Dodaj do ulubionych

Polskibus.com - czy ktoś jechał

02.07.11, 19:35
Pytanie jak wyżej- czy może ktoś miał przyjemność korzystać albo nie przyjemność.Nie chodzi o koszty ale leci dość szybko do Torunia.I czy rusza z tego punktu co na mapie
Obserwuj wątek
    • malcoolm Re: Polskibus.com - czy ktoś jechał 04.07.11, 15:15
      Dołączam się do pytania

--> Szczecin Blog - Wiedz, że coś się dzieje!7
    • qrseed Re: Polskibus.com - czy ktoś jechał 16.08.11, 09:25
      Ostatnio czekałem w Gdańsku na odjazd autobusu do Warszawy DWIE godziny. I nie doczekałem się. Poszedłem na dworzec kolejowy i dojechałem na miejsce pociągiem "Słoneczny" Kolei Mazowieckich w sześć godzin. Czas przejazdu ten sam, komfort nieporównywalnie większy (klimatyzacja działająca bez przerw, duże wygodne siedzenia, catering na pokładzie, dużo dużych toalet) i cena: 34 zł bilet normalny.
      Tylko cena jest czynnikiem przyciągającym do tych linii. Siedzi się maksymalnie niewygodnie, fotele są tak skompresowane, że możecie zapomnieć o komforcie. Siedzenia są obite skórą, która jest pielęgnowana jakimś środkiem nadającym jej niebywałej śliskości, co skutkuje obsuwaniem się całego ciała co chwilę. Nie wiem, może tylko mnie po kilku godzinach w tych autokarach bolą plecy i tyłek.
      Jeśli macie akurat parę złotych więcej, albo alternatywę, nie pakujcie się w podróż z polskimbusem, bo podróż wcale nie będzie przyjemna.
      Podróż Berlin - Warszawa, 27.07.2011. Autobus nr 11. Odjazd z Berlina 9.30.
      Mimo przyjazdu autobusu grubo ponad pół godziny przed odjazdem kierowcy nie zainteresowali się stanem toalety - brud, smród, podłoga zalana uryną, brak papieru oraz czystością kabiny pasażerskiej - podłoga była bardzo brudna - piach, rozlane piwo. Myślę, że można było skrócić palenie papierosa i zająć się czystością w autobusie.
      • Gość: LUK Re: Polskibus.com - czy ktoś jechał IP: 95.108.96.* 19.08.11, 10:44
        Jechałem 18.08 Poznań - Łodź i z powrotem, pierwszy raz. W 100% polecam, autobus nowiutki, klimatyzacja, pasy, w środku czysto. Fotele są wygodne! Odjechał zgodnie z rozkładem. Bilet za 15 zł, na pewno jeszcze skorzystam.
        • Gość: potwierdzam Re: Polskibus.com - czy ktoś jechał IP: *.play-internet.pl 19.08.11, 19:37
          kolega też jechał, potwierdzam
    • wyprawki2011 Re: Polskibus.com - czy ktoś jechał 20.08.11, 09:29
      toruń-szczecin ok. 6,5 godziny, warunki ponoć rewelacyjne, więcej nie wiem tyle się dowiedziałam od Toruniaków którzy przyjechali na pyromagic do nas.
      • Gość: klinet Re: Polskibus.com - czy ktoś jechał IP: *.play-internet.pl 20.08.11, 14:11
        mój kuzyn tez niby zachwalał
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka