pokrzywdzona nie zostala powiadomiona, ale to sie juz zmienilo - obejrzalam sobie ten list, ktory wrocil do prokuratury i nigdy nie dotarl do adresata... taaaa
      Jest jeszcze prokuratura generalna - to wbrew pozorom nie jest wcale takie trudne a wtedy dojdzie jeszcze Volksverhetzung...
      Skielo 1:1, Klaro 0:0 - rozumiem, ze wpisujecie sie w te Polish Ladies - gratuluje - ja sie nie poczuwam do tej kategorii, jaka zostala przedstawiona na tym GOWNIE, dlatego nie zycze sobie zeby moja twarz miala reprezentowac wszystkie Polki, ktore pacykarz podciagnal do tej kategorii.
      Zanim zaczniecie dyskutrowac w temacie, upewnijcie sie, ze macie podstawowa chocby wiedze - a tej najwyrazniej nie macie w ogole.
      • al-szamanka Re: NOW SHOWING! POLISH LADIES! 15.07.16, 06:09
        m.maska napisała:

> Skielo 1:1, Klaro 0:0 - rozumiem, ze wpisujecie sie w te Polish Ladies - gratul
        > uje
        - ja sie nie poczuwam do tej kategorii, jaka zostala przedstawiona na tym G
        > OWNIE, dlatego nie zycze sobie zeby moja twarz miala reprezentowac wszystkie Po
        > lki, ktore pacykarz podciagnal do tej kategorii.
        > Zanim zaczniecie dyskutrowac w temacie, upewnijcie sie, ze macie podstawowa cho
        > cby wiedze - a tej najwyrazniej nie macie w ogole.

Jeżeli się wpisują to jak najbardziej mogą zaproponować swoje twarze pacykarzowi, aby i im zrobił taką samą "reklamę" jak i nam. Albo twarze córek, aby wszyscy wiedzieli jaka profesja jest ich marzeniem - przyjemne, prawda? I ani trochę obrzydliwe, prawda?
        • al-szamanka Re: NOW SHOWING! POLISH LADIES! 15.07.16, 06:19
          Aha, i jeszcze się zastanawiam, skąd Klara wzięła to molestowanie w kiblu.
          Bym prosiła, Klaro, abyś tu wkleiła odpowiedni post... oczywiście nie jakaś tam wystękaną durnotę pacykarza.
          • m.maska Re: NOW SHOWING! POLISH LADIES! 15.07.16, 11:36
            Do tej pory malo mnie interesowalo co dzieje sie na Salonie i zapewne nie wiedzialabym nawet o tym, ze pacykarzowi juz nie wystarcza jedno forum, ze nosi ten swoj problem jeszcze gdzies indziej, gdyby nie to, ze sa jeszcze inne uzyytkowniczki, zywo zainteresowane tym jak rozwiazany zostanie problem GNOJENIA LUDZI W INTERNECIE...
            Ty Klaro akurat bylas na forum ukrytym na ktorym uzeralismy sie latami z pacykarzem i doskonale wiesz, ze nikt i nic nie moglo go uspokoic, ani inni forumowicze, ani inne forumowiczki - on potrzebuje awantur zeby mogl funkcjonowac... do tej pory Salon trzymal sie z daleka - chyba, ze o czyms nie wiem, bo wbrew temu co wyobraza sobie Sibeliuss, zapewne na podstawie donosow karlutki albo pacykarza bo oni lubia pisac maile i obrabiac innym DUPY za ich plecami, no jeszcze jest wsciekniety, ktory tez dobry jest w donosach - nigdy nie zajmowalysmy sie ich forum, wiec laskawie ODPIEPRZCIE sie tez od nas, WY Polish Ladies!
            • m.maska Re: NOW SHOWING! POLISH LADIES! 15.07.16, 12:07
              https://fs5.directupload.net/images/user/160702/54tld4k5.jpg

czy ktorakolwiek z Was Skielo, Klaro ma chocby cien pojecia co pacykarz wyprawial na FB na stronie AL? wiecie cos o tym? natomiast smial twierdzic, ze to ktoras z nas jakoby pisala cos u niego, ale skoro ten argument padl - bo nie skazilabym mojej klawiatury takim czyms, wtedy wymyslil......................................... SŁUPY.... w koncu jakos musi uwiarygodnic swoje dzialania, a na to tlumaczenia nie ma, chyba tylko obsesja.
              Jest tak nic nieznaczacym nikim, ze do momentu kiedy nie oglosili wszyscy wraz na Podworku a raczej w wychodku, ze prowadza akcje na FB - w ogole nie mialysmy wiedzy na ten temat - AL go na FB zbanowala u mnie byl zbanowany od miesiecy i temat przestal dla nas istniec - nie wiedzialysmy, ze dziala dalej. To jego znajomy z FB przyslal mi screeny jego strony, bo inaczej nie mialabym takich cennych dowodow - to jego znajomy, ktory w zwiazku z jego dzialalnoscia na FB wymowil mu znajomosc, oficjalnie na jego stronie - to pewnie ten SŁUP... tylko, ze on tego SŁUPA zna z reala, to go boli - w realu wiesc poszla wsrod ludzi - sam sobie to zalatwil - bez naszego udzialu.
              p.s. jakby kto nie wiedzial, zbanowany na FB nie jest w ogole widoczny dla tego kto go zbanowal - musialam go odbanowac zeby zobaczyc co tam wyprawia i co wtedy sie stalo? natychmiast ukradl moje zdjecia i umiescil na swojej stronie i rozpoczal hejt a teraz twierdzi, naprawde twierdzi to jego adwokat, ze to nie sa screeny z jego strony - tylko nie wie, ze to mozna sprawdzic, bo w internecie nic nie ginie - niestety FB ma tez pewne ograniczenia i gnoja, ktorego sie odbanowalo nie mozna zbanowac przez kolejnych 48 godzin a on urzadzil ten caly hejt pod moimi zdjeciami - dlaczego nie ma teraz odwagi przyznac sie do tego? to biedne niewiniatko? przeciez jest korespondencja w tym temacie... napisalam do niego jedno zdanie: usun moje zdjecie! odpowiedzi dostalam SIEDEM, bluzgow, bluzgal przez 48 godzin, kiedy znowu moglam go zbanowac. Na to sa dowody - twierdzil, ze skoro moje zdjecia sa na FB to ono moze sobie z nimi robic co chce - Facebook mu pozwala - naprawde, takie cos wymyslil, Prawo Facebooka ponad prawem panstwowym a raczej prawo pacykarza, ktory nie rozumie nawet regulaminu FB.
    • m.maska Re: NOW SHOWING! POLISH LADIES! 15.07.16, 15:06
      Niech sobie Polish Ladies spojrza... a tym ktorzy patrza i nie widza, doradzam takze spojrzenie na date - od kiedy to trwa, GOWNO bylo tylko decydujace w tym wszystkim, bo sie biedak uganial za nami latami i nie wiedzial jak nam przywalic zeby nas wyprowadzic z rownowagi - no to osiagnal swoj cel, bedzie mial swoja adrenaline, starczy mu jej na dlugie lata - kiedy sprawa sie zakonczy...

https://fs5.directupload.net/images/user/160715/tl5aru2r.jpg
      • m.maska Re: NOW SHOWING! POLISH LADIES! 15.07.16, 15:08
        A tobie Sorellino jako Polish Lady powiem: sutener i streczyciel to inne okreslenia alfonsa jest - sam siebie tak okreslil - tyle, ze nie moj na pewno, moze twoj...
    • skiela1 Re: NOW SHOWING! POLISH LADIES! 15.07.16, 15:56
      Moja opinie w temacie okreslilam w momencie (i w JEDYNYM salonowym watku dotyczacym tej sprawy)pojawienia sie obrazu,czyli troche czasu minelo .Zdania nie zmienilam, ale nabralam sporego dystansu do sprawy.
      forum.gazeta.pl/forum/w,11207,159023259,159023259,Skielo_.html#p159033464
      I to tyle w temacie.
      • skiela1 Re: NOW SHOWING! POLISH LADIES! 15.07.16, 16:02
        Chodzilo mi o ten wpis

skiela1 15.10.15, 17:37
        Kazdy patrzac na obraz moze miec swoje przemyslenia,przeciez to oczywiste.
        Jak sie odbiera to juz kwestia wrazliwosci.Wiem,ze nie omawiasz swoich prac, dajac w ten sposob wolna droge do wlasnych refleksji, no i ja mam swoje.Moje nie maja nic wspolnego z modelkami (chociaz rozumiem ich gniew).Kazda praca ma jakis przekaz i zawsze mi sie wydawalo,ze wyjatkowo artysci powinni dazyc do lamania stereotypow, a to co widze w Twoim wykonaniu jest tylko ich poglebianiem.Kto nieslusznie to robi , ma ode mnie po glowie.
        • m.maska Re: NOW SHOWING! POLISH LADIES! 15.07.16, 16:17
          "artysta" nie omawia swoich prac nie dlatego ze kazdy ma miec swoje przemyslenia ale z tej prostej przyczyny, ze on nie wie co napacykowal - nie tak dawno nie mogl odnalezc pewnych szczegolow na bohomazie, ktore jednak dostrzegl moj adwokat i prokuratura takze zostala o tym poinformowana.
          To co nasmarowal jest tylko wierzcholkiem gory lodowej, tego co robil od lat.
          To on pisal, ze wszyscy na FB nas poznali - jakim cudem, skoro my sie na FB w ogole nie udzielamy? no to jak nas mogli poznac? wylacznie za jego przyczyna - jest kompletnie porabany, ograniczony, nie ma nic do powiedzenia, do dyskusji poza durnymi emotami nic nie wnosi - dzisiaj zaluje, ze nie zrozumialam tego wtedy kiedy pisal o tym Jokker... wszyscy piszac na forach przez lata rozwijamy sie, uczymy sie prowadzic dyskusje, ale sa tacy, ktorzy juz nigdy niczego sie nie naucza i z kazdym rokiem w ogole przestaja miec cokolwiek do powiedzenia - poza powtarzaniem tych samych zdan, ktore wszyscy w miedzyczasie znaja juz na pamiec...
    • m.maska Re: NOW SHOWING! POLISH LADIES! 15.07.16, 19:25
      hahahahah.... i jeszcze raz hahahaha... OK Uli! - po raz 54-ty... do nastepnego razu, ze tez uli do tej pory nie zrozumial, ze on ma w ...UUUUUUUUUUUUUUUUUPIE jego uwagi big_grin
    • m.maska Re: NOW SHOWING! POLISH LADIES! 21.07.16, 00:59
      Bo to jest, tak: obok tego bohomazu pacykarz umiescil uwage: wszelkie podobienstwa sa przypadkowe(tylko idiota przyjmie, ze tam jest jakis przypadek) zalozmy, ze ktos to rzeczywiscie uzna za tlumaczenie, marne bo marne ale tlumaczenie, co wtedy z tego wynika? ano, ze chodzi POLISH LADIES! tak wiec lepiej dla niego byloby jesli sprawa karna zakonczy sie wyrokiem na poziomie Prokuratury Okregowej bo jesli trzeba bedzie wniesc skarge do Prokuratury Generalnej wtedy uwzgledni sie jeszcze Volksverhetzung.
      Niech sie wiec zdecyduje, czy podobienstwo jest przypadkowe, wtedy bohomaz dotyczy wszystkich Polek, a jesli nie jest przypadkowe to celowo chcial ponizyc okreslone osoby - jakby nie kombinowal to "pod gore".
      • al-szamanka Re: NOW SHOWING! POLISH LADIES! 21.07.16, 09:43
        m.maska napisała:

> Bo to jest, tak: obok tego bohomazu pacykarz umiescil uwage: wszelkie podobiens
        > twa sa przypadkowe(tylko idiota przyjmie, ze tam jest jakis przypadek) zalozmy,
        > ze ktos to rzeczywiscie uzna za tlumaczenie, marne bo marne ale tlumaczenie, c
        > o wtedy z tego wynika? ano, ze chodzi POLISH LADIES! tak wiec lepiej dla niego
        > byloby jesli sprawa karna zakonczy sie wyrokiem na poziomie Prokuratury Okregow
        > ej bo jesli trzeba bedzie wniesc skarge do Prokuratury Generalnej wtedy uwzgled
        > ni sie jeszcze Volksverhetzung.
        > Niech sie wiec zdecyduje, czy podobienstwo jest przypadkowe, wtedy bohomaz doty
        > czy wszystkich Polek, a jesli nie jest przypadkowe to celowo chcial ponizyc okr
        > eslone osoby - jakby nie kombinowal to "pod gore".
        >

Ale może być, że zacznie się tłumaczyć, że wyłącznie z czystej sympatii zrobił hejt na FB.
        I myśli, że każdy sędzia musi mu w to uwierzyć.
        • czarek_sz Re: NOW SHOWING! POLISH LADIES! 21.07.16, 10:45
          Chyba o tym sąd zdecyduje. Jeśli faktycznie zamieścił Wasze podobizny w dwuznacznej sytuacji to zasługuje nie tylko na potępienie ale na najwyższy wymiar kary. Można mieć do siebie kwasy czy coś ale są granice w obrażaniu. Zorro je przekroczył i powinien za to ciężko beknąć.
          • m.maska Re: NOW SHOWING! POLISH LADIES! 21.07.16, 11:26
            On ma juz klopoty, juz ma wezwania, musi chodzic i sie tlumaczyc - jeszcze mogl to wszystko powstrzymac, kiedy dostal pierwsze pismo od mojego adwokata - ale wtedy to razem z karlutka, ktora pieprzy, ze byla kiedys lawnikiem, ocenili, ze autorem pism adwokackich jestem ja ... jesli ktos byl lawnikiem to bedzie mial chociaz marniutenkie ale jednak pojecie... tak wiec pacykarz musi skladac wyjasnienia a to jest dopiero poczatek . jakoby ma ubezpieczenie prawne - tylko, ze takie ubezpieczenie nie pokrywa kosztow w przypadkku sprawy karnej i w przypadku udowodnionej premedytacji - a te bardzo latwo jest udowodnic, bo ten bohomaz to tylko czubek tego calego ublizania.
            Jak porabany latal po roznych stronach na ktorych byla ksiazeczka AL i tam bluzgal - zeby jej zepsuc opinie... przylecial na strone AL i tam ja szkalowal a potem polazl na Salon i opowiadal, ze mysmy pisaly cos na jego FB - nie wiem czy on ma zupelnie pomieszane bo ja w kazdym razie nie postawilam na jego zasr... profilu nawet kropki - i to wlasnie ze mna bedzie mial proces cywilny i takie wyjasnienia moze sobie do d.... wsadzic. Tlumaczenia, ze AL napisala cos, czego nie napisala a on wyczytal, bo mu sie wszystko z jednym kojarzy i dlatego napacykowal to G... mnie nie dotycza i niech se wsadzi to...
            • czarek_sz Re: NOW SHOWING! POLISH LADIES! 21.07.16, 11:57
              Przed sądem wszystko zezna pod przysięgą i nie będzie podskakiwał jak na forach. Gdy pozwałem swoją fabrykę o odszkodowanie za blokadę waloryzacji płac /lata 90 te gdy inflacja szalała/ to była zemsta za opozycję. To sprawa toczyła się pięć lat którą wygrałem. I też zakładowa papuga podskakiwała na początku straszyła mnie ale gdy sędzina powiedziała jej że jak będzie przeciągała sprawę to pół fabryki pójdzie pod młotek ,na odszkodowanie dla mnie, to rurka zmiękła. Podobnie będzie z cwaniaczkiem Zorro. Jak mu sędzia zapoda co mu grozi za składanie fałszywych zeznań to posra się na sali smile
        • m.maska Re: NOW SHOWING! POLISH LADIES! 21.07.16, 12:19
          al-szamanka napisała:

> Ale może być, że zacznie się tłumaczyć, że wyłącznie z czystej sympatii zrobił
          > hejt na FB.
          > I myśli, że każdy sędzia musi mu w to uwierzyć.

Jasne, bo on jest "artysta" to tak jakby jednoznaczne z wiarygodny...
          Byl tu kiedys pewien lekarz, ktory byl morderca - no ale skoro lekarz to wiarygodny? guzik prawda, gdyby sie nie powiesil w celi w Brazylii bylby objety ekstradycja i zostalby skazany - mimo, ze lekarz. Samozwanczy artysta nie jest przed sadem bardziej wiarygodny niz zupelnie przypadkowa osoba - a juz samo bleblanie bez dowodow to on moze sobie bleblac na forum - smiesznie bedzie, bo tak naprawde, to jego adwokat oglad calej sprawy ma dopiero z tego co pisze moj adwokat - przekonamy sie podczas rozprawy czy obedzie sie bez tlumacza smile ale zapewne taki inteligentny to sie przez tych kilka miesiecy podszkoli w jezyku, jak Tusk w angielskim... koniecznie z naciskiem na jezyk prawniczy big_grin
    • m.maska Re: NOW SHOWING! POLISH LADIES! 21.07.16, 14:55
      smile... i znowu zaczyna to swoje bleblanie... te swoje idiotyczne wywody... "sprawa cywilna trwa od roku" - GOWNO prawda... sprawa cywilna jest w sadzie od listopada.... rok ma dwanascie miesiecy i jesli zaczyna sie liczy od listopada to nie konczy sie w lipcu - taki drobiazg...
      Sprawa karna poszla "do kosza" - ach tak? Wunschdenken, nie, zostala skierowana na droge prywatna - nie bede pacykarza skarzyla na drodze prywatnej, bo on zostanie ukarany a ja zostane z kosztami, przeciez siedzi na tych swoich malunkach, pies z kulawa noga nie interesuje sie ta tfurczoscia - dorabia jako szofer swojej zony a z tego kasy nie ma...
      Druga sprawa karna poszla "do kosza"? ach czyzby? §153 ktory sam zacytowal trzeba jeszcze zrozumiec, no strasznie jestem ciekawa co on zrozumie podczas rozprawy... wiec jak na razie ta sprawa nadal TRWA... i jesli nie zakonczy sie wyrokiem, wtedy pojdzie odwolanie do Prokuratury Generalnej i doda sie "Volksverhetzung" - bo albo nagonka na nas, albo zgodnie z jego deklaracja "wszelkie podobienstwa sa przypadkowe" dotyczy wtedy "POLISH LADIES" - tak czy inaczej ma pozamiatane.
      Niech sie cieszy, dopoki moze - tyle jego - bo "zjazd" dopiero sie rozpocznie... niech sie delektuje ostatnimi wakacjami kiedy jeszcze nie musi bulic...
      Wysokosc Kostendeckung zna? jesli ma Rechtsschutz to powinien wiedziec na ile sprawa cywilna zostala wyceniona przez ubezpieczenie big_grin
      I taki drobiazg jeszcze, jak tam rozgrywka szachowa z pisaniem donosow do Ministerstwa Sprawiedliwosci - ten spec od prawa.... kazdy srednio inteligentny obywatel wie, ze zaczyna sie od najnizszego szczebla i pnie sie w gore... policja - prokuratura rejonowa - prokuratura okregowa - prokuratura generalna i ta Fontanna Inteligencji wypisuje pierdoly, o tym, ze odwolamy sie w Prokuraturze Generalnej, jesli nie zapadnie wyrok nizej a sam wypisywal pierdoly do Ministerstwa Sprawiedliwosci w Wiedniu - a puknac sie w dynie to nie laska? i jaka odpowiedz dostal? "unzulässig" ... szachista smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka