al-szamanka 17.06.18, 09:47 ... i nadal losy Polski mają być rozstrzygane W Moskwie! Bo tak sobie wymyślili denni W Brukseli. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
al-szamanka Re: historia się powtarza 17.06.18, 09:50 Ten dureń przeczytał to z kartki, więc o błędzie - co zasugerował - nie może być mowy. Po prostu, co w pustym łbie to na języku lub papierze. Odpowiedz Link
m.maska Re: historia się powtarza 17.06.18, 10:57 Bezmyslne i glupie - Timmermansowi sie pomylilo, Rosja nie nalezy do UE i moze im skoczyc. A Moskwa nie jest jeszcze stolica Polski. Teraz widac jakich idiotow finansujemy w Brukseli. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: historia się powtarza 17.06.18, 21:06 m.maska napisała: > Bezmyslne i glupie - Timmermansowi sie pomylilo, Rosja nie nalezy do UE i moze > im skoczyc. A Moskwa nie jest jeszcze stolica Polski. > Teraz widac jakich idiotow finansujemy w Brukseli. Dlatego najbardziej potrafia dyskutowac nad krzywizna ogorkow i dlugoscia bananow. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: historia się powtarza 17.06.18, 22:46 Mam nadzieję że jutro ten prosiak dostanie od premiera Morawieckiego jasną odpowiedź - spieprzaj dziadu Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: historia się powtarza 18.06.18, 12:59 m.maska napisała: > Bezmyslne i glupie - Timmermansowi sie pomylilo, Rosja nie nalezy do UE i moze > im skoczyc. A Moskwa nie jest jeszcze stolica Polski. > Teraz widac jakich idiotow finansujemy w Brukseli. > A może Moskwa to punkt sterowania PE? A Timmermans się odkrył gdzie są jego mocodawcy. Odpowiedz Link
m.maska Re: historia się powtarza 18.06.18, 14:33 rena-ta49 napisała: > > A może Moskwa to punkt sterowania PE? > A Timmermans się odkrył gdzie są jego mocodawcy. A to tez bardzo mozliwe... Odpowiedz Link
czarek_sz Re: historia się powtarza 18.06.18, 18:27 Możliwe czy niemożliwe nasze służby do cholery chyba działają ? jeśli nasz rząd prowadził z Timmermansem grę to powinien ją zakończyć z wielkim przytupem czyli z kompromitacją prosiaka. Nie może być inaczej. II RP tak by postąpiła nie pozwoliła by się tak upokarzać. Jesteśmy wielkim i dumnym krajem do cholery. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: historia się powtarza 18.06.18, 18:45 czarek_sz napisał: > Możliwe czy niemożliwe nasze służby do cholery chyba działają ? jeśli nasz rząd > prowadził z Timmermansem grę to powinien ją zakończyć z wielkim przytupem czyl > i z kompromitacją prosiaka. Nie może być inaczej. II RP tak by postąpiła nie p > ozwoliła by się tak upokarzać. Jesteśmy wielkim i dumnym krajem do cholery. Nie sądzę, aby rząd prowadził z tym zerem jakąkolwiek grę, w końcu wiadomo, że większość urzędasów w Brukseli to odpady polityki wewnętrznej poszczególnych krajów, którym trzeba było dać tłuste posadki. Tak jest z Timmermansem, Tuskiem i innymi. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: historia się powtarza 18.06.18, 18:57 Al nasz rząd wie że to odpady podobnie jak międzynarodowe żydostwo które nas kąsa ale wszystko ma swoje granice. Ja jestem raptus i zawsze stawiam sprawę na ostrzu noża ale myślę że rząd jak Ty idzie na przeczekanie i cierpliwość. Niestety ale to nie moja metoda bo moja metoda to pójście na całość. Jak żołnierze PW. Będzie co będzie albo jeszcze. Zaczyn na zaś. Odpowiedz Link