Dodaj do ulubionych

Dziewczyny rada potrzebna... EW DUO

31.07.14, 15:03
Zdecydowałam się (wreszcie/chyba ) wink
Kupuję EW duo, w tej rewelacyjnej cenie. No i jestem w kropce.
Kolor Silver - dostępny od ręki, maja na magazynie.
Kolor Platinum - na zamówienie, okres oczekiwania ok. 6 tygodni, cena niby jak teraz przy składaniu zamówienia.

Oczywiście kolor Platinum podoba mi się daleko bardziej, jest też na pewno dużo praktyczniejszy, mniej się będzie brudził.
(Nie muszę chyba pisać, że żałuje, że nie zamówiłam go wcześniej)

I tu moje pytanie? Jakie są Wasze doświadczenia z zamówieniami po mega -promocyjnych cenach z takim okresem oczekiwania?
Mam ochotę w myśl powiedzenia "lepszy wróbel w garści, niż gołab na dachu..." zamówić tego silvera i spać spokojnie.
Boje się zwyczajnie, że Platinum zamówię, a potem... albo w ogóle nie zrealizują zamówienia i go nie dostanę. Albo dostanę, a i owszem, ale po nowej cenie (wiadomo jakiej, wyższej), bo już po tej nie było...
(Pan ze sklepu niby twierdzi, że cena z dnia zamówienia będzie dla nich zobowiązującą..ale coś czuje,że różnie z tym może być, dokładać do interesu raczej nie będą)

Co myślicie? kupować silver i mieć go za 2 dni, czy czekać nerwowe 6 tygodni na (mam nadzieje) dostawę platinum?

Dodam, że na korzyść silver działa (tylko) to, że gondole do niego w tym samym kolorze jestem w stanie dokupić dość tanio, natomiast do Platinum albo w innym kolorze albo w kosmicznej cenie ponad 700zł.

Oczywiście do silver uszyłabym jakąś długą wkładkę, aby zabezpieczyć zwłaszcza podnóżek przed brudnymi girkami Synka.

Na koniec Afrodytta, błagam napisz czy da radę znieść to brudzenie się tej tapicery silver? Pisałaś o tym w którymś wątku, że brudzi się bardzo. Ale czy chociaż łatwo te zabrudzenia sprać/zczyścić?

Poradźcie pliiiss
Obserwuj wątek
    • koala0405 Re: Dziewczyny rada potrzebna... EW DUO 31.07.14, 15:09
      ja bym brała Platinum
      • magda79pn Re: Dziewczyny rada potrzebna... EW DUO 31.07.14, 15:11
        a nie możesz zamówić platinum i jednocześnie na ten czas prosić o rezerwację/odłożenie 1szt silvera?

ja mam czarnego, więc nie pomogę...
    • grudniowa.mama Re: Dziewczyny rada potrzebna... EW DUO 31.07.14, 15:14
      Ja tez bym brala Platinum.Kolor silver jest super ale slabo by mi sie robilo na mysl o jesieni i zimie.Piszac o rewelacyjnej cenie to masz na mysli ta promocje ze swiata dziecka? Bo jesli tak to w Warszawie, w swiecie dziecka na targowku stal platinum jak tam bylam w niedziele.
    • jprzeczek Re: Dziewczyny rada potrzebna... EW DUO 31.07.14, 15:40
      Kup platinum i gondolę tanią silver. Myślę, że kolorystycznie będzie ok, a przecież gondolę będziesz używać tylko 6 miesięcy. Nie kupiłabym gondoli za 700 zł, za którą później nikt nie chciałby dać 250 zł. Zapytaj ich może, czy zapewnią Ci kolor silver, jeśli nie sprowadzą platinum.
    • afroddytta Re: Dziewczyny rada potrzebna... EW DUO 31.07.14, 15:47
      Może ja z tym brudzeniem przesadzam uncertain Nie to że on jakiś taki czarny się robił, ale ten kolor silver jest taki dość błyszczący i po prostu były takie załamania połysku. Kolor Platinum akurat nie bardzo mi się podoba, szczególnie w wersji podwójnej, jest taki ciemny i smutny mi się wydaję. Ja też jestem pewna że ciemne tapicerki się bardziej brudzą, tzn. bardziej na nich brud widać, czarna to masakra, więc z tą ciemną może być potem w użytkowaniu gorzej, bo będzie każdy okruch widać.
      Ja raczej bym chyba brała tę jasną wersję.
      Swoją gondolkę już sprzedałam, czeka na nową forumową właścicielkę smile A znajomi w zeszłym tygodniu nabyli dla chłopca Quatro w wersji silver.

Teraz może dziś będę szyć z czarnego ortalionu taką nakładkę zakładaną na cały ten podnóżek, zobaczymy jak się sparwdzi, oraz 2 daszki z tego samego materiału. A jak dotrze pianka to wkładki już krótkie. Myślę, że taki komplet powinien się dobrze sprawdzić.

• mama1dawidka Re: Dziewczyny rada potrzebna... EW DUO 31.07.14, 15:59
        A ja sprzedawalam juz silvery i Platinum. wink
        Widzialam oba na zywo
        I z tego Co Wiem Platinum jest limitowana wersja
        Dziwne ze w Tej samej Cenie
        A easywalkery Maja Fajna tapicerke z ktorej Fajnie schodza brudy
        Noi Afro Silvery sa fajne wink
        Maja Ten urok
        Noi kazdy dodatek pasuje
        Mi Tam oba kolory sie podobaja big_grin
        • afroddytta Re: Dziewczyny rada potrzebna... EW DUO 31.07.14, 16:03
          Dokładnie, wszystko pasuje smile

Ja ogólnie nie lubię szarości (czerwieni też uncertain) wiec silver jest ok bo srebrny, czarny też może być, ale ten platinum to taki szary na maxa i pewnie dlatego mi nie podchodzi.

Moja koleżanka szuka używanego duo, wczoraj pojawił się bezowy z nowym logo na all za ok 1 tyś to w ciągu godziny już nie było.
    • mama1dawidka A tu real Foto Platinum 31.07.14, 16:01
      https://fotoforum.gazeta.pl/photo/2/ge/ji/grnd/q63aVEJkSCKd5bCUmB.jpg
      • afroddytta Re: A tu real Foto Platinum 31.07.14, 16:04
        I po co Ci tyle wózków tongue_out (czyli co ostatnio cały czas słyszałam na wyjazdach ze znajomymi)
        • mama1dawidka Re: A tu real Foto Platinum 31.07.14, 16:12
          He he
          A Platinum w wersji duo bedzie ciemny big_grin
          A z tego Foto To tylko wlasnie Ten Platinum poszedl w Swiat
          Noi uj Inny kolor :d
          Noi moooze od Jutra wieczora bede miala mountain buggy One. big_grin
          • the_isabelle Re: A tu real Foto Platinum 31.07.14, 16:53
            Mamo1Dawidka alez masz flotę...a jakbym takiego cameleona minęła na ulicy, chyba zaczęłabym w glos skomleć wink piekny zestaw kolorystyczny. PIEKNY.

A wiec ten platinum to taki błyszczący szary? Bylam pewna że czarny. Mam torbę easywalkera z nowym logo i ona jest z takiego błyszczącego czarnego materiału i myslalam że to wlasnie platinum, bo z tego modelu dostępna jest wlasnie jeszcze Silver.

W sumie to tez sie trochę obawiam ze platinum w wersji podwójnej to będzie taka wielka ciemna masa. Mialabym ochote na jasny wózek (po dwóch czarnych britaxach), ale z kolei boje sie ze będzie ciągle w praniu.
            Choć czarny to faktycznie mistrz w brudzeniu sie.
            Piekno wymaga poświęcenia wink
            • mama1dawidka Re: A tu real Foto Platinum 31.07.14, 17:15
              A jakbys mojego bee widziala suspicious
              Ha ha
              Platinum To taki ciemny Grafit napewno nie czarny
              A do srebrnego bYm wkladki wykombinowala
              Noi konicznie dopytaj czy do Platinum nie trzeba doplacic
              • afroddytta Re: A tu real Foto Platinum 31.07.14, 17:42
                Nie no wkładki to mus smile
                A ten podnóżek jak obszyje to Wam pokaże.
                • mama1dawidka Re: A tu real Foto Platinum 31.07.14, 17:48
                  Afro Nastepne cudo robisz?
                  • dominiczka87w Re: A tu real Foto Platinum 31.07.14, 19:53
                    Mnie się w realu ten Silver w ogóle nie podobał przez ta poswiate ta tapicerka wyglądała trochę tandetnie...Ale to wszystko kwestia gustu tongue_out
                    • flower_v Re: A tu real Foto Platinum 31.07.14, 20:04
                      bierz Silver, prawie kazda wkładka bedzie pasować wink
    • the_isabelle EW DUO zamówiony 02.08.14, 08:39
      Dziękuję Wam za wszystkie wypowiedzi. Zamówiłam wczoraj wreszcie.
      Srebrny...oczywiście big_grin (już się tłumaczę dlaczego)

1,5 doby dumałam. Dzięki Wam dotarło też do mnie, że Platinum to grafit, nie czarny big_grin
      Na moim tablecie i nokii jest czarny, ale już na lapku męża widać faktyczny kolor.
      I po tym odkryciu im dłużej na Platinum patrzyłam, tym bardziej mi ten kolor coś przypominał.... nie wiedziałam co...
      Aż w końcu dotarło do mnie! to kolor jaki miewają nasze worki na śmieci! big_grin
      Taki połyskliwy, plastikowy, ciemny grafit. I już przeczuwałam, że chyba nic z tego nie będzie.

Poza tym przeglądając zdjęcia obu wersji kolorystycznych na duo, doszłam do wniosku podobnego jak afro i mama1dawidka. Platinum w wersji podwójnej jest strasznie smutny. w pojedynczej ok. Za to silver w wersji pojedynczej wygląda tak-o sobie, natomiast w podwójnej kolor silver nadaje mu jakiejś takiej lekkości (zdanie opieram tylko na zdjęciach z netu niestety).

No więc postanowiłam zaryzykować. Dla mnie ten kolor silver to osobiste wariactwo. Normalnie nigdy bym takiego nie kupiła. Ale już sama perspektywa jeżdżenia wózkiem podwójnym to dla mnie star trek. To niech już będzie po całości big_grin z kosmicznym kolorem (jak kombinezon astronauty) włącznie big_grin W najgorszym wypadku go zwrócę.

No i jestem niecierpliwek..i choć poużywamy go w dopiero w grudniu, chce go mieć już, już teraz smile

Do tego zamówiłam gondolę silver (380 zł + przesyłka). Zaryzykowałam i zamówiłam za pobraniem z ogłoszenia z olx.pl. Jak przyjdzie / jeśli przyjdzie napiszę dla potomnych, czy wszystko było si.

Dzięki raz jeszcze smile
      • afroddytta Re: EW DUO zamówiony 02.08.14, 11:49
        To fajnie smile

A tę gondolę to od tych handlarzy zamówiłaś? To nowa ma być? Napisz co tam ona ma w zestawie. Oni dużo wózków sprzedają, ciekawe czy warto.
        • the_isabelle EW DUO..zmiana planów :) 02.08.14, 16:50
          I moją ideologię **** strzelił smile wstyd się przyznać, ale zadzwonił dziś do mnie miły Pan ze świata dziecka i powiedział,że kolega źle sprawdził, bo mają przepastny magazyn i mają jednak wersję Platinum, a że słyszał że byłam chętna właśnie na nią to zadzwonił. I jak chcę mogą mi wysłać Platinum, zamiast Silver.

I co ja na to? Ano wysyłać Platinum! smile
          Będę jednak jeździć wózkiem w kolorze moich aktualnych worków na śmieci big_grin

Nie powiem żebym się nie zawahała, zawahałam się...ale konic końców Platinum będzie praktycniejszy i chyba jednak łatwiej się sprzeda. A ja przecież pojeżdżę nim docelowo rok, może półtorej roku, nie więcej, więc o tym też myślę.

Czuję się jak osobą słabego charakteru smile ale zadowolona smile

Afro, a gondolka chyba od nich, maja jeszcze siedziska i torby i jakiś wózek używkę. Boję się cco z tego / czy coś z tego będzie. Gondolki są ponoć nowe, z nowym logo, w komplecie o co zazwyczaj chyba, materacyk, folia, moskitiera, okrycie na nóżki i belka mocująca do stelaża duo plus. Trzymaj proszę kciuki żeby dotarła, bo nie lubię tak ryzykować.
          • jprzeczek Re: EW DUO..zmiana planów :) 02.08.14, 16:56
            A mi się ta ciemniejsza wersja podoba bardziej i dobrze, że to nie jest czarny wózek, bo byłoby posępnie. Lubię czarny kolor, ale wózka bym nie kupiła czarnego, chyba że byłaby super okazja cenowa. Jednak odblaskowy srebrny byłby dla mnie zbyt ekstrawagancki, więc bym się nad nim nie zastanawiała. Z tym ciemnym kolorem będą ładnie wkładki kontrastowały.
            • the_isabelle Re: EW DUO..zmiana planów :) 02.08.14, 17:25
              Przez kilka m-cy wózek będzie srebrno-grafitowy, bo gondolka silver smile To go trochę ożywi. Potem pewnie jakieś wkładki, damy radę smile

Wolałabym wprawdzie gondolkę w kolorze jak spacerówka, ale co tam. to nie powód aby dać za nią niemal drugie tyle kasy wink w tej rozsądnej cenie sa jeszcze chyba niebieskie. Ale coś czuję,że to z Platinum w ogóle chyba się nie zagra. Platinum i silver obie są chyba połyskliwe, a reszta kolorów mat. Także zostanę przy gondoli silver.
              • jprzeczek Re: EW DUO..zmiana planów :) 02.08.14, 19:48
                Będzie dobrze wyglądało. A jak mąż zareagował na nowy zakup?

• the_isabelle Re: EW DUO..zmiana planów :) 02.08.14, 20:21
                  Nie zadawaj trudnych pytań big_grin
                  nerwowo...trochę udobruchałam go pokazując ile ten wózek kosztuje w innych miejscach i tłumacząc dobitnie, ze to JA będę z młodymi caly dzien w domu, to JA nie on wychodze z nimi na spacery, wiec to JA nie on, powinnam decydowac co mi jest do opieki nad nimi niezbędne. Dotarło wink

A po decyzji o zakupie, na pocieszenie okazało sie ze moja mama postanowiła go zasponsorowaćsmile Pokazywałam jej go kiedyś i bardzo jej sie spodobał wink także juz jest ok wink
                  • jprzeczek Re: EW DUO..zmiana planów :) 02.08.14, 20:46
                    No to super. Jak sam się nim przejedzie, to będzie zadowolony. A dwa, jak już zaczniesz duo używać, to pewnie BI sprzedasz i się luźniej zrobi.
                    • the_isabelle Re: EW DUO..zmiana planów :) 02.08.14, 21:07
                      Plan jest taki aby zostawic BI dla mlodziaka, czasem moze wyjdziemy na dwa wózki i na potem.
                      Planuje tez ze chyba dokupię do niego gondole oryginalną lub miękką i czasem posluzy nam jako pojedyncza gondola. Na szxrpie w pojedynkę i takie tam. Jest mięciutki, powinien dać radę.

Ale co będzie... Tego nie wie nikt wink

A poki co, pochwale sie, że mój synio dzis wreszcie zaczął sam chodzić big_grin jupi!
                      Gdyby nie fakt, ze z kopie mnie wlasnie drugi kandydat na pasażera, chyba zaczęłabym sie martwic big_grin
                      • jprzeczek Re: EW DUO..zmiana planów :) 02.08.14, 21:20
                        Pozazdrościć smile
                        Córka daje mi niezły wycisk, ale jak patrzę na niemowlaczki, to chciałabym następne.
                        A jeśli chodzi o wozidła, to jestem bardzo zadowolona ze sky, bo mknę jak strzała niczym nie zmęczona. Przy wnoszeniu na 2 piętro jest mi ciężko, ale coś za coś.
          • koala0405 Re: EW DUO..zmiana planów :) 02.08.14, 22:31
            no to super
            Platinum ładniejszy
            a co do worków na śmieci to ZMIEŃ firmę i kolor i ...po kłopocie
            • afroddytta Re: EW DUO..zmiana planów :) 02.08.14, 22:54
              A niby które to są DUO plus, to nigdzie nie jest napisane, ani w aukcjach gondolek też nic na ten temat, wszystkie takie same.

Moja gondolka ma stare logo (mam słaby interenet, nie wiem co pisałam wyżej) tzn. napis długi, ale już pomarańczowe suwaki.
              No zaobaczymy, czy nie będę jej mieć z powrotem, ale wtedy to już nie wiem jako co ją sprzedawać, na allegro wszytskie są niby takie same, a tu ma nie pasować uncertain
              • the_isabelle Re: EW DUO..zmiana planów :) 02.08.14, 23:23
                Dokładnie na polskich stronach nie ma rozróżnienia i ja tez nie czaje tego. Jedynie na ang forum znalazlam takie info. Ale wiesz jak to jest, kazdy moze napisać co chce. Nie,zawsze musi wiedzieć o czym pisze.
                ciekawa jestem co mama1dawidka napisze, bo sama nie ogarniam tematu.
                a poza tym to mam nadzieje ze forumka sforsuje drążki jak Ty kiedyś. I nie będziesz miala klopoty wink
                • the_isabelle Re: EW DUO..zmiana planów :) 02.08.14, 23:46
                  Takie cóś znalazłam m.in.

EasyWalker Duo Plus 2011

The New EasyWalker Duo Plus 2011 Twin Buggyin Black have just got even better, lighter and more compact when folded.
                  [...]
                  - New for 2011 upgraded fabric, reduced wight and more compact fold, new logo, improved easy fit connectors and new breaking system.

Te "ulepszone adaptery" dały mi właśnie do myślenia uncertain
              • mama1dawidka Re: EW DUO..zmiana planów :) 03.08.14, 19:20
                Plusy sa z nowym Logo
                I np w sky miedzyinnymi jest zamieniony krztalt rurki
                Hamulec schowany
    • afroddytta Ważne pytanie o DUO! 02.08.14, 21:52
      Dziewczyny, a w szczególności mamadawidka smile, sprzedałam moją gondolę forumce i mam pytanie techniczne. Ja miałam straszne problemy z zamontowaniem tej gondoli tzn. założeniem tych prętów, praktycznie byłam gotowa to rzucić i stwierdzić, że do mojego modelu nie pasuje i teraz sytuacja jest podobna u nowej właścicielki.

I teraz pytanie czy ta gondola silver model z logo pisanym może nie pasować na stelaż EW duo zielony, chyba 2013 rocznik?!
      U mnie wózek rocznik 2009, gondola na pewno nowsza i było ok (mimo tych wstępnych trudności technicznych), czy do tego nowszego powinno pasować czy faktycznie coś się zmieniło? Może ktoś coś wie??? Będę wdzięczna za podpowiedzi smile
      • the_isabelle Re: Ważne pytanie o DUO! 02.08.14, 22:01
        Ja gdzieś kiedys wyczytalam ( na jakims anglojęzycznym forum) ze w duo plus w stosunku do duo zmienil sie nieco ksztalt rurki. Nie,wiem,czy zielony to duo czy duo plus, ale jeśli duo, to moze to i mozliwe?

szkoda ze,ja sie spoznilam z zakupem tej gondoli od Ciebie, bo Twoja ma nowe logo, tak?
      • the_isabelle Re: Ważne pytanie o DUO! 02.08.14, 22:32
        Ale w innym miejscu przeczytalam,ze duo od duo plus różni sie tylko obecnością lub nie folii w komplecie. Wiec w sumie niewiele wnioslam niestety uncertain

sama mam stresa czy u mnie komplet zgra. Ale oba elementy mają nowe logo, wiec licze ze moze jednak
      • mama1dawidka Re: Ważne pytanie o DUO! 03.08.14, 19:19
        Bo easywalkery te ze starszym logiem Maja okragla bodajze rame chodzi mi o te rurki
        Gdzie Ten Palak sie zapina
        A niektore i te nowe sa Takie jakby prostokatne smile
        W najgorszym wypadku wystarczy tylko Ten pret dokupic
        Chociaz jakb sie uprzec To i Ten przy pomocy Meza bedzie pasowal smile
        • afroddytta Re: Ważne pytanie o DUO! 03.08.14, 20:04
          Dzieki, no to zobaczymy jak sytuacja sie rozwinie, jakby co to i tak musza do mnie z gondola wrócić, może razem dopasujemy, albo bedzie czekać na innego użytkownika (musze mężowi powiedzieć może to znów jest znak, ze powinna zostać u nas w domu big_grin)
    • the_isabelle Przyszla gondolka! 04.08.14, 12:47
      Wszystko si. Nówka sztuka, oryginalnie zapakowana, z dołączona faktura zakupu od... BabyUniverse wink (tak sie domyślałam ze to oni)
      Afro w komplecie wszystko: folia, moskitiera, dwie belki do montażu na Ew duo i jeszcze jakas taka bawełniana poszeweczka na kocyk/ kołderkę w kolorze wnętrza gondolki.
      Jeżeli chcesz mogę pstryknąć Ci fotę tych adapterów i podeslac na mail. Mam myśli kształt mocowań do rurek.

I powiem Wam, ze kolor wcale nie jest zly. Wali po oczach, to fakt, ale jak rozpakowałam gondole, nabrałam znów wątpliwości do koloru Platinum spacerówki wink zaskoczona tylko bylam jaka ona wąziutka, malutka. Ale co za cos. Wolę taką i mieścić się z nią w wiekszosc drzwi.
      • jprzeczek Re: Przyszla gondolka! 04.08.14, 13:06
        No widzisz, to będziesz mogła odesłać Platinum jak Ci się nie spodoba i zamówić silver. Ja mam gondolę do sky i leży sobie w kartonie pod łóżkiem. Jeszcze nie zdecydowałam, czy sprzedam ją osobno, czy w komplecie z wózkiem. A może mi się jeszcze kiedyś przyda smile Oby
        • mama1dawidka Re: Przyszla gondolka! 04.08.14, 18:50
          Afro Ale Ten kto kupil twoja gondole moze tylko te Prety dokupic
          A Co To za Firma ? Ta z rachunku To jakis sklep internetowym?
          • the_isabelle Re: Przyszla gondolka! 04.08.14, 19:18
            Wlasnie tak się zastanawiałam czy nie mozna by Np. U Ciebie samych prętów dokupić. W razie gdyby i u mnie sie nie zgralo.

Ja u nich kupilam juz bumbleride'a całkiem niedawno temu. Sklep internetowy nazywa się hipkids, ale dokumenty wystawione tak jak gondolki.
            Imie w ogłoszeniu na olx i miasto zgadzałowink sie z Panią ze sklepu z którą korespondowałam przy zakupie bi, a cena niższa nieco niż na stronie ( choć i tam byla fajna) liczyłam cichaczem, ze to oni wink
            Fajny, sprawnie działający sklep. Pisalam z babka w pt ok 13, o 15 juz nadano paczkę. To lubię wink
    • the_isabelle Przyszedł! Jest! Mam! :) 05.08.14, 20:01
      No więc przyszedł smile Mój nowy Easywalker Duo w kolorze Platinum.
      Jutro wstawię fotki, może komuś się kiedyś przydadzą, natomiast teraz, korzystając z wolnej chwili bo Mały wciąga kolację, napiszę kilka słów dotyczących pierwszego wrażenia.

Po pierwsze. Ależ to kolumbryna big_grin wielki po prostu, choć fajnie się nim manewruje, nawet na nienapompowanych kołach. Nie dziwię się Afrodyttcie, że czuła się na początku jakby prowadziła łożko, ale ma nadzieję i ja przywyknę w końcu i docenię.

Po drugie. Jaka to maszyna! Aż pożałowałam,że nie kupiłam Sky, zamiast BI (bo między tymi dwoma się wahałam). Zyskałam pewność że BI przy Sky'u jest bardziej finezyjny...i taki pitu-pitu (jak to któraś z Was ślicznie ujęła przy okazji BOBa) To taki surowy i..."męski" wózek wink No tak jak lubię smile

Po trzecie. Bardzo podobają mi się rozwiązania EW. Wszystko proste, wysawałoby się nieco toporne, ale przemyślane, funkcjonalne, genialne smile (znów mysli, a mozeby pójść za SKY'em jeszcze...)

Po czwarte. Kolor platinum mi się nie podoba big_grin tzn nie tak jakbym sie spodziewała że będzie mi się podobał. Normalnie niby lubie ten kolor, wiele rzeczy mam w kolorze grafitowym, ale jakoś tak mi wyglada smutno i ciemno. Nie połyskuje też tak mocno jak silver, choć faktura materiału niby taka sama. Silver a pewno wygladaby wdzięczniej (choć może i kosmicznie).
      Ale chyba zostaje z nami, przede wszystkim ze względu na walory praktyczne. No genialny kolor do zachowania "czystości". WIem,bo BI mam niemal w tym samym odcieniu. Sprawdza się świetnie i piasek lub błotko na podnóżku nie doprowadza mnie wreszcie do szału, zanim nie dojdę do domu i nie doczyszczę wink

Fajna fura za fajne pieniądze. Mam nadzieję że po kilku dniach/tygodniach użytkowania będę taka samo zadowolona jak dzisiaj.

Adaptery z gondolki pasują idealnie (i gondolka i duo mają nowe logo).

W komplecie była też folia przeciw deszczowa.

Afro, mamo1dawidka i wszystkie Dziewczyny dziękuję Wam za wszelkie rady smile
    • the_isabelle EasyWalker DUO - fotki 07.08.14, 11:49
      Do pooglądania sobie wink

P.S. Myślicie że to zestawienie kolorystyczne gondolki z resztą wygląda znośnie? Osobiście preferuje spójne kolorystyczne zestawy, ale szkoda mi byłoby 749zł na gondolkę surprised

Zdjęcia
      • koala0405 Re: EasyWalker DUO - fotki 07.08.14, 11:51
        wg mnie pasuje bardzo
        śliczny zestaw
      • hanna79 Re: EasyWalker DUO - fotki 07.08.14, 12:06
        ale maszyna!! Piękna smile
        Gondolka ślicznie komponuje się z metalowymi rurkami stelaża i podnóżkiem smile
        • jprzeczek Re: EasyWalker DUO - fotki 07.08.14, 12:53
          Widzę, że jesteś perfekcjonistką w 100%. Wozidło wygląda super. Jasna część jest akurat dla małego aniołka smile Skoro kupiłaś ją w niższej cenie, to myślę, że nie powinnaś się nad nią już zastanawiać. Mi się podoba całość.
          • flower_v Re: EasyWalker DUO - fotki 07.08.14, 12:56
            fajnie wygląda ten kolor na zdjęciach Twoich. na katalogowych wygląda ciemniej.
            a ta jasna gondola jak najbardziej pasuje, bo pasuje do podnóżka i do wstawek jaśniejszych w budkach spacerówek.
            gratuluje zakupu!! piekny smile
            • jelsaa Re: EasyWalker DUO - fotki 07.08.14, 13:49
              Dokładnie to samo chciałam napisać co poprzedniczki, wiec nie bedę sie powtarzać. Jest SUPER, nic nie zmieniaj smile
              • the_isabelle Re: EasyWalker DUO - fotki 07.08.14, 14:42
                Dzięki Dziewczyny smile a maszyna to wobec tego wózka trafne określenie smile
                I nic juz nie zmienie, kusi, ale nie zmienie. Czuje przez skórę, że przyjdzie moment ze przy dwóch chłopakach docenię ciemniejszy kolor specerowki wink
                • afroddytta Re: EasyWalker DUO - fotki 07.08.14, 15:42
                  Jest świetny! Nic nie poradzę, że kocham ten wózek big_grin
                  Miałam identyczną gondolkę i fakt, że jest srebrna jest fajny, bo faktycznie niezależnie do koloru siedziska, zgrywa się ze stależem i podnóżkiem i wydaje mi się, że to lepiej wygląda.

Teraz znajomi chcą kupić używkę i jest zestaw granatowy z jedną gondolą (wózek dla rodzeństwa) ale w kolorze czerwonym. No jakoś marnie to widzę, chyba nie ma sensu kupować, tym bardziej, ze teraz się słabo sprzedaje to potem z odsprzedażą też będą pewnie mieć problem.
      • inka.1982 Re: EasyWalker DUO - fotki 07.08.14, 21:02
        Bardziej czytam niż kupuję, ale powyższy zestaw super! Barrrrdzoooo eleganckismile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka