Gość: danielo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.08, 14:15 ceramiczny łańcuch Link Zgłoś Obserwuj wątek
tiresias Re: ceramiczny łańcuch 01.04.08, 14:53 popieram, tak trzymać. rozliczymy złodziei z PO! Link Zgłoś
tiresias Re: ceramiczny łańcuch 01.04.08, 14:53 przepraszam za powyższy wpis. pomyliłem fora:) Link Zgłoś
Gość: danielo ceramiczne zębatki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.08, 15:23 ceramiczne zębatki Link Zgłoś
Gość: hans_aus_meißen ceramiczna ceramika IP: *.static.qsc.de 01.04.08, 15:34 ceramiczna ceramika Link Zgłoś
tiresias Re: ceramiczna ceramika 01.04.08, 15:35 powiem więcej: cały ceramiczny rower (oprócz opon)!! Link Zgłoś
dobiasz Re: ceramiczna ceramika 01.04.08, 15:43 tiresias napisał: > powiem więcej: > cały ceramiczny rower (oprócz opon)!! I siodełka ;-) Link Zgłoś
Gość: Jacu Re: ceramiczna ceramika IP: *.icpnet.pl 01.04.08, 17:44 Wprowadzić obowiązkowe testy na inteligencję przy zakupie neostrady! Link Zgłoś
Gość: eddy grant Re: ceramiczna ceramika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.08, 18:22 ciemu? MIŚQ CIEMU KCESZ TESTA MI ROBIC? Link Zgłoś
Gość: Jacu Re: ceramiczna ceramika IP: *.icpnet.pl 02.04.08, 01:23 Bom zły wilk i mi się starą babcią odbija. Link Zgłoś
Gość: Jacu Re: ceramiczna ceramika IP: *.icpnet.pl 02.04.08, 01:26 ...a co gorsza jej ceramiczne biodro stanęło mi w przełyku. Link Zgłoś
Gość: danielo Re: ceramiczna ceramika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.08, 19:02 > Wprowadzić obowiązkowe testy na inteligencję przy zakupie neostrady! ty byś testu na wiedzę z technologi ceramicznych na pewno nie zdał. Link Zgłoś
Gość: Jacu Re: ceramiczna ceramika IP: *.icpnet.pl 01.04.08, 23:53 Oooo, jednak potrafisz prawie poprawnie zdanie sklecić. To spróbuj jeszcze przeczytać ze zrozumieniem swoje poprzednie posty i zastanów się czego w nich brakuje. Nie ma ceramicznych łańcuchów, co najwyżej pierścienie. Nie ma ceramicznych zębatek, co najwyżej powłoka na aluminium. A jeśli taki z ciebie eks'pert to wyślij CV do stronglite'a. Link Zgłoś
Gość: danielo Re: ceramiczna ceramika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.08, 00:24 widze ze koledze trzeba łopatą ładować do głowy bo skrótu myślowego nie zrozumie. A jak masz napisane ceramic rim to też myślisz, że chodzi o obręcz wykonaną w całości z ceramiki? Nie dziwię się że francuzi robią takie rzeczy, w polsce nie ma co specjalnie liczyc na innowacje, zwłaszcza jak ma sie do czynienia z taką konserwą (i jeszcze obrazi, rzucając jakies insynuacje dotyczące inteligencji dyskutantów), nawet ciekawej dyskusji o technice i jej przyszłości w rowerach nie mozna sie spodziewać, bo w tym zapyziałym kraju wszyscy już wszystko wiedzą, Kiedyś polska myslala ze bedzie bogata bedac spichlerzem europy, ryjąc pługiem w ziemi, a cała europa odjechała z rewolucją przemyslowa... Link Zgłoś
settembrini Re: ceramiczna ceramika 02.04.08, 01:06 a coś na temat czy tylko osobiste odniesienia? Link Zgłoś
Gość: Jacu Re: ceramiczna ceramika IP: *.icpnet.pl 02.04.08, 01:19 Jak chcesz dyskutować to nie zachowuj się jak debil i nie pisz 2-wyrazowych "postów" o treści identycznej jak temat. Nie wiem czym ładować trzeba w twoją głowę żebyś zauważył że po lewej stronie okienka w którym piszesz jest boldem napisane "Treść" - oczywiście można to rozumieć jako "powtórz temat" albo "wpisz jakiś wyraz" ale większość sobie jednak radzi. Czy tak trudno jakoś zagaić, napisać 2 pełne zdania (nie mylić z wyrazami), linkiem rzucić. Jakiej kurna "ciekawej dyskusji" się spodziewasz pisząc 2 wyrazy - nie męcz się w tym kraju, tylko wyjedz gdzieś gdzie zrozumieją twe genialne "skróty myślowe" - może Lakonia albo Kongo. A jak masz napisane "łożysko ceramiczne" to myślisz że jest w całości z ceramiki czy może częściowo ? >> wszyscy już wszystko wiedzą no wybacz że nikt nie bił pokłonów dla "autora" zbitki 2 wyrazów To może ja zacznę jeszcze ciekawszą dyskusję jednowyrazowym postem: kopytko, albo mądrzej: nadprzewodzące kopytko. Link Zgłoś
Gość: danielo Re: ceramiczna ceramika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.08, 08:29 > A jak masz napisane "łożysko ceramiczne" to myślisz że jest w całości z ceramik > i > czy może częściowo ? może być w całości ceramiczne, ale może być też hybrydowe, warto się upewnić. Jacu nie wiem ile masz lat, ale powinieneś sie już dawno zorientować, że nie wszyscy muszą postępować tak jak ty tego chcesz. A jeśli inaczej nie umiesz to pojedź na Kubę i zostań następca Fidela, wtedy będziesz mógł wprowadzać testy na inteligencję dla starających sie o internet, czy przepisy dotyczące budowania zdań na forum, i w prowadzić kompletną urawniłowkę, żeby wszyscy postępowali tak samo... W sumienie rozumiem po co ta cała dyskusja, w ogóle jesteś jakimś bardzo konfliktowym człowiekiem, może nie umiesz bez tego żyć. Link Zgłoś
Gość: Jacu Re: ceramiczna ceramika IP: *.icpnet.pl 02.04.08, 10:09 > ale powinieneś sie już dawno zorientować ja też nie wiem ile masz lat, ale powinieneś się już dawno zorientować że nie wszyscy postępują tak jak chcesz ;P > nie wszyscy muszą postępować tak jak ty tego chcesz. Jeśli chcesz prowadzić rozmowę musisz przestrzegać pewnych reguł, inaczej nit cię nie zrozumie. W języku polskim są różne konstrukcje gramatyczne, jest netykieta, ortografia - to nie są narzędzia ucisku dyktatorów... Jak idziesz do knajpy to (chyba) nie wrzeszczysz "jeść" i nie czekasz aż obiad podadzą - bo nie podadzą. Jeśli jeszcze się nie zorientowałeś, twa "oryginalna" hiper-zwięzła forma wypowiedzi została przez wszystkich podobnie odebrana - może zamiast wymieniać społeczeństwo dostosuj się ty. > W sumienie rozumiem po co ta cała dyskusja, No właśnie tu problem, nikt inny tego nie wie, bo zakładający wątek nie napisał. > w ogóle jesteś jakimś bardzo konfliktowym człowiekiem Napisz jeszcze coś o mnie, bardzo lubię czytać takie dyrdymały na swój temat. PS. Postępujesz tak jak chcę - piszesz całymi zdaniami, nawet poprawną polszczyzną ;D Link Zgłoś
Gość: danielo Re: ceramiczna ceramika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.08, 11:02 > > nie wszyscy muszą postępować tak jak ty tego chcesz. > > Jeśli chcesz prowadzić rozmowę musisz przestrzegać pewnych reguł, inaczej nit > cię nie zrozumie. W języku polskim są różne konstrukcje gramatyczne, jest > netykieta, ortografia - to nie są narzędzia ucisku dyktatorów... > > Jak idziesz do knajpy to (chyba) nie wrzeszczysz "jeść" i nie czekasz aż obiad > podadzą - bo nie podadzą. > > Jeśli jeszcze się nie zorientowałeś, twa "oryginalna" hiper-zwięzła forma > wypowiedzi została przez wszystkich podobnie odebrana - może zamiast wymieniać > społeczeństwo dostosuj się ty. w sumie to nawet masz rację. A tak w ogóle to co sadzisz o przyszłości ceramiki w przemyśle rowerowym? Link Zgłoś
Gość: burack Re: ceramiczny łańcuch IP: 195.205.202.* 02.04.08, 16:03 www.vertebr.ae/Images.html Link Zgłoś