pink_alois 16.03.11, 23:14 Za komuny mówiono, że po miastach jeździ czarna wołga i porywa dzieci, teraz w pisie jeździ czarne BMW i stawia martwe wiewiórki. shortn.me/iaSg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wdch_po Re: Paranoja 16.03.11, 23:25 teraz mamy za paltformy fajnie nie? a prokuratura dział na telefon jak sam stwierdziłeś bravo Odpowiedz Link Zgłoś
pink_alois Re: Paranoja 16.03.11, 23:55 Ze myśleć samodzielnie nie potrafisz to wiedziałem , teraz dowiaduje się że również czytać ze zrozumieniem. Gdzie pisałem, że prokuratura działa na telefon? To nie IV RP że dzwoniło się do Zbigniewka "Dzisiaj Dorn ma bć wybierany na marszałka więc dobrze by było aby prasa doniosła że walczymy z korupcją i mafią węglową" Odpowiedz Link Zgłoś
wdch_po Re: Paranoja 17.03.11, 00:09 a kto ty napisałeś? "Prokuratura oznajmiła, że nie przesłuchała jeszcze wszystkich pracownio lotniska ale już wie, że kłótni nie było." sugerujesz tu że prokuratura ma z góry załozona tezę no to ktos do nich musiał zadzwonić... Odpowiedz Link Zgłoś
pink_alois Re: Paranoja 17.03.11, 00:15 Poważnie? A może stukał młotkiem w szynę tramwajowa? albo pchnął kuriera?. Przeczytaj mój post tyle razy aż go zrozumiesz, jeśli po dziesiątym czytaniu nie zrozumiesz napisz - NIE ROZUMIEM, wtedy napiszę wersję rozszerzoną dla pisiornych. Odpowiedz Link Zgłoś
wdch_po Re: Paranoja 17.03.11, 06:44 no widzisz ... sam nie rozumiesz co piszesz pink_alois napisał: > A może stukał młotkiem w szynę tramwajowa? albo pchnął kuriera?. te wątki na pewno rozpatrzy prokuratura na twóją prośbę dodatkowo sprawdzą czy motorniczy klócił się z pasażerami (na pewno) i czy był trzeźwy (na pewno nie, bo by był bardziej uprzejmy) Odpowiedz Link Zgłoś
bulczanka Re: Paranoja 16.03.11, 23:38 To element kampanii PiS. Każdy przeciwnik otrzyma wiewiórkę. Odpowiedz Link Zgłoś
net.kielonek Re: Paranoja 17.03.11, 19:48 Flaszki trzeba rozdawać, nie wiewiórki. Zdrówko! Odpowiedz Link Zgłoś
pink_alois Re: Paranoja 18.03.11, 02:54 wiewiórki to mnożą się gąsiorowatym w głowach. Na forum również, jeden od tej pisiornej wiedzy dostał obłędu i pisze tylko o fekaliach pod dwoma nikami, a drugi uszkodzony genetycznie występuje w roli biskupa, chrzci każdy temat, jego jest pierwszy post i jego ostatni. Odpowiedz Link Zgłoś
bulczanka Re: Paranoja 18.03.11, 12:25 Ja chrzczę twoje a ty moje. Jesteśmy dokładnie tacy sami alois więc skończ już pier...ć bo ci z gęby jedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
net.kielonek Re: Paranoja 18.03.11, 13:33 Rodacy! Bracia! Piątek jest, więcej radość, mniej wściekania się na siebie. Zdrowie pogodnych ludzi! Odpowiedz Link Zgłoś