Dodaj do ulubionych

co do Stokke?

04.04.14, 20:11
Synek ma 2 miesiace, jezdzimy xplory na nowym podwoziu, wszystko super, procz tego ze za chwile dostane zawalu przez amortyzacje, a raczej jej brak crying Mieszkamy w samym centrum wielkiego miasta, gdzie chodniki przeplataja sie z brukiem. Stokke na krotkie wyjscia i do sklepu jest ok ale do parku juz srednio. Szukam zatem czegos dodatkowego z super amortyzacja. Pierwotnie chcialam dokupic sobie do Stokke spacerowke typu Bumbleride Indie, Easy Walker Sky, MB Swift albo Baby Jogger city elite ale po pierwsze teraz jest jeszcze za wczesnie na jazde bez gondoli a po drugie chodniki u mnie dzwignie chyba tylko emmaljunga lub jej podobne kobyly sad Co mam dokupic, poradzcie prosze? Czy ktorys z tych trojkolowcow ma amortyzacje choc troche porownywalna do emmy?
Obserwuj wątek
    • kkitka Re: co do Stokke? 04.04.14, 20:26
      Amortyzacji wózka na stelażu krzyżakowym chyba nic nie dorówna, ja bym się nie zastanawiała i szybko kupiła jakąś używkę w typie emmy/roana, a za pół roku kup sobie BI smile
    • ichi51e Re: co do Stokke? 04.04.14, 20:45
      Bierz emme jak serce krzyczy emma big_grin
      • only_summer Re: co do Stokke? 04.04.14, 21:09
        haha czyli jednak wink no dobra, chyba padnie na emme, mam juz cos nawet cos na oku ale wolalam jeszcze sie upewnic smile Troche zaluje ze zamiast stokke nie wzielam joolza ktory lepiej buja no ale trudno, jego uroda mi wszystko rekompensuje big_grin
        • agju82 Re: co do Stokke? 04.04.14, 21:42
          Kupuj emme, ja mam taki zestaw i korzystam praktycznie tylko z emmy (u nas mondial) smile stokke stoi praktycznie nieużywane bo każdy spacer kończy się moja złością, niestety...

Teraz będę testować spacerówkę ale szczerze mówiąc chyba mięty do siebie nie poczujemy. Coś czuję, że xplory pójdzie pod młotek.
          • kar-ula Re: co do Stokke? 04.04.14, 22:30
            Z tych, które wymieniłaś, BI jest najmiększy, ale i tak najlepiej Emma smile
    • aga_1980_31 Re: co do Stokke? 04.04.14, 23:31
      Ja do Stokke mam Terraina. Jeśli nie przeszkadza Ci wielkość tego wózka to polecam. Oba wózki się na wzajem uzupełniają smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka