kasja311 15.09.08, 13:33 Panie Pawle, czy buty "crocs" nadaja sie dla dwulatka? Dla dorosłej osoby-bomba! W kazdym razie w kwestii komfortu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
betty-226 Re: Porada eksperta-crocsy dla dwulatka 15.09.08, 13:41 A one się w ogóle zginają gdzie trzeba? Odpowiedz Link Zgłoś
manialub Re: Porada eksperta-crocsy dla dwulatka 17.09.08, 07:28 Są lekkie i bardzo elastyczne, dopasowują się do stopy chociaż mój synek jeszcze nie chodzi też zastanawiam się czy to odpowiednie obuwie dla dziecka na ciepłe dni, któe czekaja nas znowu za rok:) Odpowiedz Link Zgłoś
agawikk Re: Porada eksperta-crocsy dla dwulatka 23.09.08, 13:02 eż jestem bardzo ciekawa. Moja córka ma 1,5 roku i uwielbia chodzić w nich po mieszkaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
kasja311 Re: Porada eksperta-crocsy dla dwulatka 22.10.08, 22:42 moze podbijemy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.zawitkowski Re: Porada eksperta-crocsy dla dwulatka 01.11.08, 17:30 Witam, generalnie nadają się, tylko czy dla każdego, nie zawsze... Są lekkie, miłe, zginają się, ale zawsze warto zobaczyć jak dziecko w nich chodzi. jedynym zgrzytem jest ich szerokość, są szersze niż standardowa stopa maluchów. Trzeba przymierzyć. PozdrawiamPaweł Z. Odpowiedz Link Zgłoś