bombadil 05.02.02, 12:24 Dla wszystkich zainteresowanych premera filmu "Władca Pierścieni" w mulikinie w Zabrzu już 13 na 14; bilety można rezerwować pod numerem tel. 373 59 99. A tak a propos kto lubi JRR Tolkiena. Dla mnie mistrzostwo śwoiata. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Natasha Re: Władca Pierścieni IP: *.radzionkow.net 05.02.02, 18:13 Toliken jest WSPANIALY :) mam nadzieje ze film choc czesciowo dorowna ksiazce.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr scott Re: Władca Pierścieni IP: 213.76.11.* 05.02.02, 22:30 bombadil napisał(a): > Dla wszystkich zainteresowanych premera filmu "Władca Pierścieni" w mulikinie w > > Zabrzu już 13 na 14; bilety można rezerwować pod numerem tel. 373 59 99. > A tak a propos kto lubi JRR Tolkiena. > Dla mnie mistrzostwo śwoiata. Tolkien jest cool! mam ksiazke Wladca Pierscieni jednak jeszcze do niej nie zajrzalem... ale generalnie lubie Tolkiena. zawsze utorzsamialem sie z silami ciemnosci.... Odpowiedz Link Zgłoś
bombadil Re: Władca Pierścieni 06.02.02, 12:32 Gość portalu: dr scott napisał(a): > Tolkien jest cool! > mam ksiazke Wladca Pierscieni jednak jeszcze do niej nie zajrzalem... > ale generalnie lubie Tolkiena. zawsze utorzsamialem sie z silami ciemnosci.... Stary nie mów(pisz) takich rzeczy jak można nie przeczytać tolkiena i żyć (ja sobie tego nie wyobrażam) Nie pisz na forum ale czytaj a twoje życie i zapatrywanie na całość twego życia się zmieni. GWARANTUJE BOB Odpowiedz Link Zgłoś
mccornic Re: Władca Pierścieni 23.03.02, 19:23 Slyszeliscie o tragedi w Multikinie? Wlasciwie o tragedi po multikinie... Gosciu z gimnazjum rozpylil tam podczas seansu gaz. Potem go zjechali policjanci, media i pewnie nauczyciele tak ze gosciu sie powiesil. Mysle ze to tragedia, mimo iz ewidentnie przewinil chyba nagonka go przerosla. A moze byl chory? :( McCornic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr scott Re: Władca Pierścieni IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.02, 23:30 mccornic napisał(a): > Slyszeliscie o tragedi w Multikinie? > Wlasciwie o tragedi po multikinie... > Gosciu z gimnazjum rozpylil tam podczas seansu gaz. Potem go zjechali > policjanci, media i pewnie nauczyciele tak ze gosciu sie powiesil. > Mysle ze to tragedia, mimo iz ewidentnie przewinil chyba nagonka go przerosla. > A moze byl chory? > :( > > McCornic goster nie byl w druzynie pierscienia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato2 Re: Władca Pierścieni IP: *.piekary.oho.com.pl 25.03.02, 20:46 Może nie w tym miejscu powinienem to zrobić, ale jeśli już widzieliście film , to powiedźcie, czy mogę zabrać 7-mio letniego syna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Walrus Re: Władca Pierścieni IP: *.mitre.org 26.03.02, 06:17 To niy je film dlo bajtli!Zostow Twojego w doma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loggy Re: Władca Pierścieni IP: *.wbp.zabrze.pl 26.03.02, 08:55 Mysle ze mozesz, aczkolwiek bedzisz chyba musial mu wytlumaczyc o co chodzi. W kazdym razie na tym filmie widzialem dzieci w tym wieku. Nie mniej jednak dziecko moze nie wszystko zrozumiec. L. Odpowiedz Link Zgłoś