Dodaj do ulubionych

Prośba do magda79pn :)

02.07.14, 22:01
Mam do Ciebie mega prośbę wink skrobnij na prv smile
Obserwuj wątek
    • funnybaby albo inna forumka która ma w tym momencie czas :) 02.07.14, 22:44
      chyba mi się jakiś oszust wózkowy trafił, chciałabym go zdemaskować wink chętna któraś do pomocy? big_grin
      • magda79pn Re: albo inna forumka która ma w tym momencie cza 02.07.14, 22:56
        ja nie umiem na priv pisać big_grin

pisz na sowa796@wp.pl

albo pisz tu na forum, forumowi detektywi się tym zajmą big_grin
        • monika_kas Re: albo inna forumka która ma w tym momencie cza 02.07.14, 23:00
          pisz do Martuśki na jej gazetowy (ona jest detektywem numer 1 smile ), możesz też do mnie napisać (monika_kas@gazeta.pl) , ale ja jutro już się tym zajmę, bo teraz idę spać, młody dał mi dzisiaj wycisk tongue_out
        • funnybaby Re: albo inna forumka która ma w tym momencie cza 02.07.14, 23:04
          nie chce forum zaśmiecać big_grin ale ok wink

www.gumtree.pl/cp-wozki-dla-dzieci/krakow/wozek-dzieciecy-wileofunkcyjny-bugaboo-cameleon-2-jak-nowy-606290064
          nie jest ta cena podejrzana? tym bardziej ,że to te same zdjęcia:
          allegro.pl/bugaboo-cameleon-2-black-2w1-gwarancja-i4375916904.html
          olx.pl/oferta/bugaboo-cameleon-2-super-stan-grey-black-CID88-ID6jzSL.html#a7265e8478;promoted
          Kurcze dobrze że sprawdziłam bo miałam już kase przelewać bo się dogadaliśmy co do sprzedaży, ale coś mnie zatrzymało i sprawdziłam...
          hmm

Pan odpisał mi że teraz nie jest możliwy odbiór osobisty bo jest w okolicach nowego targu.

Tak mi się strasznie bugaboo zachciało i poluję na okazję już 3 tydzień i nic sad((( wczoraj przepasłam licytację!!! (2 generacja poszła za 700zł buuuuuuuu)
          • dominiczka87w Re: albo inna forumka która ma w tym momencie cza 02.07.14, 23:23
            dla mnie ogłoszenie z gumtree jest dziwne...
            olx i allegro to to samo bo nawet nr tel jest ten sam, natomiast na gumtree nr telefonu nie podany bo tylko wklepane dziwne cyfry, do tego inne ogłoszenia tego użytkownika też jakieś dziwne...
            • basia752 Re: albo inna forumka która ma w tym momencie cza 03.07.14, 10:50
              Wysłałam pytanie o cenę na kontakt z olx, podałam linka z gumtree, ciekawe, co mi odpiszą

Basia
              najmłodsza L 31.10.2012, średnia Z 05.05.2006 najstarsza Z 26.11.2003
    • basia752 a ten? 03.07.14, 11:15
      Funnybaby a ten? www.gumtree.pl/cp-wozki-dla-dzieci/krakow/ekskluzywny-wozek-bugaboo-duzy-zestaw-od-0-do-3-lat-606333673
      • dominiczka87w Re: a ten? 03.07.14, 11:33
        to chyba jakiś bardzo stary frog, jeszcze takiego nie widziałam... kółka tylne jakies dziwne ma...
        • basia752 Re: a ten? 03.07.14, 11:40
          NO ja się nie znam na bugaboo, przyznaję sad
          • mama1dawidka Re: a ten? 03.07.14, 11:49
            Jest stary na Stare logo
            Nie ma jeszcze w raczce hamulca
            I ma nieorginalne czesci!
            • mama1dawidka Re: a ten? 03.07.14, 11:51

Hamulec ma na przednie kola uncertain
              Wiec jest To staruszek
              W Tej Cenie To obled jest uncertain
              Tzn czekanie na frajera Co To kupi uncertain
              • funnybaby Re: a ten? 03.07.14, 12:32
                nie nie smile tego nie kupię wink Kurcze nie wiem w sumie po co mi ten bugaboo... zawsze chciałam wypróbować później pojawił się Joolz i zrezygnowałam z cameleona na rzecz joolza. Sentyment pozostał jednak big_grin

Ja Pan od ogłoszenia pisze mi, że gwararncji nie ma ale poszuka... hmmm
                Mogłaby któraś z was napisć do niego odnośnie sprzedaży wózka? ciekawe co odpisze big_grin
                • funnybaby ile za zwykłe bee? 03.07.14, 12:39
                  przy okzaji zapytam? może stare bee wypróbuję. Na nowe szkoda mi kasy bo wiem że i tak sprzedam za jakiś czas big_grin sprzedam teraz chyba muuma i buzza wkońcu i coś nowego wypróbuję póki czas. Zresztą krucho jakoś z moimi pojazdami, szału nie ma... joolz i teraz muum i stary posynkowy buzz smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka