z-pamietnika
14.11.16, 17:15
1zorro-bis 09.09.12,
dr.. WU.....Ty mnie mozesz....
Wiesz gdzie?
No, jak wiesz to dobrze.
Jestes naprawde dr. Pavulon? Nie wiedzialem.
Myslalem, ze to jakis debilny nauta na "Wiadomosciach", ale...skoro sie upierasz, ze to Ty - to ja nie bede protestowal.
A Sadami to Ty mozesz biedaku podworkowy straszyc najwyzej Twoja babke. Jesli masz jeszcze. Bo zony juz chyba swoim belkotem to juz nie wystraszysz.
A teraz zegnam Cie podworkowy ....PIENIACZU
1zorro-bis 09.09.12,
dr..WU.....i powiem Ci na koniec jeszcze jedno - i zapisz to sobie durniu - wezykiem, wezykiem....!

W zyciu nie spotkalem tak durnego, zakompleksionego i walonietego nicka, ktory Ty stworzyles "Wsciekluklad".
Dla mnie i nie tylko - jestes oszolomem nizrownowazonym psychicznie, stuknietym az do bolu, egocentrykiem i ....po prostu - SWIREM!
I Ty sobie tutaj czlowieku mozesz pisac ile chcesz, ze jestes lekarzem "dr doc hab prof"...itd, itp.!
I tak ci nikt przy zdrowych zmysklach nie uwierzy. Bo ZADEN taki SWIR jak Ty nie moze byc po prostu lekarzem!
A jesli to jest prawda to......czlowieku!!!
Jesli to jest naprawde prawda - to Toba powinna sie jak najszybciej zajac komisja lekarska.
Bo jesli Ty jestes lekarzem to Ty mozesz byc dla pacjentow niebezpieczny.
I to by bylo na tyle...."lekarzu".

Acha....dr. Pavulon to bylby komplement.
1zorro-bis 09.09.12,
ja powiem jeszcze raz: to nie moze byc lekarz.
To psychol
I w dodatku niebezpieczny
1zorro-bis 09.09.12,
mialem sporo lekarzy w rodzinie, tesc, tesciowa i paru innych - ale takigo oszoloma to ciezko by bylo do kogokolwiek porownac
1zorro-bis 09.09.12,
z niego taki lekarz jak z koziej dupy traba.

I wszystko jasne!

1zorro-bis 09.09.12,
BYDLO i POLACTWO forumowe mnie zmeczylo
Znikam z forum.
To by bylo na tyle.