drcarlos Re: Wątek o braku tematów do pisania. 03.03.04, 15:41 juz myslalem kiedys zeby to upozadkowac ale mi sie nie chcialo :) tak było fajniej :) bo pozniej jak jest duzo postow to sie dluzaj otwiera... Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: Wątek o braku tematów do pisania. 04.03.04, 07:53 Co mamy tu pisać? L. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos hmmmm...... 04.03.04, 17:04 rząd - rządzi partia - kieruje naród - głoduje Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Wątek o braku tematów do pisania. 04.03.04, 20:32 jak nie wiesz co powiedziec to mow niewyraźnie Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Wątek o braku tematów do pisania. 04.03.04, 22:25 dr_scott napisał: > jak nie wiesz co powiedziec to mow niewyraźnie a jak nie wiem co napisac?? Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Wątek o braku tematów do pisania. 26.03.04, 23:38 O polityce,pisałem o ludziach również ..... po prostu skończyły się pomysły.( A.Mleczko) Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Wątek o braku tematów do pisania. 27.03.04, 20:56 moze czas na wątek o braku pomysłów do wpisania?? ino same pierdoły ;) Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Wątek o braku tematów do pisania. 29.03.04, 21:13 Biały człowiek klepie murzyna po ramieniu i pyta : Co ty murzyn- taki czarny ? (A.Mleczko ) Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Wątek o braku tematów do pisania. 29.03.04, 23:19 szoł Antyk po żur... zawadzioł uo mur... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Wątek o braku tematów do pisania. 27.03.04, 22:46 moze będziemy tak długo sobie odpowiadać na posty z cytatem, aż sie linijka skończy??? jak najwiecej, ile wlezie! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos dostalem to meilem..... 09.04.04, 15:19 To śmieszne, jak prostym jest dla ludzi wyrzucić Boga, a potem dziwić się, dlaczego świat zmierza do piekła. To śmieszne, jak bardzo wierzymy w to, co napisane jest w gazetach, a poddajemy w wątpliwość to, co mówi Biblia. To śmieszne, jak bardzo każdy chce iść do nieba, pod warunkiem, że nie będzie musiał wierzyć, myśleć, mówić, ani też czynić czegokolwiek, o czym mówi Biblia. To śmieszne, jak ktoś może powiedzieć "Wierzę w Boga" i nadal iść za szatanem, który, tak a'propos również "wierzy" w Boga. To śmieszne, jak łatwo osądzamy, ale nie chcemy być osądzeni. To śmieszne, jak możesz wysyłać tysiące "dowcipów" przez e-mail, które rozprzestrzeniają się jak nieokiełzany ogień, ale kiedy zaczynasz przesłania dotyczące Pana, ludzie dwa razy zastanawiają się czy podzielić się nimi. To śmieszne, jak wiadomości sprośne, bezwstydne, pikantne i wulgarne swobodnie przenoszą się w cyber-przestrzeni lecz publiczna dyskusja o Bogu w szkole i w miejscu pracy jest tłumiona. To śmieszne, jak ktoś może być zapalony dla Chrystusa w niedziele, a przez resztę tygodnia jest niewidzialnym chrześcijaninem. Śmiejesz się? To śmieszne, że kiedy przeczytasz tę wiadomość nie wyślesz jej do zbyt wielu osób z twojej listy adresowej, ponieważ nie jesteś pewny, w co wierzą lub co pomyślą o tobie, kiedy im to wyślesz. To śmieszne, jak bardzo mogę być przejęty tym co inni ludzie pomyślą o mnie, zamiast tym, co Bóg pomyśli o mnie. Czy myślisz? Przekaż to dalej, jeśli uważasz, że warto. Jeśli nie, to wyrzuć... Nikt się o tym nie dowie. Lecz jeśli to wyrzucisz, nie stój z boku i nie narzekaj nad fatalnym stanem tego świata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Zakład Pascala IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.04, 17:13 Pewno to znacie (zakład Pascala), ale jezeli nie.... www.sady.strona.pl/hf.ant.pascal.zaklad.htm Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re:Kiedy pomyślę.. 09.04.04, 17:35 Jak skończę podstawówkę,ukończę szkołę średnią dostanę się na studia zrobię magistra to aż mnie ciarki przechodzą ! (A.Mleczko) Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Wątek o braku tematów do pisania. 23.04.04, 23:22 Nie mogę nic napisać nowego-długopis mi się wypisał ! Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Wątek 18.05.04, 23:57 Z innego forum. Twierdza padła ! Brak komentarza ! Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Wątek 19.05.04, 11:53 forman5 napisał: > Twierdza padła ! > Brak komentarza ! trza cos zrobic!! Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Wątek o braku tematów do pisania. 08.12.04, 09:29 Zdominował wątek gorolsko-Niymiecki-hanyski. Forum sięga dna jak $ (wierzę że kiedy się podniesie) Odpowiedz Link Zgłoś