kij_w_mrowisko 13.01.04, 12:52 Z Nowym rokiem proponuję ropocząć nowy plebiscyt. Proszę wpisywać sowje propozycje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dr_scott Re: SUPERHADZIAJ ROKU 2004 14.01.04, 11:11 czy sąsiad Zosi zdobędzie tytuł drugi raz z rzędu?? ustanawiając tym samym nowy rekord. mysle że szanse ma spore. jeśli nie pojawi się na horyzoncie mocna konkurencja. Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: SUPERHADZIAJ ROKU 2004 16.01.04, 10:28 dr_scott napisał: > czy sąsiad Zosi zdobędzie tytuł drugi raz z rzędu?? ustanawiając tym samym nowy > > rekord. mysle że szanse ma spore. jeśli nie pojawi się na horyzoncie mocna > konkurencja. Prosimy panią Zosię o stanowisko,może nastąpił zwrot w tym roku ? Jeśli nie--to prosimy o rekomendację na ten zaszczytny tytuł ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: SUPERHADZIAJ ROKU 2004 IP: *.protonet.pl 16.01.04, 16:43 Jak żyje mój sąsiad?-po staremu.W zimie wprawdzie nie terroryzuje nas decybelami ze swojego kołchoźnika,ale odgraża się za to czymś innym - on nie chce kanalizacji,nie podłączy się i tyle.Dalej uprawia swój smrodliwy proceder,do tego dochodzi jeszcze palenie w centralnym tzw.bele czym (do dzisiejszego dnia nie ma kubłów)i koło się zamyka.Hadziajska krew i mentalność,nie wyleczysz takiego niczym. Nie pozostaje więc nic innego,jak uhonorować takiego typa taczką z gnojem i dwutygodniowymi wczasami przy oczyszczalni ścieków. Odpowiedz Link Zgłoś
jerry_72 Re: SUPERHADZIAJ ROKU 2004 17.01.04, 01:00 No nie wiem...może i sąsiad Zosi jest wyjątkowo złośliwym facetem ale takiego chama jakiego ja mam za sąsiada to naprawdę ze świecą szukać. Więc jego zgłaszam:-) J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: SUPERHADZIAJ ROKU 2004 IP: *.protonet.pl 17.01.04, 18:44 jerry - to o czym piszę w tym wątku,to czubek góry lodowej.Proponuję lekturę tematu "Uciążliwy sąsiad". Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: SUPERHADZIAJ ROKU 2004 17.01.04, 23:51 Gość portalu: Zosia napisał(a): > jerry - to o czym piszę w tym wątku,to czubek góry lodowej.Proponuję lekturę > tematu "Uciążliwy sąsiad". moze Jerry tez powinien pochwalic sie swoim okazem?? w watku pt. "Uciazliwy sasiad II" ale nie wiem czy istnieje drugi taki okaz jak u Zosi... Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: SUPERHADZIAJ ROKU 2004 20.01.04, 23:43 jerry_72 napisał: > No nie wiem...może i sąsiad Zosi jest wyjątkowo złośliwym facetem ale takiego > chama jakiego ja mam za sąsiada to naprawdę ze świecą szukać. > > Więc jego zgłaszam:-) > > J. Jerry napisz cos wiecej. komisja rozpatrzy wniosek. Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: SUPERHADZIAJ ROKU 2004 18.01.04, 10:12 Włączam do tego konkursu naszego nieproszonego gościa gorola 7. Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: SUPERHADZIAJ ROKU 2004 19.01.04, 08:08 Popieram kandydaturę gorola7. Z drugiej storny nie wiem czy tytuł superhadziaja będzie jego zasługą, czy zasługą jego choroby psychicznej. Bo w tym drugim przypadku to chyba nie powinniśmy go brać pod uwagę, gdyż mogłoby to być wzięte za naśmiewanie się z cudzego nieszczęścia... L. Odpowiedz Link Zgłoś
usia.t Re: SUPERHADZIAJ ROKU 2004 19.01.04, 12:33 Też popieram kandydatura "gorola7" Może do końca roku nikt go nie wyprzedzi na tej naszej liście.Co? Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: SUPERHADZIAJ ROKU 2004 20.01.04, 23:46 kto wie czy gorol7 nie zapracuje na miano SHR'04. jesli bedzie sumiennie i systematycznie zasmiecal nasze forum to... kto wie?? na szczęście nie jest on tak uciążliwy, bo kolega Grab moze posprzatac jego syf. gorzej z takimi potworami z jakimi mają do czynienia Zosia czy Jerry. Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: SUPERHADZIAJ ROKU 2004 21.01.04, 08:21 dr_scott napisał: > kto wie czy gorol7 nie zapracuje na miano SHR'04. jesli bedzie sumiennie i > systematycznie zasmiecal nasze forum to... kto wie?? > na szczęście nie jest on tak uciążliwy, bo kolega Grab moze posprzatac jego > syf. gorzej z takimi potworami z jakimi mają do czynienia Zosia czy Jerry. Czyli Grab pełni funkcję śmieciarza? L. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: SUPERHADZIAJ ROKU 2004 19.05.04, 20:31 a czy możliwe jest, zeby gorol został superhadziajem?? Odpowiedz Link Zgłoś