oryginal23 15.05.10, 21:21 Czy już otwarty? 23. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oryginal23 Re: Lidl w Lasowicach 16.05.10, 01:20 Na prośbę korpaczka mam się skoncentrować na cenach. A niedawno pisał, że jest dobrze sytuowany. 23. Odpowiedz Link Zgłoś
anonimtg Re: Lidl w Lasowicach 16.05.10, 07:06 Zal mi go, z każdym postem ( postem do siebie ) coraz bardziej.. Odpowiedz Link Zgłoś
jerry_72 Re: Lidl w Lasowicach 16.05.10, 09:48 Faktycznie oryginal idzie w ilość a nie jakość. Nie wiem dlaczego, czy chce być rekordzistą w ilości nabitych postów? Czasem lepiej nie pisać/mówić nic niż bzdury. Widocznie nie zna tej starej prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
pink_alois Re: Lidl w Lasowicach 16.05.10, 10:30 Oryginał zadał proste pytanie: Czy już otwarty Lidl w Lasowicach. Takie pytania są tutaj normą, np: Co będzie na Krakowskiej. Pytanie w swej treści jest proste i zrozumiałe. a wy co odpisujecie? I kto tutaj pisze bzdury? Odpowiedz Link Zgłoś
anonimtg Re: Lidl w Lasowicach 16.05.10, 13:41 Różowy to zamiast krytykować nas biegnij zobaczyć czy już jest otwarty, by ten w nowych postach mógł skomentować kasjerki tam pracujące, ceny czy ilość i dostępność towaru itp.. Poza tym jak nasza nieomylna skarbnica wszech wiedzy może takiego czegoś nie wiedzieć ;) fakt niech forum będzie punktem informacyjnym, po ile piwo w tym sklepie czy jest herbata zielona w delikatesach albo co jest aktualnie w promocji w żabkach, bo szkoda dnia urlopu żeby każdą taka informacje sprawdzić osobiście.. Odpowiedz Link Zgłoś
bulczanka Re: Lidl w Lasowicach 16.05.10, 15:19 Alois nie musi sprawdzać czy lidl jest już otwarty. Powinien jednak sprawdzić ilu PiS-owców przyjdzie na otwarcie. Najlepiej niech się zaczai ze snajperką na dachu któregoś z apartamentowców w Lasowicach. Stamtąd fajnie widać. Ponoć PiS-owcy rzucają cień w kształcie kaczki. Wybić wszystkich i po sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
pink_alois Re: Lidl w Lasowicach 16.05.10, 15:48 Bułczankę zawsze nosi wtedy kiedy jego wypociny nie są na gorze, teraz nie są i efekt widać po atakach personalnych, widzę tu pewną prawidłowość jak oryginała są na pierwszych miejscach to oryginał jest atakowany a jak moje to ja. Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: Lidl w Lasowicach 16.05.10, 16:25 Nikt nie wie, zapytam Haliny. 23. Odpowiedz Link Zgłoś
marcyk1 Re: Lidl w Lasowicach 17.05.10, 10:00 oryginale rusz dupsko i sprawdź sam. Odpowiedz Link Zgłoś
bulczanka Re: Lidl w Lasowicach 17.05.10, 17:31 Otóż to. Tak powinna brzmieć pierwsza odpowiedź. Czasem warto wyjść z domu oryginale. Odpowiedz Link Zgłoś
rafin9816 Re: Lidl w Lasowicach 17.05.10, 17:41 oryginal jak byś już tam był to sprawdź ile kosztuje woda mineralna 1,5l hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
marcia113 Re: Lidl w Lasowicach 24.05.10, 17:49 Otwarcie Lidla na lasowicach w czwartek 27 maja Odpowiedz Link Zgłoś
anonimtg Re: Lidl w Lasowicach 25.05.10, 11:26 Ale pamietaj aby sprawdzić cenę tej wody dla rafin9816 i jak najbardziej odpowiedź możesz umieścić w nowym temacie, tak będzie naj..oryginalniej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: Lidl w Lasowicach 27.05.10, 21:05 Jedź w kierunku Nakła, zobaczysz tłum ludzi, to tam. 23. Odpowiedz Link Zgłoś
anonimtg Re: Lidl w Lasowicach 27.05.10, 21:13 Tłum mniejszy o jedną osobę ;) Nie koleżeński, był poszperał ale po ile ta woda nie napisał.. Odpowiedz Link Zgłoś