Dodaj do ulubionych

Inteligentne i ciekawe forum

02.05.05, 19:30
Zajrzałem na to forum gdyż interesują mnie książki a przecież w takiej kategorii forum inteligentne się znajduję i przyznam się ,że nie bardzo wiem o co tutaj chodzi?
Największą aktywność forumowiczów wzbudził wątek pod nazwą - "prośba" i treści "mówcie coś" oraz drugi wątek zagadkowo inteligentny i równie aktywny pod nazwą - " ogłaszam że pytam" i treści "gdzie wyście wszyscy som".
Może to są ogólnie znane cytaty z literatury lub ulubionych książek forumowiczów.
Życzę dalszej owocnej dyskusji o książkach i pozdrawiam intelgentne forum.
Obserwuj wątek
    • facet.taki do, tak zwanego kamyka 448 02.05.05, 20:33
      Dajemy zdecydowany odpór prowokacjom i pomowieniom. Jesteśmy inteligentni, bez
      względu na to co mówimy. Tacy, za przeproszeniem kamyk i jego poplecznicy, nie
      bedom nam mówić co mamy robić. Nasz wódz Miltonia to wie. My zaś podążamuy
      drogą wytyczoną przez jej najinteligentniejszy umysł. Po prostu piekny umysł.
      O !!
      • quarantina Re: do, tak zwanego kamyka 448 02.05.05, 20:58
        Czyli, że Miltonia zrobiła błąd umieszczając forum w kulturze?? Zresztą,
        gdziekolwiek by umieściła, zawsze by się ktoś przyczepił. Poza tym: zanim się
        wyda ostateczny wyrok trzeba trochę poznać specyfikę każdego forum. To, że nie
        podoba ci się, kamyku, jego formuła, nie znaczy wcale a wcale, że jest ona do
        luftu. Nie musisz ani czytać, ani tym bardziej pisać.
        • kamyk448 Re: do, tak zwanego inteligentnego forum 02.05.05, 22:22
          Ależ droga forumowiczko, Wasze forum jest bardzo sympatyczne i z miłym klimatem ale książki to nie jest Wasza pasja na tym forum. Powiem więcej - temat książek jest przez Was jak gdyby przemilczany.
          Myślę, że trzeba chwilę koncentracji i hop! przenieść forum z "książek" do czystej "kultury".
          • facet.taki Re: do, tak zwanego inteligentnego forum 03.05.05, 10:07
            Co Ty wiesz o książkach kamyku 448. Pewnie myślisz, że ściąga się je z googli.
            • quarantina Re: do, tak zwanego inteligentnego forum 03.05.05, 21:22
              Szanowny kamyku, mam kilka pasji, między innymi książki i muzykę, albo
              odwrotnie. Twoja psychologiczna analiza naszego forum jest chyba trochę
              chybiona. Ale to wcale nic nie szkodzi, wręcz naprzeciwko:)
              • quarantina Re: do, tak zwanego inteligentnego forum 03.05.05, 21:24
                Poza tym zawsze możesz dodać nowy wątek lub wontek, który będziemy kontuowali.
                • kamyk448 Re: do, tak zwanego inteligentnego forum 04.05.05, 22:24
                  no może coś i bym dodał ale nie wiem czy ten nowy wontek to ma być inteligentny czy o książkach ?
              • kamyk448 Re: do, tak zwanego inteligentnego forum 04.05.05, 22:19
                Moze i trochę chybiłem, ale se postrzelałem!!
            • kamyk448 Re: do, tak zwanego inteligentnego forum 04.05.05, 22:28
              facet.taki napisał:

> Co Ty wiesz o książkach kamyku 448. Pewnie myślisz, że ściąga się je z googli.
              Facet z kropką, na takie teksty to ja tyle - "A co Wy tam wiecie jak to jest na świecie"
              • aniela Re: do, tak zwanego inteligentnego forum 05.05.05, 00:10
                o Kamyk w naszym ogrodku!
                • j_karolak Re: do, tak zwanego inteligentnego forum 05.05.05, 10:36
                  A propos ogrodu, to ja uwielbiam jabłka. I czereśnie.
                  • aniela Re: do, tak zwanego inteligentnego forum 05.05.05, 10:41
                    a propos ogrodu, to mowiles ze przedkladasz arbuzy, niegdys (piekneslowo,
                    niegdys. czy uzylam og aby wlasciwie?)
                    • wujo_mike Re: do, tak zwanego inteligentnego forum 05.05.05, 12:24
                      w sensie, że drzewiej tak mówił??
                      • j_karolak Re: do, tak zwanego inteligentnego forum 05.05.05, 14:12
                        Ongiś znaczy. Aniela prawdę mówi i schlebia mi, że słowa me złotą czcionką
                        wygrawerowały swe znamię na Jej synapsach. Tylko, że w międzyczasie mi się
                        zmieniło. Od arbuzów dostawałem większej niż od czereśni sraczki.

ps Czy w międzyczasie nie kojarzy Wam się z międzylesiem
                        • malwaaa Re: do, tak zwanego inteligentnego forum 05.05.05, 14:28
                          Biedyny Czereśniak...znaczy Karolak. To może wiśnie z wiśnióweczki?
                        • wujo_mike Re: do, tak zwanego inteligentnego forum 05.05.05, 16:47
                          > ps Czy w międzyczasie nie kojarzy Wam się z międzylesiem

oczywiście w międzyczasie kojarzy się z międzywojniem...
                          • quarantina Re: do, tak zwanego inteligentnego forum 05.05.05, 21:35
                            Mnie się kojarzy z międzybrzegiempucharu a czymś tam.
                          • oxycort Re: do, tak zwanego inteligentnego forum 06.05.05, 11:09
                            Słusznie, bo międzyczasie międzywojenne, to złoty wiek literatury polskiej.
                            ~~
                            ox
                            • aniela Re: do, tak zwanego inteligentnego forum 06.05.05, 12:00
                              jeden z krotszych, znanych tam wiekow. trwal ok 20 lat.
                • kamyk448 Re: do, tak zwanego inteligentnego forum 05.05.05, 23:04
                  Bardzo niskie ukłony dla Anieli i całuję delikatne rączki mimo że ciut ubrudzone pracą w ogródku.
                  • facet.taki Re: do, tak zwanego inteligentnego forum 06.05.05, 00:08
                    kurna, mnie się z niczym nie kojarzy.
                  • facet.taki Re: do, tak zwanego inteligentnego forum 06.05.05, 00:09
                    kamyk, Ty odwal się od Anieli, dobra?
                  • quarantina Re: do, tak zwanego inteligentnego forum 06.05.05, 08:21
                    Swoistym faux pas jest całowanie li tylko rączek anieli, podczas gdy w wątku
                    istnieją co najmniej jeszcze dwie kobiety. Nie jestem jeszcze feministką,
                    chociaż do końca nie jestem tego pewna.
                    • aniela Re: do, tak zwanego inteligentnego forum 06.05.05, 11:57
                      quarantina napisała:

> Swoistym faux pas jest całowanie li tylko rączek anieli, podczas gdy w wątku
                      > istnieją co najmniej jeszcze dwie kobiety

a takze wielebny Oxycort (noco?)
                      • oxycort Re: do, tak zwanego inteligentnego forum 06.05.05, 12:10
                        Aha, Judaszowym pocałunkiem swoim zdradzasz barwę mojej sukienki, ale zaprawdę
                        powiadam Ci, nawet sam Judasz nie całował tak, jak Ty.
                        ~~
                        ox
                        • facet.taki Re: do, tak zwanego inteligentnego forum 07.05.05, 16:16
                          Oj Anielo, bo z osoba duchowną to nie ma grzechu?
                          Otóż óświadczam, że już nie bedę Ciebie wielbil Anielo.
                          Od dzisiaj zmieniam swój obiekt uwielbienia.
                          Żegnaj.
                          • wujo_mike Re: do, tak zwanego inteligentnego forum 07.05.05, 16:21
                            mam nadzieję, że nie chodzi o mnie ;-)

z całym szacunkiem oczywizda...
                          • aniela Re: do, tak zwanego inteligentnego forum 07.05.05, 20:46
                            o! bedzie mi brakowalo tych chabrow z poligonu..
                            • malwaaa Re: do, tak zwanego inteligentnego forum 07.05.05, 21:34
                              Ciekawie się robi. Może ogłosimy konkurs: kim jest owa tajemnicza
                              (tajemniczy?)osoba?
                              • malwaaa Re: do, tak zwanego inteligentnego forum 07.05.05, 21:35
                                Zmieniam zdanie. Facet już się określił.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka