Dodaj do ulubionych

Moherowa rewolucja

17.10.10, 01:43
będzie czy nie?
Mieliśmy marsze z pochodniami teraz kolej na noc długich noży.
Fotyga bredzi o przemyśle nienawiści wobec najbardziej spokojnego i pozbawionego agresji Yaro xxsURL.de/j3m
Z drugim Kaczyńskim było to samo, był atakowany mimo że nie wywoływał awantur w kraju i poza krajem.
Akcja rodzi reakcje
Obserwuj wątek
    • korpaczek Re: Moherowa rewolucja 17.10.10, 11:46
      heh człowieczku jak ty bredzisz,na dzień dzisiejszy największym mącicielem w polityce jest burak palikot jadący podobnie jak PO na jednym koniu typu "bo Kaczyński jest taki.."
      czemu nie powiesz o tych ludziach złych modlących sie moherach którzy byli opluwani wyzywani pobici itd? nie powiesz bo to nie modne bo nie kwalifikuje się to do twej POfilskiej świadomości?? Znasz pojęcie Pop -Polityki?? Taką popową demagogię uprawiasz właśnie ty.Wszystko pod monotematyczne skrajne dyktando,bo oczywiście na więcej cię nie stać bo to właśnie masz wpojone w ten twój pusty łeb.
      • korpaczek Re: Moherowa rewolucja 17.10.10, 11:56
        i powiem ci jeszcze jedną rzecz partia którą tak bardzo faworyzujesz ma wiele wspolnego z komunizmem,podobna propaganda sukcesu,nawet zauważalna cenzura,i straszak w postaci Kaczyńskiego,taki straszak w PRL-u był również używany tam mówiło się tak o zachodzie.
        Proś wszystkie siły by takiego straszaka ci nie brakło.To dzięki takim podatnym na manipulację oszołomom jak ty,którzy nie są w stanie myśleć i wyciągać wniosków,takie układy mają prawo bytu.W żadnym resorcie nie ma kasy nie ma dla policji nie ma w służbie zdrowia,szkolnictwie,dług publiczny olbrzymi,nie ma na emerytury,mają dźwigać stopy proc.bo inflacja więc ludzie będą płacić więcej za kredyty,bezrobocie wzrost podatków itd itd itd....
        Ale to nic bo jak będzie Kaczyński to.....No właśnie więc módl się by żył długo i był aktywny
        • dzik0 Re: Moherowa rewolucja 17.10.10, 12:01
          korpaczek. nie opowiadaj bajek tylko do kościółka się zbieraj, proboszcz nie będzie czekał na seregowego czlonłonka(!) Pisu.
          Po południu masz czas na słuchanie radia maryśka i tv trwam.
          • pink_alois Re: Moherowa rewolucja 17.10.10, 15:16
            Korpaczku różnica między prezesem a Palikotem jest zasadnicza, prezes dopuszcza się wszystkiego co może mu przynieść sukces polityczny zwany dorwaniem się do władzy, raz kocha Rosjan raz obwinia ich o wszelkie nieszczęścia, raz sld to postkomuna innym razem to organizacja lewicowa, raz mówi prawdę innym razem ją odwołuje bo był na prochach.
            W czasie kiedy zaciekle walczy z komuną w rządzie zatrudnia postkomunistów, pomawia i przegrywa procesy, jest zwolennikiem brudnej polityki, polityki haków, prowokacji i oskarżania zamiast walki na programy z poszanowaniem przeciwnika.
            Wyznaje zasadę że on może wszystko a innym nie wolno stosować tych samych metod.
            Kaczyński przegrał więcej procesów niż Palikot.

Palikot niezależnie od celów dla których to robi, mówi prawdę, czytał teczkę TW Jara
            Pytal o zdrowie Kaczyńskiego i obiecane badania nigdy nie zostały przedstawione.
            Krytykuje pazerność kościoła a Yaro podlizuje się i nie widzi przekrętów bo liczy na moherowe poparcie.
            Nienawidzicie Palikota i Niesiołowskiego tylko dlatego że odpowiadają prezesowi w tym samym tonie a przecież krytykować to Kaczy a nie Kaczego prawda?
            • korpaczek Re: Moherowa rewolucja 17.10.10, 18:32
              alois wiem....
              Wiem,że ludzie wywodzący się z PO to prawdziwi patrioci,Miro Zbychu Rychu trzej rycerze RP sławiący dzielnie imię Rzeczpospolitej pod przywództwem Donalda i Gajowego Wikipedia unikającego drażliwych tematów mówiącego jedynie o "sukcesach" ci ludzie patriotyzm mają w genach...
              Nieskalani łapówkami sądami itd.A Palikot ?? To już prawdziwy mesjasz patriotyzmu,to nic ,że drwiąc wyzywając i szydząc z Lecha Kaczyńskiego szydzi z milionów Polaków którzy nie ststety na Kaczyńskiego Lecha głosowali.To nic,że w wyborach przewaga gajowego nad Kaczyńkim byłą nie tak wielka a to jednoznacznie wskazuje na niestety milionowe poparcie Kaczyńskiego J.Te miliony??? To nic innego jak głópie mohery!! Dobrze pisze głópie mohery?? Alois przyznaj mi rację że te kilka milionów to głópie mohery a tym samym potwierdzisz patriotyzm PO i bezintreresownoą dobroć i staranie o społeczeństwo."członkom PO" Nie zależy na stołkach oni poprostu chcą dobrze (dla siebie)
              • sztefaneasy Re: Moherowa rewolucja 17.10.10, 18:39
                Facet ty idiotą zakompelksionym jesteś, podobnie jak tłum tobie podobnych przestraszonych
                ludzików z różańcami i krzyżykami w łapkach.
                • korpaczek Re: Moherowa rewolucja 17.10.10, 19:35
                  Jeżeli ja jestem idiotą to przeczytaj co właśnie napisałeś,co do kompleksów to nie mam powodów by je mieć,żyję dość spokojnie a to sukces w dzisiejszych czasach.
                  Z słów które piszesz wnioskuję że jesteś gorliwym POfilem dla tego polecę Ci kompendium wiedzy w temacie patriotyzmu i dążeniu do władzy PO/

markd.pl/afery-po/
                  • pink_alois Re: Moherowa rewolucja 17.10.10, 23:35
                    Korpaczku porozmawiajmy poważnie.
                    Pisałeś wielokrotnie że nie jesteś pisiorkiem ale lżysz kogo popadnie z Platformy a nie jesteś wstanie obiektywnie ocenić tego co w Polsce nazywa się kaczyzmem fwd4.me/fze
                    Nigdy nie napisałeś nawet krótkiego zdania w dyskusji o tej chorobie.
                    Mnie przypisujesz sympatie PO-wskie co jest niezgodne z prawdą bo pisałem wielokrotnie, że Platforma zasługuje na krytyką a ja jestem jej zwolennikiem tylko w tej części która jest tamą zaporową dla choroby toczącej ten kraj.

Piszesz że krytykując prezydenta PiS-u znieważa się wyborców, musimy się zastanowić więc czy sluszna krytyka jest dopuszczalna czy nie, czy prezydent może zachowywać się jak zając w kapuście czy nie, czy reprezentuje politykę rządu czy brata.
                    Jeśli to ustalimy to przymierzymy te zasady do obecnej sytuacji, kto drwi z wyborców podważa zasadność wyboru Komorowskiego, czyi ludzie lżą go dzień i noc na wszystkich forach
                    A może jest tak ze jak Kaczyński to "Wielki Wódz" i morda w kubeł a jak legalnie wybrany Komorowski to huzia na Józia.
                    Przypominam jak wybierano Kaczyńskiego.
                    Dla niepoznaki premierem został Marcinkiewicz bo Yaro stwierdził " W żadnym wypadku nie zostanę premierem, jeśli mój brat Lech wygra wybory prezydenckie. Byłaby to sytuacja nie do zaakceptowania przez polskie społeczeństwo." po czym po wyborze obalił rząd i został premierem bo taki miał plan.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka