loggic 24.03.04, 07:55 " Leszek Miller wiele uzyskał za zgodę na odejście Polski od systemu głosowania w Unii Euroopejskiej zapisanego w Traktacie z Nicei" info.onet.pl/890798,11,item.html L. PS. Sprzedał interesy kraju! Miernota! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forman5 Re: Nicea sprzedana! 24.03.04, 08:02 A co po nim można było się spodziewać--widać jak prawdziwy mężczyzna kończy ! Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: Nicea sprzedana! 24.03.04, 08:05 To fakt! Czego ja się spodziewałem to sam nie wiem... L. Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Nicea sprzedana! 24.03.04, 08:32 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=11541398 Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Europa ZDYCHA!!! 25.03.04, 08:15 Główni ekonomiści banku Morgan Stanley mają przeciwstawne poglądy na temat kondycji gospodarki europejskiej i możliwości szybkiego rozwoju Unii Europejskiej. "Nigdy nie widziałem Europy w równie złej kondycji co obecnie" - twierdzi główny ekonomista banku Morgan Stanley, Stephen Roach. biznes.interia.pl/news?inf=485084 L. Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Europa ZDYCHA!!! 25.03.04, 08:20 loggic napisał: > Główni ekonomiści banku Morgan Stanley mają przeciwstawne poglądy na temat > kondycji gospodarki europejskiej i możliwości szybkiego rozwoju Unii > Europejskiej. "Nigdy nie widziałem Europy w równie złej kondycji co obecnie" - > twierdzi główny ekonomista banku Morgan Stanley, Stephen Roach. > > biznes.interia.pl/news?inf=485084 A UE ciągle marzy o doścignięciu USA ! > > L. Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: Europa ZDYCHA!!! 25.03.04, 13:13 forman5 napisał: > A UE ciągle marzy o doścignięciu USA ! Tak. Ale coraz częściej winą za różnicę obarcza się USA a nie samych siebie. A przecież wiadomo, gdzie leży wina. Niestety taka retoryka prowadzi w bardzo złym kierunku, byćmoże nawet do jakichś konfronatacji Europejsko-Amerykańskich. Mam nadzieję, że znajdziemy się po tej właściwej stronie. L. Odpowiedz Link Zgłoś