Zdecydowałam się (wreszcie/chyba )
Kupuję EW duo, w tej rewelacyjnej cenie. No i jestem w kropce.
Kolor Silver - dostępny od ręki, maja na magazynie.
Kolor Platinum - na zamówienie, okres oczekiwania ok. 6 tygodni, cena niby jak teraz przy składaniu zamówienia.
Oczywiście kolor Platinum podoba mi się daleko bardziej, jest też na pewno dużo praktyczniejszy, mniej się będzie brudził.
(Nie muszę chyba pisać, że żałuje, że nie zamówiłam go wcześniej)
I tu moje pytanie? Jakie są Wasze doświadczenia z zamówieniami po mega -promocyjnych cenach z takim okresem oczekiwania?
Mam ochotę w myśl powiedzenia "lepszy wróbel w garści, niż gołab na dachu..." zamówić tego silvera i spać spokojnie.
Boje się zwyczajnie, że Platinum zamówię, a potem... albo w ogóle nie zrealizują zamówienia i go nie dostanę. Albo dostanę, a i owszem, ale po nowej cenie (wiadomo jakiej, wyższej), bo już po tej nie było...
(Pan ze sklepu niby twierdzi, że cena z dnia zamówienia będzie dla nich zobowiązującą..ale coś czuje,że różnie z tym może być, dokładać do interesu raczej nie będą)
Co myślicie? kupować silver i mieć go za 2 dni, czy czekać nerwowe 6 tygodni na (mam nadzieje) dostawę platinum?
Dodam, że na korzyść silver działa (tylko) to, że gondole do niego w tym samym kolorze jestem w stanie dokupić dość tanio, natomiast do Platinum albo w innym kolorze albo w kosmicznej cenie ponad 700zł.
Oczywiście do silver uszyłabym jakąś długą wkładkę, aby zabezpieczyć zwłaszcza podnóżek przed brudnymi girkami Synka.
Na koniec Afrodytta, błagam napisz czy da radę znieść to brudzenie się tej tapicery silver? Pisałaś o tym w którymś wątku, że brudzi się bardzo. Ale czy chociaż łatwo te zabrudzenia sprać/zczyścić?
Poradźcie pliiiss