rena-ta49 Re: Ballada o Rafale 03.06.25, 21:15 Dużo świetnych piosenek i ballad powstało w tej kampanii. Nikt chyba nie był tak ośpiewany jak Bążur Odpowiedz Link
m.maska Re: Ballada o Rafale 04.06.25, 09:26 rena-ta49 napisała: > Dużo świetnych piosenek i ballad powstało w tej kampanii. > Nikt chyba nie był tak ośpiewany jak Bążur Politik, ktory stal sie memem. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Ballada o Rafale 04.06.25, 20:56 m.maska napisała: > rena-ta49 napisała: > > > Dużo świetnych piosenek i ballad powstało w tej kampanii. > > Nikt chyba nie był tak ośpiewany jak Bążur > > Politik, ktory stal sie memem. memem-dupiarzem Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Ballada o Rafale 05.06.25, 20:52 m.maska napisała: > rena-ta49 napisała: > > > Dużo świetnych piosenek i ballad powstało w tej kampanii. > > Nikt chyba nie był tak ośpiewany jak Bążur > > Politik, ktory stal sie memem. > > Sam sobie na to zasłużył,przecież dupiarzem nazwał się sam. Odpowiedz Link
m.maska Re: Ballada o Rafale 05.06.25, 15:51 Prawicowi komentatorzy niemieccy zachwycaja sie, ze Trzaskowski z taka klasa pogratulowal Karolowi Nawrockiemu... a ja odnosze wrazenie, ze te gratzulacje wynikaly z tego, ze Rafal mial po prostu dosc tego wszystkiego. Kazda komorka jego jestestwa wrecz krzyczala, dajcie mi wreszcie swiety spokoj. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Ballada o Rafale 08.06.25, 08:15 m.maska napisała: > Prawicowi komentatorzy niemieccy zachwycaja sie, ze Trzaskowski z taka klasa po > gratulowal Karolowi Nawrockiemu... a ja odnosze wrazenie, ze te gratzulacje wyn > ikaly z tego, ze Rafal mial po prostu dosc tego wszystkiego. Kazda komorka jego > jestestwa wrecz krzyczala, dajcie mi wreszcie swiety spokoj. > Zwykli Niemcy o tym nie wspominaja, za to na niemieckich stronach pelno pozytywnych komentarzy o Nawrockim. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Ballada o Rafale 09.06.25, 19:38 Trzaskowski jako polityk po przegraniu 2 razy wyborów prezydenckich jest już skończonym politykiem. Przetrwa jako prezydent Warszawy ,Tusk go oleje ,jeśli sam wytrwa w tej chorej koalicji do końca kadencji. Odpowiedz Link
m.maska Re: Ballada o Rafale 10.06.25, 19:01 rena-ta49 napisała: > Trzaskowski jako polityk po przegraniu 2 razy wyborów prezydenckich jest już sk > ończonym politykiem. > Przetrwa jako prezydent Warszawy ,Tusk go oleje ,jeśli sam wytrwa w tej chorej > koalicji do końca kadencji. a taki byl sliczny, niemiecki.... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Ballada o Rafale 11.06.25, 08:10 rena-ta49 napisała: > Trzaskowski jako polityk po przegraniu 2 razy wyborów prezydenckich jest już sk > ończonym politykiem. > Przetrwa jako prezydent Warszawy ,Tusk go oleje ,jeśli sam wytrwa w tej chorej > koalicji do końca kadencji. Bylby juz dawno skonczony, gdyby nie poparcie srodowiska esbeckiego swojej mamusi. Odpowiedz Link