Dodaj do ulubionych

||| S.P.O.S.Ó.B..._N.A_...D.O.Ł.K.A |||

25.04.04, 00:15
Ma ktoś jakieś złote środki na zwalczenie dołka? JA właśnie wdoopilem 2
tabliczki czekolady, zapilem cappucino i jakos nie chce zadzialac (co
dziwne...zawsze skutkowalo). Oto jest pytanie:
JAK ZWALCZYĆ DOŁKA?
Browarek tysh jakos nie ten sam. No pije, bo pije...ale dol jak jest,tak
jest. Masakra :(
Obserwuj wątek
    • iwusia2 Re: ||| S.P.O.S.Ó.B..._N.A_...D.O.Ł.K.A ||| 25.04.04, 00:32
      hmmm ciężko powiedzieć bo każdy inaczej reaguje. Ja jak mam doła to biere se
      kąpiel przy blasku świec z odrobiną dobrej muzy, a potem jaśka (czyt. poduszka)
      pod pache i właże do wyrka zamykam oczka tule podusie i śpie. Mam nadzieje że
      dołek szybko minie czego szczerze rzyczę :). Pozdro !!!
      • forman5 Re: ||| S.P.O.S.Ó.B..._N.A_...D.O.Ł.K.A ||| 25.04.04, 06:40
        iwusia2 napisała:

> hmmm ciężko powiedzieć bo każdy inaczej reaguje. Ja jak mam doła to biere se
        > kąpiel przy blasku świec z odrobiną dobrej muzy, a potem jaśka (czyt.
        poduszka)
        >
        > pod pache i właże do wyrka zamykam oczka tule podusie i śpie. Mam nadzieje że
        > dołek szybko minie czego szczerze rzyczę :). Pozdro !!!

Moja żona podobnie robi !
      • dr_scott AŁAAAAA!!!! 25.04.04, 11:27
        iwusia2 napisała:

> hmmm ciężko powiedzieć bo każdy inaczej reaguje. Ja jak mam doła to biere se
        > kąpiel przy blasku świec z odrobiną dobrej muzy, a potem jaśka (czyt.
        poduszka)
        >
        > pod pache i właże do wyrka zamykam oczka tule podusie i śpie. Mam nadzieje że
        > dołek szybko minie czego szczerze rzyczę :). Pozdro !!!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA aaałłaaaaaaaaaaaaa!!!

ja też czesto jakies gafy walne, ale..... ŻYCZĘ prze "RZ"??? tego jeszcze nie
        widziałem.

chyba faktycznie za niskie cisnienie.....
        • Gość: iwusia2 Re: AŁAAAAA!!!! IP: *.i / *.i-bud.pl 25.04.04, 12:15
          upss przepraszam najmocniej, nie zauważyłam a zważywszy na godzinę mojej
          wypowiedzi mam nadzieję że wybaczysz moją gafę ;) oczka mi się już kleiły i
          myślami byłam w łóżeczku. A przecież nawet dzieci wiedzą, że "życzę" pisze się
          przez "Ż" poprawię się ok :P
          • dr_scott Re: AŁAAAAA!!!! 26.04.04, 21:49
            Gość portalu: iwusia2 napisał(a):

> upss przepraszam najmocniej, nie zauważyłam a zważywszy na godzinę mojej
            > wypowiedzi mam nadzieję że wybaczysz moją gafę ;) oczka mi się już kleiły i
            > myślami byłam w łóżeczku. A przecież nawet dzieci wiedzą, że "życzę" pisze
            się
            > przez "Ż" poprawię się ok :P

:D
    • forman5 Re: ||| S.P.O.S.Ó.B..._N.A_...D.O.Ł.K.A ||| 25.04.04, 06:43
      dantetg napisał:

> Ma ktoś jakieś złote środki na zwalczenie dołka? JA właśnie wdoopilem 2
      > tabliczki czekolady, zapilem cappucino i jakos nie chce zadzialac (co
      > dziwne...zawsze skutkowalo). Oto jest pytanie:
      > JAK ZWALCZYĆ DOŁKA?
      > Browarek tysh jakos nie ten sam. No pije, bo pije...ale dol jak jest,tak
      > jest. Masakra :(

Wczorajsza pogoda i ciśnienie sprzyjały depresjom.Myślę że dziś czujesz się
      jako nowonarodzony,ale kto wie -pogoda też dziś niespecjalna.
      Kiedyś był podobny wątek"Chandra"
    • dr_scott Re: ||| S.P.O.S.Ó.B..._N.A_...D.O.Ł.K.A ||| 25.04.04, 11:23
      normalnie.
      bierzesz pileczke, kij i bijesz do dołka.
      jak trafisz to dołek zaliczony...
      i tyle :)
    • loggic Re: ||| S.P.O.S.Ó.B..._N.A_...D.O.Ł.K.A ||| 25.04.04, 12:15
      "Rób coś! Rób coś! Nie siedź tak jak tępy wół. Rób coś!"

Kto zgadnie z czego to cytat?

L.
      • dantetg IT WORKS !.!.!.!.!.! 26.04.04, 18:50
        nie wiem, ale dziala!Wlasnie cos robie = kompot z jablek z cynamonem + czytam
        Granice + zadania z matmy + wypalam plyty + bede ogladal film + trza to piwo
        wreszcie wypic etc... no i COS ROBIE!Robiac cos czlowiek sie przestawia! A
        dolek fucktycznie moze i troche przez pogode. 'Jest dobrze - to impreza a nie
        pogrzeb, wiec ja bawie sie dobrze...' - i o to wlasnie chodzi!
      • dr_scott Re: ||| S.P.O.S.Ó.B..._N.A_...D.O.Ł.K.A ||| 26.04.04, 21:50
        loggic napisał:

> "Rób coś! Rób coś! Nie siedź tak jak tępy wół. Rób coś!"
        >
        > Kto zgadnie z czego to cytat?
        >
        > L.

Pisz coś, Pisz coś! Nie siedź tak jak tępy wół. Pisz coś!!!!
    • forman5 Re: ||| S.P.O.S.Ó.B..._N.A_...D.O.Ł.K.A ||| 27.04.04, 23:30
      dantetg napisał:

> Ma ktoś jakieś złote środki na zwalczenie dołka? JA właśnie wdoopilem 2
      > tabliczki czekolady, zapilem cappucino i jakos nie chce zadzialac (co
      > dziwne...zawsze skutkowalo). Oto jest pytanie:
      > JAK ZWALCZYĆ DOŁKA?
      > Browarek tysh jakos nie ten sam. No pije, bo pije...ale dol jak jest,tak
      > jest. Masakra :(

Slkoro nie browarek,to zaproś najlepszego kumpla kup coś mocniejszego i
      powspominajcie stare czasy.
      • dantetg Re: ||| S.P.O.S.Ó.B..._N.A_...D.O.Ł.K.A ||| 28.04.04, 23:14
        jush przeszlo, byl browarek, byly drinki :D Tylko panienek nie bylo,hehe!
    • drcarlos Re: ||| S.P.O.S.Ó.B..._N.A_...D.O.Ł.K.A ||| 28.04.04, 22:09
      bardzo prosty ;)
      jak wlecisz w dołek to bierzesz i wyłazisz :P
      • Gość: iwusia2 Re: ||| S.P.O.S.Ó.B..._N.A_...D.O.Ł.K.A ||| IP: *.i / *.i-bud.pl 29.04.04, 00:05
        a jak niy idzie wylyźć?? to co wtedy zrobic??
        • dantetg Re: ||| S.P.O.S.Ó.B..._N.A_...D.O.Ł.K.A ||| 01.05.04, 22:28
          wtedy mozna sie zglosic do mnie :D
          • Gość: iwusia2 Re: ||| S.P.O.S.Ó.B..._N.A_...D.O.Ł.K.A ||| IP: *.i-bud.pl 02.05.04, 02:30
            hmmmm a Ty coś poradzisz?? :> ;)
            • drcarlos Re: ||| S.P.O.S.Ó.B..._N.A_...D.O.Ł.K.A ||| 02.05.04, 11:26
              a co ty jakas opoka jestes?? czy co?? a moze psychologiem jestes co?? :P
              • dantetg Re: ||| S.P.O.S.Ó.B..._N.A_...D.O.Ł.K.A ||| 02.05.04, 18:04
                cos sie tak oburzyl, Carlosq?
            • dantetg Re: ||| S.P.O.S.Ó.B..._N.A_...D.O.Ł.K.A ||| 02.05.04, 18:01
              w kupie zawsze razniej, no nie? Cos sie zawsze poradzi...
    • anya6 Re: ||| S.P.O.S.Ó.B..._N.A_...D.O.Ł.K.A ||| 16.06.04, 18:10
      i jak tam wasze dołki pewnie dobrze przeca WAKACJE ida:) hihihi:>
      • Gość: iwusia2 Re: ||| S.P.O.S.Ó.B..._N.A_...D.O.Ł.K.A ||| IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.04, 19:03
        eeee kto mo wakacje tyn mo wakacje :( aaa dołki czasami bywaja niyzależnie od
        czasu...
        • Gość: iwusia2 Re: ||| S.P.O.S.Ó.B..._N.A_...D.O.Ł.K.A ||| IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.04, 00:12
          wstrętne paskudne dołki sie mnie czepiają :(.......
          • Gość: iwusia2 Re: ||| S.P.O.S.Ó.B..._N.A_...D.O.Ł.K.A ||| IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.04, 00:15
            nie cierpie dołków!!!
            • dr_scott Re: ||| S.P.O.S.Ó.B..._N.A_...D.O.Ł.K.A ||| 18.06.04, 09:38
              podaje Ci reke! wylaź z dolka!!
              • Gość: iwusia2 Re: ||| S.P.O.S.Ó.B..._N.A_...D.O.Ł.K.A ||| IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.04, 22:20
                pocekej pocekej juz sie trzimia toż wyciongej ;) i do gory hoooopssssss
                • Gość: iwusia2 Re: ||| S.P.O.S.Ó.B..._N.A_...D.O.Ł.K.A ||| IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.04, 22:25
                  no i klapa :(((( nie udało sie :( mam doła giganta :(((
                  • dr_scott Re: ||| S.P.O.S.Ó.B..._N.A_...D.O.Ł.K.A ||| 18.06.04, 22:31

> no i klapa :(((( nie udało sie :( mam doła giganta :(((

nie no teraz to ida po drabina!!
                    • Gość: iwusia2 Re: ||| S.P.O.S.Ó.B..._N.A_...D.O.Ł.K.A ||| IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.04, 23:28
                      idz idz a prziniyś szybko!!!!!!!!!!!
                      • dr_scott Re: ||| S.P.O.S.Ó.B..._N.A_...D.O.Ł.K.A ||| 19.06.04, 10:36

> idz idz a prziniyś szybko!!!!!!!!!!!

dobra ida ida....

mom nadzieja, ze wlezies z tego dolka zanim sie chyca drabiny, bo mi sie
                        dzwigac nie chce... ]:->
                        • iwusia2 Re: ||| S.P.O.S.Ó.B..._N.A_...D.O.Ł.K.A ||| 19.06.04, 11:01
                          dr_scott napisał:

> Gość portalu: iwusia2 napisał(a):
                          >
                          > > idz idz a prziniyś szybko!!!!!!!!!!!
                          >
                          >
                          > dobra ida ida....
                          >
                          >
                          >
                          >
                          >
                          > mom nadzieja, ze wlezies z tego dolka zanim sie chyca drabiny, bo mi sie
                          > dzwigac nie chce... ]:->
                          >
                          to jom dokulej jak Ci sie niy chce dzwigać ]:->
                          • dr_scott Re: ||| S.P.O.S.Ó.B..._N.A_...D.O.Ł.K.A ||| 19.06.04, 11:33
                            iwusia2 napisała:

> dr_scott napisał:
                            >
                            > > Gość portalu: iwusia2 napisał(a):
                            > >
                            > > > idz idz a prziniyś szybko!!!!!!!!!!!
                            > >
                            > >
                            > > dobra ida ida....
                            > >
                            > >
                            > >
                            > >
                            > >
                            > > mom nadzieja, ze wlezies z tego dolka zanim sie chyca drabiny, bo mi sie
                            > > dzwigac nie chce... ]:->
                            > >
                            > to jom dokulej jak Ci sie niy chce dzwigać ]:->

dobra dobra juz niesa!
                            • Gość: iwusia2 Re: ||| S.P.O.S.Ó.B..._N.A_...D.O.Ł.K.A ||| IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.04, 13:04
                              no i co przinios żeś?:>
                              • dr_scott Re: ||| S.P.O.S.Ó.B..._N.A_...D.O.Ł.K.A ||| 19.06.04, 21:24

> no i co przinios żeś?:>

ja mom mom. badnij czi bydzie dobro.
                                • Gość: iwusia2 Re: ||| S.P.O.S.Ó.B..._N.A_...D.O.Ł.K.A ||| IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.04, 21:47
                                  pokoz... ja tako je dobro :) dziynki Ci wielkie za nia :)
                                  • dr_scott Re: ||| S.P.O.S.Ó.B..._N.A_...D.O.Ł.K.A ||| 19.06.04, 22:28

> pokoz... ja tako je dobro :) dziynki Ci wielkie za nia :)

jużeś wylazla??
                                    • iwusia2 Re: ||| S.P.O.S.Ó.B..._N.A_...D.O.Ł.K.A ||| 19.06.04, 22:48
                                      no już tak cosik czuja żech jest na uostatnim szczeblu tyj drabiny :D
                                      • dr_scott Re: ||| S.P.O.S.Ó.B..._N.A_...D.O.Ł.K.A ||| 20.06.04, 13:59
                                        iwusia2 napisała:

> no już tak cosik czuja żech jest na uostatnim szczeblu tyj drabiny :D

to wylazuj szybciutko coby Ci sie noga nie omskyła na tym szczyblu bo mogla
                                        bys..... :/
                                        • Gość: iwusia2 Re: ||| S.P.O.S.Ó.B..._N.A_...D.O.Ł.K.A ||| IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.04, 14:54
                                          jerunie co bych mogła?? zaś tam wlecieć???? to by boła katastrofa a jo niy
                                          chca!!!!!!!!!! niy chca tam nazod wlatywać ... :( mie sie tam wcale niy
                                          podobo!!!
                                          • dr_scott Re: ||| S.P.O.S.Ó.B..._N.A_...D.O.Ł.K.A ||| 20.06.04, 14:57

> jerunie co bych mogła?? zaś tam wlecieć???? to by boła katastrofa a jo niy
                                            > chca!!!!!!!!!! niy chca tam nazod wlatywać ... :( mie sie tam wcale niy
                                            > podobo!!!

no toz wylazuj szybko!!
                                            • Gość: iwusia2 Re: ||| S.P.O.S.Ó.B..._N.A_...D.O.Ł.K.A ||| IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.04, 15:22
                                              no już już musza sie z niego wygramolić :) górki som zdecydowanie lepszejsze :D
                                              • drcarlos Re: ||| S.P.O.S.Ó.B..._N.A_...D.O.Ł.K.A ||| 20.06.04, 20:33

> no już już musza sie z niego wygramolić :) górki som zdecydowanie
                                                lepszejsze :D

tarnowskie?? :>
                                                • dr_scott Re: ||| S.P.O.S.Ó.B..._N.A_...D.O.Ł.K.A ||| 21.06.04, 08:23
                                                  zaro Ci zasypia ten dołek. ida po opata.
    • dr_scott Re: ||| S.P.O.S.Ó.B..._N.A_...D.O.Ł.K.A ||| 18.06.04, 09:39
      jo tyz nie lubia dołków, znacznie bardziyj lubia górki :D
      • Gość: iwusia2 Re: ||| S.P.O.S.Ó.B..._N.A_...D.O.Ł.K.A ||| IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.04, 22:52
        jo tyż :) a już nojbardzij to lubia se po nich łazić :D
        • Gość: iwusia2 Re: ||| S.P.O.S.Ó.B..._N.A_...D.O.Ł.K.A ||| IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.04, 23:23
          no i chyba se juz w tym roku niy połaża :(
    • anya6 Re: ||| S.P.O.S.Ó.B..._N.A_...D.O.Ł.K.A ||| 18.06.04, 10:06
      No to jedzcie w gorki:D
      • Gość: iwusia2 Re: ||| S.P.O.S.Ó.B..._N.A_...D.O.Ł.K.A ||| IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.04, 22:57
        jo by sie chyntnie tam zaś pojechała :)......
        • iwusia2 Re: ||| S.P.O.S.Ó.B..._N.A_...D.O.Ł.K.A ||| 26.06.04, 12:26
          no i napewno w tym roku już niy pojada ehhh :((((((((
    • drcarlos Re: ||| S.P.O.S.Ó.B..._N.A_...D.O.Ł.K.A ||| 18.06.04, 10:19
      jak zwalczyć dołka?? zasypać go! ;)
      • Gość: iwusia2 Re: ||| S.P.O.S.Ó.B..._N.A_...D.O.Ł.K.A ||| IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.04, 22:38
        nojlepij zaloć betonym bo to trwalszo materia uod
        piosku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i nojlepij zbrojonym
        betonym!!!!!!!!!!!! co by na dużyj stykło!!!!!!!!
        • dantetg Re: ||| S.P.O.S.Ó.B..._N.A_...D.O.Ł.K.A ||| 19.06.04, 13:30
          nono, a potem jeszcze przyklepać i pentagram narysować, coby z martwych nie
          powstało po 3 dniach ;);)
    • Gość: Karol Re: ||| S.P.O.S.Ó.B..._N.A_...D.O.Ł.K.A ||| IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.04, 22:42
      Już chyba gdzies o tym pisałem,a le u nmei najlepiej działa kawa i dobra muza :)
      • iwusia2 Re: ||| S.P.O.S.Ó.B..._N.A_...D.O.Ł.K.A ||| 26.06.04, 12:29
        doły to masakra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(
        • dantetg Re: ||| S.P.O.S.Ó.B..._N.A_...D.O.Ł.K.A ||| 26.06.04, 15:11
          a co, masz dolka?Glowa do gory, bedzie dobrze:D
          • Gość: white;) wishmaster Re: ||| S.P.O.S.Ó.B..._N.A_...D.O.Ł.K.A ||| IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.04, 21:18
            Nio Dante my to już chyba weterani tych dołków jesteśmy;)to raz Ty masz,raz ja
            często się zdarzało,że oboje go mieliśmy(w jednym czasie!)oj tak skubaniec
            długo się nas trzymał(i czasami nawraca)najgorsze,że są przerzuty na inne osoby
            (zazwyczaj przyjaciół,którzy próbują Cie pocieszyć)ale głowa do góry...zawsze
            mogło być gorzej,ktoś mądry tam napisał że trzeba coś robić...nio ba,gotka
            jasne,że trzeba boinaczej cholery można dostać!
            PAMIĘTAJ JEDNAK,ŻE JEŚLLI MASZ DOŁKA ZAWSZE MOGŁEŚ (I DALEJ MOŻESZ) SIĘ Z
            PRZYJACIELEM PODZIELIĆ NIM!we dwoje mniejszy ciężar do dźwigania:)
            • dantetg Re: ||| S.P.O.S.Ó.B..._N.A_...D.O.Ł.K.A ||| 26.06.04, 21:25
              no, racja, racja, Wishmasterku
              Mielismy tych dolkow troche, ale zawsze razem sie latwiej dolka zwalcza - za to
              Ci dzieqje :*
              • iwusia2 Re: ||| S.P.O.S.Ó.B..._N.A_...D.O.Ł.K.A ||| 05.07.04, 18:26
                skrada się podstępnie, bez pytania przejmuje myśli, dręczy nie daje chwili
                spokoju :/...... wbija nóż w plecy... :(
                • dantetg Re: ||| S.P.O.S.Ó.B..._N.A_...D.O.Ł.K.A ||| 08.07.04, 19:02
                  nie przesadzaj. Przeciez jest lato, dla niektorych nawet wolne :D
                  Milusi pogoda, mozna nad zalew wybyc
                  • Gość: iwusia2 Re: ||| S.P.O.S.Ó.B..._N.A_...D.O.Ł.K.A ||| IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.04, 19:17
                    nie przesadzom bom niy uogrodnik :P a czasami tak bywa niezaleznie od pogody i
                    pory roku :/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka