Dodaj do ulubionych

Organizer Babymel - co tu robić?

22.10.14, 12:44
Przyszedł dzisiaj i nie wiem co z nim zrobić. Toż to jest spora torba, a nie organizer. Z przodu kieszonkę ma bez zamka. Czy to jakiś stary model jest? Miałam zamiar sprzedać organizer Bugaboo, bo mi się jakoś mało zgrabny wydawał, a teraz to już sama nie wiem. W środku żadnych przegródek nie ma. Jest dość pojemny, pójdzie sporo zapakować a jednak niższy od torby SH Duo, bo szeroki mniej więcej tak samo.
Myślałam, że jednak będzie trochę mniejszy, co tu robić? Przyzwyczaję się?
Obserwuj wątek
    • koala0405 Re: Organizer Babymel - co tu robić? 22.10.14, 12:48
      ależ on jest super.... ja bardzo go lubię choć od kiedy mam torbę jujube to przestałam używać ale pewno na wakacje znowu powieszę na wózku
      • flower_v Re: Organizer Babymel - co tu robić? 22.10.14, 13:16
        sprzedaj mi Bugaboo a zostaw Babymela ;p
        ja swojego babymela bardzoooo lubie, ale na zime idzie do szafy bo mufke 'montuje' i torby uzywam smile
        • szamiran81 Re: Organizer Babymel - co tu robić? 22.10.14, 15:18
          Tak sobie przymierzam raz jeden raz drugi i nie wiem dalej. Muszę bee z auta przynieść to sobie przymierzę i się zdecyduje chyba, który zostaje. Ech, to zagwozdka
          • gabilu Re: Organizer Babymel - co tu robić? 22.10.14, 21:46
            Pewnie, że jest za duży i taki zupełnie nieporęcznywink Sprzedaj mi gosmile
            • oladidi Re: Organizer Babymel - co tu robić? 24.10.14, 20:58
              Ja bylam z nom u kaletnika. Mam dodatkowa kieszen podwojna w srodku i magnes z przodu w kieszonce. To jedna z lepszych rzeczy ktora kupilam.
              • kar-ula Re: Organizer Babymel - co tu robić? 24.10.14, 21:43
                Nie wiem, co w nim jest, ale to jedna z niewielu rzeczy, których nie mam ochoty wymieniać na nic innego. odkąd go mam, nie używam żadnych toreb - biedronkowe wrzucam do kosza, a na rączkę tylko ON. Niepozorny, na pierwszy rzut oka niepraktyczny a jednak - cudowny smile
                • koala0405 Re: Organizer Babymel - co tu robić? 24.10.14, 21:51
                  ja też tak miałam...dopóki nie kupiłam torby ju ju be hobobe
              • olgienia Re: Organizer Babymel - co tu robić? 24.10.14, 23:50
                Mozesz pokazac dorobiona kieszen na zdjeciu? Tez mi takiej brakuje. A w jakim miescie robilas przerobki, bo jak fajnie wszyszlo, to tez bym oddala do sprawdzonego kaletnika.
                • oladidi Re: Organizer Babymel - co tu robić? 25.10.14, 09:12
                  Podaj prosze maila bo nie umiem tu zdjec wstawiac. W Warszawie.
                  • olgienia Re: Organizer Babymel - co tu robić? 25.10.14, 10:26
                    O to super, bo ja tez miekszkam z Warszawiesmile olgienia@gmail.com. Podasz tez adres kaletnika?
                    • oladidi Re: Organizer Babymel - co tu robić? 25.10.14, 11:18
                      Wyslalamsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka