m.maska 04.08.20, 17:23 Wesoly Romek znowu zablysnal... i bedzie kworum romanum Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.maska Re: Koń by się uśmiał 04.08.20, 17:24 To sa ludzie, ktorzy z luboscia robia z siebie idiotow i posmiewisko... no ale skoro lubia. Odpowiedz Link
a74-7 Re: Koń by się uśmiał 04.08.20, 18:40 Wlasnie przeczytalam tytul w Polityce: "Prawa ręka Trzaskowskiego chce pomóc aktywistkom LGBT, które sprofanowali figurę Chrystusa w Warszawie " i zastanawiam sie: co robi lewa reka Trzaskowskiego ....? Wiem, ze dobrze chcieli.... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Koń by się uśmiał 04.08.20, 19:04 a74-7 napisał: > Wlasnie przeczytalam tytul w Polityce: > "Prawa ręka Trzaskowskiego chce pomóc aktywistkom LGBT, które sprofanowali figu > rę Chrystusa w Warszawie " > i zastanawiam sie: co robi lewa reka Trzaskowskiego ....? > Wiem, ze dobrze chcieli.... Lewa ręka to ponoć ta brudna i ma służyć do wycierania d..y, ale jak widać u Trzaskowskiego robią to obie. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Koń by się uśmiał 04.08.20, 19:07 m.maska napisała: > To sa ludzie, ktorzy z luboscia robia z siebie idiotow i posmiewisko... no ale > skoro lubia. > Nie tylko robią z siebie idiotów, ale jak spojrzeć na Giertycha to nimi są i na takich wyglądają. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Koń by się uśmiał 05.08.20, 07:36 Giertych jak ostatni Mohikanin, walczy do końca Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Koń by się uśmiał 05.08.20, 11:25 rena-ta49 napisała: > Giertych jak ostatni Mohikanin, walczy do końca No wiesz, ostatni Mohikanin byl czlowiekiem honoru. Ja raczej nazwalabym go Skaczaca Dupa ze zdradliwego plemienia Czarnych Stop Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Koń by się uśmiał 05.08.20, 07:32 m.maska napisała: > Wesoly Romek znowu zablysnal... i bedzie kworum romanum > > > > Ciekawe ile wynosi "Kworum Romanum"? Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Koń by się uśmiał 05.08.20, 07:55 rena-ta49 napisała: > Ciekawe ile wynosi "Kworum Romanum"? Juz Giertych cos wymysli… na uzytek chwili. Odpowiedz Link