a74-7 14.02.17, 12:28 Celebrujecie,nie celebrujecie ? Przyznam, ze my z moim starym nie przesylamy sobie romantycznych serduszek,laurek,wierszykow. On rzuca we mnie kfiotkiem, a ja seruje afrodyzjak na kolacje Dorosli jestesmy ...;-D I tak od lat .... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarek_sz Re: Walentynkowo ;-) 14.02.17, 13:37 Ja Janeczce kupiłem bukiet czerwonych róż i ptasie mleczko, buziaki też były. Bo wiem że bardzo je lubi - buziaki i ptasie mleczko Mimo upływu lat wciąż bardzo Ją kocham. Czego z okazji Walentynek wszystkim życzę Odpowiedz Link
a74-7 Re: Walentynkowo ;-) 14.02.17, 13:38 taaa, pewnie od czasu do czasu chcialby jak Sinatra"My way"... Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Walentynkowo ;-) 14.02.17, 15:11 Tak mi się przypomniały dawne czasy. Kiedyś walentynek nie było był dzień kobiet. I w dzień Kobiet my chłopaki dla naszych Wolskich Dziewczyn stawaliśmy na głowie żeby się podlizać. Jeździliśmy po tulipany na Bemowo bo tam gość badylarz hodował kwiaty. narwaliśmy całe pęki i chociaż psy szczekały to bamber nie wyszedł bo wiedział że może oberwać a my i tak wszystkiego nie weźmiemy. Działo się. Na warszawskiej Woli Odpowiedz Link
a74-7 Re: Walentynkowo ;-) 14.02.17, 15:36 A teraz chlopaki leca do Tesco,ktore od wejscia wyglada jak aleja kwiatowa z drugiej strony na polkach szpalerem stoja szampany, wystarczy raczke wyciagnac i byle plastik w kieszeni przez aparacik... Mniej magii niby ps, my np nie obchodzimy dnia kobiet, rowno uprawnienie znaczy siem mamy. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Walentynkowo ;-) 14.02.17, 18:08 czarek_sz napisał: > Tak mi się przypomniały dawne czasy. Kiedyś walentynek nie było był dzień kobie > t. I w dzień Kobiet my chłopaki dla naszych Wolskich Dziewczyn stawaliśmy na gł > owie żeby się podlizać. Jeździliśmy po tulipany na Bemowo bo tam gość badylarz > hodował kwiaty. narwaliśmy całe pęki i chociaż psy szczekały to bamber nie wysz > edł bo wiedział że może oberwać a my i tak wszystkiego nie weźmiemy. Działo się > . Na warszawskiej Woli W Polsce kiedyś zamiast Walentynek obchodziło się Noc Kupały, to jest święto zakochanych. Walentynki przyszły do nas z zachodu. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Walentynkowo ;-) 14.02.17, 17:57 Uważam że kobietom należy się bonus. Np za rodzenie dzieci. I za wiele innych spraw i obowiązków których nie wykonują mężczyźni. I za to że są piękne Więc nie bądź taka skromna oki ? Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Walentynkowo ;-) 14.02.17, 18:09 Dla mnie ani dzień kobiet ani walentynki... takie jednodniowe świętowanie nic mi nie daje, gdy ja świętuję codziennie. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Walentynkowo ;-) 14.02.17, 19:00 AL jak się ludzie kochają chłopak z dziewczyną to pozwól im trochę poszaleć. Ja wiem że biznes rozkręcił to święto bo zarabiają na tym ale uczucia to nie biznes uwierz mi. Chociaż. Ja na dziewczyny traciłem wszystko co zarabiałem a zarabiałem bardzo dobrze i walentynek nie było tylko wolskie laseczki bardzo wymagające były Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Walentynkowo ;-) 14.02.17, 19:22 czarek_sz napisał: > AL jak się ludzie kochają chłopak z dziewczyną to pozwól im trochę poszaleć. Ja > wiem że biznes rozkręcił to święto bo zarabiają na tym ale uczucia to nie bizn > es uwierz mi. Chociaż. Ja na dziewczyny traciłem wszystko co zarabiałem a zara > białem bardzo dobrze i walentynek nie było tylko wolskie laseczki bardzo wy > magające były A niech szaleją, przecie nikomu nie zabraniam, bo nic mi do tego Odpowiedz Link