kasandra852 16.08.10, 09:30 Przestańcie na forum naszego miasta wypisywać farmazony polityczne, tego się czytać nie da !! To jest forum miasta, i tematy powinny byc związane z naszym miastem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rafin9816 Re: APEL !! 16.08.10, 13:12 Może zacznijmy pisać o psich kupkach. Temat stary ale jakże ciekawy i wciągający. Odpowiedz Link Zgłoś
kasandra852 Re: APEL !! 16.08.10, 14:40 Jeśli uważasz, że jedynym tematem związanym z naszym miastem są "psie kupki" to na prawdę jesteś płytki... Odpowiedz Link Zgłoś
rafin9816 Re: APEL !! 16.08.10, 14:42 Ale to naprawdę jest bardzo poważny problem naszego miasta. Trzeba to wszystko szczegółowo omówić. Odpowiedz Link Zgłoś
kasandra852 Re: APEL !! 16.08.10, 15:02 Lepiej wałkować w kółko jeden temat - nudna polityka !! Wystarczy ze słysze o tym na początki każdych wiadomości. Sa inne ważne ci ciekawsze tematy związane z naszym miastem. Jeśli chcesz porozmawiać o polityce to zapraszam do tematycznego a nie regionalnego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
pink_alois Re: APEL !! 16.08.10, 16:24 Każdemu nowemu trzeba pisać z osobna że to jest forum i każdy może pisać co chce byle w granicach regulaminu i przyzwoitości. Drażnią cię polityczne tematy TO PO CO JE CZYTASZ? przecież nie ma przymusu. Tematy o psich kupach, ilości sraczy nad zalewem, dziurach w jezdni i nowych sklepach dla tarnogórskich dam już były i nie cieszyły się popularnością ale zawsze możesz założyć nowy a wszyscy na znak protestu przeciw tematom politycznym będą pisać tylko tam i polityczne umrą śmiercią naturalną. PS. nie wpisuj się w taki oto obraz, ze przybywa nowy na forum, wygłasza mundrosci jakie to forum powinno być bo tylko on i może jeszcze bulczanka wie jak ono ma wyglądać po czym znika z forum na amen. Załóż jakiś temat,temat ciekawy, napisz coś i zrób konkurencje dla politycznych Odpowiedz Link Zgłoś
dzik0 Re: APEL !! 16.08.10, 18:44 To nie dyskusje polityczne, to monologi kilku osób. Zarżnięto to forum kompletnie. Odpowiedz Link Zgłoś
lancer7 Re: APEL !! 16.08.10, 21:08 A te polityczne są za to baaardzo popularne. Odpowiedz Link Zgłoś
adambadziejewicz Re: APEL !! 16.08.10, 18:00 Tu: forum.gazeta.pl/forum/w,102,114953852,114953852,Re_nowy_plan_zagospodarowania_przestrzennego_dla.html masz naprawdę WAŻNY temat dotyczący naszego miasta. Poczytaj sobie, to się dowiesz co jest NAJWAŻNIEJSZE dla naszych TG na jakieś 30 lat i jakim cieszy się zainteresowaniem! Pisanie o Leniwym Tusku i Zimnym Lechu, jest taką samą rozrywką jak pisanie o kolorowych pazurkach, rozkładzie jazdy autobusów czy sraczce u dzieci w przedszkolu. Każdy może mieć swoje hobby ;-) :-P Odpowiedz Link Zgłoś
rafin9816 Re: APEL !! 16.08.10, 19:07 Przykład durnych psich kup był pstryczkiem w nos by szanowna Kasandra nie mówiła wszystkich co mają pisać na tym forum. Tak samo każdy może sobie zakładać dowolną ilość tematów na różnorakie tematy i jeśli nie będą sprzeczną z regulaminem to OK. Tyle. Czekamy na nowy i ciekawy temat niezwiązany z polityką autora tegoż topicu. Odpowiedz Link Zgłoś
kielonek-online Re: APEL !! 16.08.10, 22:52 Ciebie tutaj nie lubią, nie pijesz, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
adambadziejewicz Re: APEL !! 16.08.10, 23:11 Światem rządzi miłość. Ja kocham wypić! Odpowiedz Link Zgłoś
kielonek-online Re: APEL !! 16.08.10, 23:35 Dobry z ciebie człowiek w przeciwieństwie do tego młota, który twierdzi, że pisze o czymś, a tymczasem wiecznie bredzi o tym małym pokurczu i jego fobiach uważając je za swoje ideały. Nieprzyjemne typy te pisoluby. Odpowiedz Link Zgłoś
adambadziejewicz Re: APEL !! 17.08.10, 20:46 Pełno jest takich co nie lubią wypić i nie lubią takich jak kielonek. Pan Jezus już 2000 lat temu zamienił wodę w wino, a nie na odwrót. Widocznie uznawał, że procenty należą się człowiekowi. Po prostu postępuje po chrześcijańsku. Wodą się myje i poi nią inwentarz żywy. Odpowiedz Link Zgłoś
adambadziejewicz Re: APEL !! 18.08.10, 09:17 nie zauważyłem, żeby tu ktoś naśmiewał się z wad - raczej określa się charakter Najwyższej Osoby w Państwie. Odpowiedz Link Zgłoś
kasandra852 Re: APEL !! 18.08.10, 16:11 Dziękuję wszystkim zwolennikom mojego apelu. Pozdro dla Was :) Odpowiedz Link Zgłoś
wdch_po Re: APEL !! 18.08.10, 21:07 z też ci dziękuję... powiedz mi czy wątek o robótkach ręcznych byłby dobry na tej grupie? bo mam trochę włóczki i nie wiem co z nią zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
bercik38 Re: APEL !! 18.08.10, 18:56 kasandra852 napisała: > Przestańcie na forum naszego miasta wypisywać farmazony polityczne, tego się > czytać nie da !! To jest forum miasta, i tematy powinny byc związane z naszym > miastem. I nie doczekałem się ciekawego wątku na temat T.G. Odpowiedz Link Zgłoś
kielonek-online Re: APEL !! 18.08.10, 21:20 Masz o mleku, pani z nikąd kandydujacej na burmistrza, jeszcze mało? Jak mało to trzeba się napić. Odpowiedz Link Zgłoś
bercik38 Re: APEL !! 19.08.10, 12:13 kielonek-online napisał: > Masz o mleku, pani z nikąd kandydujacej na burmistrza, jeszcze mało? > Jak mało to trzeba się napić. Dom piyńć zeta. Fto poleci? Odpowiedz Link Zgłoś
pink_alois Re: APEL !! 20.08.10, 18:30 Gdzie jesteś gwiazdeczko! Nie piszę od kilku dni aby zadość uczynić twym apelom i czekam na temat niepolityczny a tu nic. Mądrości wygłosić to nie problem ale samemu coś napisać to już problem. Przypomina mi to psa ogrodnika, sam nie chce i innym nie da. Odpowiedz Link Zgłoś