Dodaj do ulubionych

Uwaga na adresy

15.04.11, 21:01
Na forum objawił się drugi ekspert informatyczny i możne podać każdy adres.
Może też wypowiedzieć się w każdym temacie tylko nie chce ujawniać swej wiedzy.
Dla niepoznaki robi zadymy nas forum:D:D:D
Posiada tajne pseudo: aninimuSS :D:D:D
Obserwuj wątek
    • bulczanka Re: Uwaga na adresy 15.04.11, 21:13
      Nie przyszedłeś świnio! Zrywam z tobą.
      Jak mogłeś mnie zdradzić?! Wyrzucam twój pierścionek draniu!

:D
    • bulczanka Re: Uwaga na adresy 15.04.11, 21:17
      "Dla niepoznaki robi zadymy nas forum"

To to jest?
      • pink_alois Re: Uwaga na adresy 15.04.11, 21:33
        Teee ekspert z ramienia anonimuSS
        Jesteś tam jeszcze?
        Co z tym adresem, długo mam czekać?
        • bulczanka Re: Uwaga na adresy 15.04.11, 21:37
          Znalazł:

ul. Grunwaldzka 48
          42-700 Lubliniec
          wsnlc@gazeta.pl

CENTRALA
          (034) 356 24 51 do 56
          fax (034) 356 28 80
          • strefasta Re: Uwaga na adresy 15.04.11, 22:05
            jeszcze czasami aloisy bywają tu ..
            www.szpitaltoszek.pl/
            • strefasta Re: Uwaga na adresy 15.04.11, 22:06
              ADRES:
              ALOISA
              ul. Gliwicka 5
              44-180 Toszek
              • bulczanka Re: Uwaga na adresy 15.04.11, 22:10
                Bywa i tu:

ul. Gliwicka 22, 42-600 Tarnowskie Góry
                Telefon/fax:
                tel./fax 032 285 37 85
              • pink_alois Re: Uwaga na adresy 15.04.11, 22:12
                Sluncki informatyku z bożej łaski w gębie to jesteś mocny
                Może try podejmiesz się aktualizacji tego notatnika?
                Sprawa prościutka a jest to test na informatyków.:D:D:D
                Oczywiście będziesz się migał :D:D
                Pisać to można wiele i robić z siebie niesamowitego znawce.
                Masz okazje udowodnić że nie tylko w gębie jesteś mocny.
                Powiedziałeś "a" powiedz "b"
                Albo wypad nieuku.
                • bulczanka Re: Uwaga na adresy 15.04.11, 22:17
                  Słuchaj Greg on chyba wybrał cię na słabsze ogniwo. Ze mną już nie chce gadać bo nie daje rady.
                  Powiedz mu że jesteś najgorszym informatykiem na świecie. Jak widzisz jak się czegoś uczepi to nie ma ch...a we wsi.
                  Zrzuć tę muchę z tyłka.
                  • pink_alois Re: Uwaga na adresy 15.04.11, 22:23
                    Buła nie wcinaj się kiedy chłopskiego filozofa przepytuje z tego co deklarował.
                    Czy mógł byś chociaż raz nie wpie...ć się?
                    Obiecuje, że jeszcze tobą się zajmę i będziesz mógł popisać do woli.
                    • bulczanka Re: Uwaga na adresy 15.04.11, 22:25
                      Zajmiesz się mną? Ty tylko o jednym zboku.
                • strefasta Re: Uwaga na adresy 15.04.11, 22:26
                  Mówiłem ci ciulu że udowadniać ci będę w realu jak pokażesz jakaś własną pracę a nie "skopiuj /wklej" po za tym o jaki ci chodzi notatnik możesz dać link ?
                  • bulczanka Re: Uwaga na adresy 15.04.11, 22:29
                    Lepiej tego nie ciągnij Greg. To pułapka. Cokolwiek zrobisz będzie źle. To tak jak z PiS-em.
                    • strefasta Re: Uwaga na adresy 15.04.11, 22:38
                      Buła ja zrobię tak to co on mi pokarze ,skopiuje i dam na bardziej zaawansowane forum informatyczne i sam zobaczy jakie to będzie miało opinie , a tam są ludzie bezstronni więc taki aloisik nie będzie wciskał kitu niezorientowanym czytelnikom tylko podda się ocenie fachowcom i tyle :)
                      • pink_alois Re: Uwaga na adresy 15.04.11, 23:15
                        Ja rozmawiam z normalnym czy idiotą?
                        Po pierwsze notatnik zrobiony jest przez Google to jak mnie chcesz oceniać.
                        Po drugie skoro stwierdziłeś, ze śledziłeś dyskusje między mną a pisiornym informatykiem i on miał rację to znaczy, że znasz się na tym, chyba że bebesz aby tylko coś pisać.
                        Skoro znasz się na tym to dlaczego chcesz iść na inne fora aby odwalili robotę za ciebie.
                        I po trzecie na forach z reguły są sami informatycy przeważnie pisiorni a ostatnio śląscy więc proszę bardzo i życzę szczęścia:
                        googlesystem.blogspot.com/2009/06/google-notebooks-extension-url.html
                        Google zarzuciło rozwijanie tego dodatku, stąd można pobrać.:D:D:D
                        • strefasta Re: Uwaga na adresy 15.04.11, 23:59
                          i co to ma wspólnego z twoja wiedzą informatyczną ? zawszony ośle ,dajesz mi link wtyczki do firefoxa i twierdzisz że to twój twór ? , i nie ściemniaj że większość informatyków to Pisowcy , takie głodne kąski to dawaj na forum "mamo wybacz że się urodziłem" , porażka :(
                          widzę ze niema o czym z tobą dyskutować nawet nie zawracam innym tobą głowy bo mnie wywalą z poważnych For (za byle gó...) :) zegnam ośle już ci nie odpowiem w żadnym poście jesteś DNEM .
                          • pink_alois Re: Uwaga na adresy 16.04.11, 01:35
                            Pytam jeszcze raz bo przeoczyłeś.
                            Rozmawiam z normalnym czy idiotą?
                            Gdzie napisałem że to mój twór?
                            Możesz zacytować?
                            Napisałem jasno że to dodatek Google i zawsze tak pisałem.
                            Stwierdziłeś że pisiorny miał racje, udowodnij, aktualizuj ten dodatek do FF-4
                            Jednemu informatykowi nie poszło chociaż tydzień szukał po forach i tobie nie pójdzie bo skoro twierdzisz, że pisiorny miał rację a ja nie to masz takie same pojęcie.
                            Będziesz wił się, kombinował i unikał tematu.
                            Jak już ustalimy, że tak prostej rzeczy nie potrafisz to potem możemy się wziąć za programowanie, jakieś prościutkie skrypty celowe, co ty na to?
                            Jako wybitny informatyk stwierdziłeś również, że masz mój adres.
                            Podajesz go czy nie?:D:D:D

Dobra rada na koniec.
                            Jeśli kompletnie o czymś nie masz pojęcia, znasz się na tym jak wilk na gwiazdach to nie zabieraj głosu i nie mędrkuj bo wychodzisz jak teraz, na pajaca.
                            • strefasta Re: Uwaga na adresy 16.04.11, 07:54
                              Ale ty jesteś przejebany :)) dajesz link do "System operacyjny Google
                              Nieoficjalne wiadomości i porady na temat Google w oryginale brzmi to tak "Google Operating System
                              Unofficial news and tips about Google "
                              I wnioskujesz że jest tam coś skomplikowanego :) i nie piszesz o co ci związku z tym linkiem chodzi .Twój adres "domowy" wchodzi w skład "Danych osobowych" więc podawanie go publicznie było by przestępstwem ,ale nie martw się z pewnością się dowiesz czy znam ten adres w realu :) i jeszcze raz ci pisze ze wiedzę się ma zawsze przy sobie a nie w googlach więc takie pyskówki nie maja sensu tylko fulckontakt może udowodnić kto ma jaka widzę ,ale ty wolisz wymyślać jakieś paranoiczne linki "skopiuj /wklej" i anonimowo i najlepiej wśród ludzi którzy nie bardzo wiedzą o co chodzi .Proponuję forum programistów Joomla tam są ludzie którzy ci powiedzą co jesteś wart ale ty twierdzisz ze tam są sami PISowcy :) .Na koniec ci powiem ze rozmowa z tobą powinna się nazywać "Rozmowa Buta z ch...em" gdzie JA jestem butem a ty wiesz czym :)) i zmień nick na" alois_ciele"
                              • pink_alois Re: Uwaga na adresy 16.04.11, 13:31
                                Skończ pisać bzdury i nie szukaj wykrętów.
                                Podawaj adres .,
                                Widzisz prostej rzeczy nie potrafisz.
                                To jest link do bezpośredniej instalacji na FF, skoro wchodzisz z innym badziewiem to przekierowuje cię na Google a tam jest komunikat, że już nie rozwijają tego dodatku.
                                A wystarczyło "zapisz element docelowy jako..." z prawokliku na linku.
                                Ej matołku matołku.
                                Nie rozpisuj się nie na temat, zrób to w końcu i udowodnij że cokolwiek wiesz.
                                Popatrz ile już bredni napisałeś na ten temat w dwóch topikach a od meritum uciekasz.:D:D:D
                                • strefasta Re: Uwaga na adresy 16.04.11, 14:21
                                  to już pisałem ze to wtyczka do ff :)) tylko młotku nie pisałeś co w związku z tym ? ,nigdzie nie pisałeś że mam to gdzieś zainstalować ,po za tym nie używając ff to tom wtyczkę możesz sobie wsadzić prosto w tyłek tak jak lubisz :) tym bardziej nie obsługująca linuxa :)) ,ale rozumiem że ta instalacja to twój największy sukces informatyczny :)) .Moim zdaniem taką instalacje wykona najbardziej niedorozwinięty aloisik .Może napiszesz jak odpalić zdalnie Wina ? nie mając systemu na kompie he ? cwaniaku , z bożej łaski informatyku po 3 klasie chilwy :)
                                  www.strefa.sta.cal24.pl
                                  Strefa STA -Praktyczny Portal Społecznościowy
                            • wdch_po Re: Uwaga na adresy 16.04.11, 14:34
                              pink_alois napisał:

> Stwierdziłeś że pisiorny miał racje, udowodnij, aktualizuj ten dodatek do FF-4

I ma rację, wiedziałem że mimo twojego beblania ludzie to zauważą
                              kompromitacja agencie AleOso.
                              Do dziś czekam na odpowiedź na moje pytanie
                              "DLACZEGO ADMINISTRATORZY SIECI ETHERNETOWYCH NIE WDRAŻAJĄ IP MAC PORT BINDING" ?
                              przypomnę cie że owa funkcjonalność zabezpiecza w 100% przed zmianą IP/MAC w sieci
                        • wdch_po Re: Uwaga na adresy 16.04.11, 14:30
                          agencie AleOso co ty?
                          dalej kompromitujesz się swoim osiągnięciem informatycznym
                          czyli otworzeniem w winrar pliku goolgle-notebook.xpi
                          i zamianie cyferki 3 na 4 (o ile dobrze pamiętam, nieistotne ważna jest WAGA tej zniamy)
                          w pliku install.rdf????
                          a całą procedurę można znaleźć na necie?
                          cio ty dziecko jesteś?
                          • pink_alois Re: Uwaga na adresy 16.04.11, 14:45
                            Najpierw do śląskiego informatyka cxo ciepoł kamiyniami na szule.

Znów nie wiesz, znów nie potrafisz znów zasłaniasz się nieudacznictwem a temat czeka, adresu też nie wkleiłeś .
                            Daj dspkój z tą kompromitacją.
                            Dlaczego tak z lubością robisz z siebie idiotę?
                            Nie dawno wszystko0 rozumiałeś i byleś sędzią w sprze a teraz nagle zanik pamięci?:D:D:D
                            Oto śląski informatyk.

A teraz do PiSmiennego informatyka co to siedzi w kompach i może pouczyć innych.
                            Wiesz jak, naumiałeś się po tygodniu przeczesywania netu O CZYM SAM PISZESZ
                            TO ZRÓB TO i sprawdź czy będzie działać.
                            Kalkulator uporządkowany?
                            Zegar wklejony?
                            Co nie umiem nie da się nie można?
                            Pisałem, że jesteście siebie warci, jeden pisze bzdury a drugi aninimuSS potakuje i mówi ze prawda.
                            Gdybym miąl oceniać to PiSmienny jest mądrzejszy bo przynajmniej czyta i doszedł do połowicznego rozwiązania a hanys wiadomo... ino gruba i hertzówa.l:D:D:D:D
                            • strefasta Re: Uwaga na adresy 16.04.11, 14:54
                              OKI jesteś thebest :) a teraz odpowiedz wdch :)
                              a z mojej strony napisz mi czym się kończy całkowita zmiana adresu IP i DNS?
                          • strefasta Re: Uwaga na adresy 16.04.11, 14:45
                            Ja już myślałem ze on skonstruował jakiś notatnik ,myślę sobie to będzie poważny pojedynek , atu ci takie pierdoły pociska wieśniak (alois)
                            • bulczanka Re: Uwaga na adresy 16.04.11, 14:58
                              Ale macie k...a problem.
                              • bulczanka Re: Uwaga na adresy 16.04.11, 15:06
                                Od kiedy to informatyka stanowi życiowy cel i priorytet?
                                Wiem pewnie mniej niż wy i otwarcie się do tego przyznaję bo to nie powód do wstydu. Ośmieszacie się co najwyżej WY próbując se udowodnić że znacie się na wszystkim i wszystkich co jest niemożliwe niestety panowie.
                                Jak mam poważniejszy problem z kompem to dzwonię do kumpla i tyle. Poza tym stać mnie na serwis (czasem samemu nie warto grzebać).
                                Skończcie tą gadkę szmatkę bo do niczego nie zmierza podobnie jak sranie o polityce.

STA bądź mądrzejszy. Wiem że takie ustępowanie jest trudne bo wszyscy jesteśmy mniejszymi lub większymi egocentrykami ale uwierz mi że ci ulży.
                                • strefasta Re: Uwaga na adresy 16.04.11, 16:36
                                  Ja bym w życiu siebie nie nazwał informatykiem ,wiem ,że nie wiem wszystkiego ,i wiem ,że to co wiem to za mało do tego co chciałbym wiedzieć :)
                            • wdch_po Re: Uwaga na adresy 16.04.11, 15:00
                              tu jest opis modyfikacji
                              googlesystem.blogspot.com/2009/06/google-notebooks-extension-url.htmlbanał
                              • pink_alois Re: Uwaga na adresy 16.04.11, 15:09
                                chwd_po po co mi opis modyfikacji?
                                Ja wiem jak to się robi, skoro wierzysz takim opisom to zrób to i zainstaluj, sprawdź i daj już spokój.

Do SS-informatyka.
                                "Ja myślałem" - od kiedy ty myślisz ???
                                Objawy twojego myślenia są żenujące.
                                Piszesz że kompletnie nie wiesz na której farze dzwonią ale nie przeszkadza ci to twierdzić kto ma racje.
                                Wygląda to tak:
                                Nie wiem o czym piszecie ale chwd_po miał rację.
                                Powiedz czy ty jesteś normalny, czy nie powinieneś podjąć jakiegoś leczenia.
                                Nadajesz się jedynie do bełkotu forumowego i zakładania debilnych jak ty tematów.
                                • bulczanka Re: Uwaga na adresy 16.04.11, 15:12
                                  Liczba twoich wrogów stale rośnie alois. Jak to jest być największym idiotą na forum?
                                  Najwyższy czas zamknąć system:D
                                  • pink_alois Re: Uwaga na adresy 16.04.11, 15:15
                                    Pedrylku próbujesz się wcinać ze swoimi mądrościami bo nikt poza drugim deklem ci nie odpowiada?
                                    • strefasta Re: Uwaga na adresy 16.04.11, 15:21
                                      No a ty aloisiku masz jeszcze siebie i siebie :)
                                • wdch_po Re: Uwaga na adresy 16.04.11, 15:20
                                  aby wszyscy wiedzieli ze twoja znajomość informatyki
                                  to banał
                                  jak będę miał chwilę zrobie ci screena z mojego firefoxa 4 z notatnikiem
                                  może dziś wieczór
                                  • bulczanka Re: Uwaga na adresy 16.04.11, 15:24
                                    Chcesz tracisz swój cenny czas dla tego paciuloka?
                                    Dzień dobroci dla gadziny?
                                    Daruj sobie. Kto się idiotą urodził ten idiotą umrze.
                                  • strefasta Re: Uwaga na adresy 16.04.11, 15:28
                                    wdch_po - nie musisz nam nic udowadniać ja ci wierzę że to pierdoła z ta wtyczka dobrze wiemy ze takich sytuacji podczas eksplorowania internetu i poszczególnych programów ,skryptów itp jest mnóstwo i nad wszystkim trzeba trochę pomyśleć zanim coś zadziała z bełkotu aloisa wywnioskowałem ze jest szczęśliwy z tego że zaktualizował wtyczkę do której nie ma już wsparcia :)
                                    • bulczanka Re: Uwaga na adresy 16.04.11, 15:35
                                      Ty się nie śmiej. Komputer to najważniejsza rzecz dla aloisa. Ważniejsza niż jedzenie, załatwianie potrzeb fizjologicznych czy nawet powietrze. PC to jego matka ojciec, żona i kochanka w jednym. Wtyczki są ważne. Najważniejsza jest z kolei ta między jego nogami. Ma uniwersalne wejście:D
                                    • pink_alois Re: Uwaga na adresy 16.04.11, 15:39
                                      Dobrze deklu wywnioskowałeś szkoda że napisałeś tu kilometry śląskich bredni obelg i przypowiastek, robisz z siebie pajaca takiego co to i na informatyce się zna i z panelu administracyjnego adres potrafi wyciągnąć a kto czyta te twoje bzdety to widzi że poza prymitywizmem nic sobą nie reprezentujesz.
                                      Wątpię czy przy sprzątaniu ulic był by z ciebie pożytek.

chwd-po nic nie musi udowadniać bo jest na dobrej drodze i gdyby tak mu się u8dało to zostaniesz jedynym mundrym inaczej :D:D:D:D:D:D:D
                                      • wdch_po Re: Uwaga na adresy 16.04.11, 15:43
                                        nie dupc
                                        gdzie odpowiedz na moje pytanie informatyku
                                        jak z koziej dupy reisen tasza
                                        • pink_alois Re: Uwaga na adresy 16.04.11, 15:53
                                          Co tam blukasz?
                                          Ustalmy.
                                          Napisałeś, że wiesz już jak się aktualizuje bo jako informatyk znalazłeś w końcu na blogu.
                                          Pisze ci, że to bzdury i jesteś w błędzie.
                                          Pytam o to jak sobie radzisz po miesiącu z kalkulatorem, skoro jesteś informatykiem t6o więcej jak 5 minut nie potrzebujesz, problemem dla ciebie tym razem jest sformowanie właściwego zapytania do Google :D:D:D
                                          Jak uporamy się z tym a bardzo będziesz chciał dalej się kompromitować, przejdziemy do twoich pytań. :D:D:D:D
                                          • bulczanka Re: Uwaga na adresy 16.04.11, 15:56
                                            Alois weź sprawdź czy cię na dworze nie ma:)
                                            Mózg ci się przegrzewa. Za chwilę zobaczysz BSoD.
                                          • strefasta Re: Uwaga na adresy 16.04.11, 16:05
                                            Widzisz aloisik niektórzy nie maja takich problemów bo mogą skorzystać z porad autora tegoż skryptu logując się na forum Google będąc webmasterem możesz otrzymać porady dotyczące bardziej skomplikowanych czynności :) Co do adresu to go już podawałem :) ADRES:
                                            ALOISA
                                            ul. Gliwicka 5
                                            44-180 Toszek
                                            • bulczanka Re: Uwaga na adresy 16.04.11, 16:08
                                              Stamtąd go wyrzucili. Stopień niepełnosprawności za wysoki.
                                              • strefasta Re: Uwaga na adresy 16.04.11, 16:24
                                                a aha przeprowadził się do Lublińca :)
                                      • strefasta Re: Uwaga na adresy 16.04.11, 15:44
                                        Ja widzę że wy aloisy nawet nie potraficie napisać sami posta tylko skopiuj wklej to co tobie gdzieś napisali tylko zmieniasz nick
                                        • bulczanka Re: Uwaga na adresy 16.04.11, 15:53
                                          Alois chce się informatyki uczyć a po polsku pisać nie umie (patrz: wątek "Polski cukier - czytaj kto może")
                                          • strefasta Re: Uwaga na adresy 16.04.11, 16:26
                                            ale w tedy jeszcze nie mioł zaktualizowanego notatnika :))
                                        • pink_alois Re: Uwaga na adresy 16.04.11, 16:08
                                          Biedaku żałosny jesteś, poniosłeś klęskę, zaprezentowałeś jedynie chamstwo i ciemnotę, próbujesz się odgryźć i nawet to ci nie wychodzi :D:D:D:D

A teraz podziękuj PANU, że umożliwił ci tyle bełkotu, mogłeś sobie trochę swej światłości przelać na forum.
                                          Tam gdzie można było naprawdę dyskutować to tylko postękiwałeś "jak dzieci" co miało wskazywać że kto jak kto ale ty to światły jesteś.
                                          Przesil się, napisz coś w którymkolwiek z tematów - pośmiejemy się :D:D:D:D
                                          • bulczanka Re: Uwaga na adresy 16.04.11, 16:11
                                            Bawi mnie to twoje pisanie w liczbie mnogiej. Wystarczy że ty piszesz paciuloku ze wsi. śmiechu mamy co nie miara:D
                                          • strefasta Re: Uwaga na adresy 16.04.11, 16:12
                                            Jak chcesz się pośmiać to sobie weź swój dowód osobisty i popatrz na fotkę :)
                                            • bulczanka Re: Uwaga na adresy 16.04.11, 16:17
                                              Alois nie ma dowodu. Nikt nie mógł zrobić mu fotki bo każdemu klisze pękały:D
                                            • pink_alois Re: Uwaga na adresy 16.04.11, 16:20
                                              Niesamowicie światłe śląskie ausdruki :D:D:D
                                              Masz tego więcej zapewne!!
                                              Żenada!!!!
                                              A teraz skoro nie dziękujesz Panu za umożliwienie ci bełkotu, skoro już wiemy że (jak by to powiedzieć) lekko upośledzony jesteś, udajesz kogoś kim nie jesteś, zamiast książki wziąć w łapsko to zostaje ci tylko jesz\cze większy dekiel i zboczeniec.
                                              EOT
                                              • bulczanka Re: Uwaga na adresy 16.04.11, 16:29
                                                Odezwał się najbardziej światły tego forum. Przestań bo brzuchy nas ze śmiechu już bolącw...u ze wsi.
                                                • strefasta Re: Uwaga na adresy 16.04.11, 16:48
                                                  Jak na razie większego zboczeńca od aloisów na tym forum nie widziałem
                                                  • strefasta Re: Uwaga na adresy 16.04.11, 17:02
                                                    notatnik ci sie sypie :))ci tylko jesz\cze większy
                                                  • pink-alois Re: Uwaga na adresy 07.05.11, 13:58
                                                    Drogi Berciku
                                                    Notatnik to był test dla informatyków śląskich i głęboko siedzących :D
                                                    Zapewne nie wiesz ale tester nie jest ograniczony kompatybilnością dodatków, może instalować je wszystkie i to on decyduje a nie przeglądarka który jest jeszcze kompatybilny a który nie.
                                                    www.fototube.pl/zdjecie/1078105-komatybilityjpeg.html
                                                    Nigdy nie miałem i nie mam problemów z instalacją dodatków.
                                                    Notatnik to zapytanie do matematyka ile jest dwa razy dwa.
                                                    Test wypadł ujemnie.
                                                  • bulczanka Re: Uwaga na adresy 07.05.11, 17:19
                                                    Nie ma jak wykopać swój wątek wysoko co alois?
                                                    Nie ważne że kupa już sucha i jałowa. Byle do nieba:D
                                                  • pink-alois Re: Uwaga na adresy 07.05.11, 17:52
                                                    Czy zabierasz baranie głos w temacie czy zaczynasz awantury?
                                                    Czy mógł byś wyjaśnić?
                                                  • bulczanka Re: Uwaga na adresy 07.05.11, 18:06
                                                    Ty mi wyjaśnij dlaczego tak bardzo zależy ci na ciągnięciu tematu o wtyczkach, notatnikach i innych duperelach??? Dlaczego nie potrafisz zaakceptować tego że wątek prędzej czy później traci zainteresowanie??? Co chcesz przez to udowodnić i czego oczekujesz od wdch czy sta???
                                                  • pink-alois Re: Uwaga na adresy 07.05.11, 20:15
                                                    Buła mnie nie zależy, zależy mi na wykazaniu, że nieuki udają kogoś kim nie są ale wolę to robić w swoich tematach bo brzydzę się spamerami i spamerstwem.
                                                    A propos, twój potakiwacz napisał korzystając z ogromnej swej wiedzy, że FF to badziewie tylko Opera jest cool:D:D:D
                                                    No to polecame:D
                                                    www.locodesign.com.pl/images/ranking.jpg
                                                    I znów klapa :D:D:D blahahahaha!!!!!
                                                  • bulczanka Re: Uwaga na adresy 07.05.11, 20:31
                                                    każdy chwali swoje. FF 4 działa genialnie pod windows 7. Opera nie jest wiele lepsza. Ja różnicy nie widzę. Wszystko byle nie IE.

Dlaczego zależy ci na wykazaniu że nieuki udają kogoś kim nie są? Wyjaśnisz?
                                                    Dlaczego tak bardzo czekasz dziś na sta? Śmiej się ze mnie. Otwarcie mówię że nie znam się na informatyce bo nie mam takiej potrzeby i chęci. Dlaczego STA? Bo nie potrafi ci odpowiednio dopiec? Znam go nie od dziś. To nie byle kto w przeciwieństwie do ciebie. Po prostu skromny jest. Zapewniam:)
                                                  • strefas Re: Uwaga na adresy 07.05.11, 20:45
                                                    wiesz czemu są takie statystyki ? bo każde gó... które ściągałeś z neta miało automatycznie w instalacji ustawiana przeglądarkę Firefox ,ale tendencja się zmieni bo Google wypuściło nie dawno Google Chrome które już za niedługo przeskoczy i IE I FF i Opere w ten sam sposób .
                                                  • bulczanka Re: Uwaga na adresy 07.05.11, 20:47
                                                    Myślisz że to aloisika przekona?
                                                  • pink-alois Re: Uwaga na adresy 07.05.11, 20:57
                                                    Buła znasz mnie, mnie mogą tylko przekonać argumenty i wiedza a nie majaczenie :D:D:D:
                                                  • bulczanka Re: Uwaga na adresy 07.05.11, 21:03
                                                    Wiedza nie flaszka - nie musi być pełna. Jeden zna się na tym, drugi na innym. Chwalisz się wiedzą a najprostszych życiowych zasad nie znasz. Wszystko od dupy strony:D
                                                  • pink-alois Re: Uwaga na adresy 07.05.11, 20:55
                                                    Buła mylisz się nieco.
                                                    IE 9 prześcignął FF 3.6 w szybkości działania, nawet Chrome lub przede wszystkim Chrome, dlatego też przyśpieszono wydanie czwórki (ff) aby odzyskać pozycje, zmieniono generalnie silnik renderujący poprawiono szybkość, odzyskano pozycje lidera a teraz szykowane są kolejne wersje bo konkurencja nie śpi.
                                                    Prace idą szybko bo obydwie wersje aktualizują mi się dwa razy dziennie.
                                                    Jeszcze w tym roku siódemka
                                                  • bulczanka Re: Uwaga na adresy 07.05.11, 21:00
                                                    Słuchaj nie obchodzi mnie to. Miałem już wszystkie przeglądarki. Najbardziej pasuje mi FF. Olewam to że inne może są lepsze. Mój FF na windows 7 chodzi serio bardzo szybko. Otwarcie stronki nie zajmuje nawet sekundy. Nie czekam ani chwili:)

PS. IE nie używałem nigdy. No może raz. Nie mam go na kompie. Windows 7 pozwala go wyje...ć tak jak gry czy inne funkcje systemu (aplet dodaj/usuń programy).
                                                  • pink-alois Re: Uwaga na adresy 07.05.11, 21:07
                                                    Co cię nie obchodzi?
                                                    To po co piszesz?:D:D:D:D
                                                    Ustalmy jedno.
                                                    Dla ludzi prostych dobra jest prosta przeglądarka, reszta to "badziewie" dla rozumnych jest FF zgadzasz się :D:D:D:D
                                                    Idę o zakład, że tą wersje którą mam na pulpicie Bercik by nie uruchomił poprawnie dlatego też dobrze robi przyspawając się do Opery. :D:D:D:D
                                                    Pra?
                                                  • bulczanka Re: Uwaga na adresy 07.05.11, 21:10
                                                    A co to za różnica?
                                                    Nie będziesz komuś dyktował czego ma używać. G...o nas obchodzi co masz na pulpicie. Pewnie gołego chopa:D
                                                  • pink-alois Re: Uwaga na adresy 07.05.11, 21:14
                                                    Buła nie denerwuj się zadałem ci tylko pytanie.
                                                    A na pulpicie to mam jeszcze na jednej partycji 3 systemy z siódemką włącznie ale to historia na inną okazję, może jeszcze ujawni się jakiś informatyk.
                                                  • bulczanka Re: Uwaga na adresy 07.05.11, 21:17
                                                    Co mnie to obchodzi alois?!
                                                    Hheehehehe:D

A jako mosz baba?
                                                  • pink-alois Re: Uwaga na adresy 07.05.11, 21:21
                                                    nic cie nie obchodzi ale siedzisz:D:D:D
                                                    Ja pisze bo Bercik czyta, może wyskoczy znów z jaskimi rewelacjami
                                                    Wiesz Buła miałem dzisiaj wene i chciałem sobie popisać, tym razem ja a ty mi to umożliwiłeś :D:D
                                                    Ja to przynajmniej kulturalny "jezdem" i ci podziękuje :D:D:D:D
                                                  • strefas Re: Uwaga na adresy 07.05.11, 21:22
                                                    bulczanka napisał:

> A jako mosz baba?
                                                    > :D
                                                    z wtyczka do FF4 :)
                                                  • pink-alois Re: Uwaga na adresy 07.05.11, 21:25
                                                    Bercik wiysz, lubia cie, taki prościutki jeezdeś w swej głupocie :D:D:D:D
                                                  • bulczanka Re: Uwaga na adresy 07.05.11, 21:32
                                                    Zna się borok na jednej rzeczy a zachowuje się jakby Boga za giry złapał:D
                                                  • pink-alois Re: Uwaga na adresy 07.05.11, 21:11
                                                    no tak czy nie?:D:D:D
                                                  • bulczanka Re: Uwaga na adresy 07.05.11, 21:13
                                                    A co ty pani Grzybowa z "Plebanii" jesteś?
    • bulczanka Re: Uwaga na adresy 15.04.11, 22:31
      Kończę z tym forum na dziś. Oddale się teraz w kierunku tv by rozprostować nogi, wypić lampkę wina i na coś popatrzeć. Dobrej nocy:)
      • pink-alois Re: Uwaga na adresy 07.05.11, 21:30
        Bercik zadanie domowe na jutro w ramach przypomnienia informatyki bo studia kończyłeś dawno.
        Czy idzie uruchomić na jednej partycji jednocześnie 3 systemy gdzie wszystkie są aktywne i można poruszać się między nimi?
        • strefas Re: Uwaga na adresy 07.05.11, 21:35
          Wymyśl coś głupszego :) 3 systemy zainstalujesz ale nie uruchomisz jednocześnie :))
    • strefas Re: Uwaga na adresy 07.05.11, 21:31
      joomlacode.org/gf/project/joomla/frs/?action=FrsReleaseBrowse&frs_package_id=5881
      zainstaluj to alois
      • bulczanka Re: Uwaga na adresy 07.05.11, 21:33
        STA nic nie rób dopóki ten szmaciarz nie wykona twojego polecenia. Jak taki mądry to niech to udowodni:D
        • pink-alois Re: Uwaga na adresy 07.05.11, 21:37
          Buła nic nie muszę udowadniać, nigdy i nikomu :D:D:D:D
          Racz zauważyć, że pytanie zadałem pierwszy.
          Twoja chamska wypowiedź idzie do archiwum.
          Nie wiem czy w poniedziałek jeszcze będziesz na forum bo to już 9-ta tego typu.
          • bulczanka Re: Uwaga na adresy 07.05.11, 21:40
            Może mnie nie będzie. Trudno. Przeżyję. Zapewniam:D
      • pink-alois Re: Uwaga na adresy 07.05.11, 21:34
        a co to jest Bercik bo nie klikam w linki na forach
        • bulczanka Re: Uwaga na adresy 07.05.11, 21:36
          Nie klikasz - wklejasz.
          • pink-alois Re: Uwaga na adresy 07.05.11, 21:40
            No to wklejaj, mnie to cóś nie jest do niczego potrzebne, wszystko co po0trzebuje odszukam sobie sam bez problemu.
            Powiedz po co mi to i dlaczego mam zaśmiecać sobie system bądź przeglądarkę? he?
            • strefas Re: Uwaga na adresy 07.05.11, 21:42
              pink-alois napisał:

> No to wklejaj, mnie to cóś nie jest do niczego potrzebne, wszystko co po0trzebu
              > je odszukam sobie sam bez problemu.
              > Powiedz po co mi to i dlaczego mam zaśmiecać sobie system bądź przeglądarkę? he
              > ?
              to dla czego ja ma sobie śmiecić w moim kompie twoim jebanym notatnikiem?
        • strefas Re: Uwaga na adresy 07.05.11, 21:38
          szablon joomala skrypt php
          • strefas Re: Uwaga na adresy 07.05.11, 21:41
            moja cura w gimnazjum się tego uczy
            • pink-alois Re: Uwaga na adresy 07.05.11, 21:47

strefas napisał:

> moja cura w gimnazjum się tego uczy

Przynajmniej jeden w rodzinie skończy jakąś podstawówkę ty cura :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
              ]:->:kwiat:
          • bulczanka Re: Uwaga na adresy 07.05.11, 21:42
            Miłego wieczoru. Czas na relax. Pa;)
            • strefas Re: Uwaga na adresy 07.05.11, 21:44
              nara
              • pink-alois Re: Uwaga na adresy 07.05.11, 21:49
                Ej cUra nie zapomnij o zadaniu :D:D:D:D
                • strefas Re: Uwaga na adresy 07.05.11, 21:55
                  pink-alois napisał:

> Ej cUra nie zapomnij o zadaniu :D:D:D:D
                  ty tępy idioto już dawno ci odpisałem teraz czas na Joomala
                  do puki nie zainstalujesz joomala nie odpisuje ci ,bo nie potrafisz nic..NIC tylko mielić mordą jak stara przekupka TERAZ CZAS NA TO ABYŚ POTWIERDZIŁ TWOJA "NORMALNOŚĆ"
                  • strefas Re: Uwaga na adresy 07.05.11, 22:05
                    A tu masz instrukcje ...www.pomoc.joomla.pl/component/option,com_easyfaq/task,view/id,39/Itemid,53/
                    • strefas Re: Uwaga na adresy 07.05.11, 22:23
                      15 min minęło ...
                    • pink-alois Re: Uwaga na adresy 07.05.11, 22:32
                      Bercik po co wciskasz mi jakieś g.. które nie jest mi do niczego potrzebnre.
                      Próbujesz zagłuszyć pytanie o systemy czy co?
                      Co to wogule za bzdury?
                      Nauczyłeś się jak instalowali ci forum?
                      Co z poziom mi proponujesz.
                      Gdybyś tak chciał pogadać o rozłożeniu XP-ka na części pierwsze, modyfikacja według własnego uznania, usunięciu zbytecznych rzeczy, nagraniu na płytę i instalacja to jeszcze podjął bym ten temat, znalazłeś jakieś badziewie i instaluj, instaluj, po co, czy ty jesteś mądry?
                      Pisząc cUra chyba nie
                      To mówisz Bercik, że ukończyłeś wyższą uczelnie o profilu informatycznym?:D:D:D:D
                      Chyba zeżre lacie Bercik:D:D:D:D
                      • strefas Re: Uwaga na adresy 07.05.11, 22:45
                        pytanie było czy to potrafisz zainstalować? po twojej wypowiedzi stwierdzam że nie .
                        Nie mamy o czym ze sobą rozmawiać jesteś cienki jak włos pchły .
                        Co do XP to temat tak oklepany że szkoda pisać ...chociaż podaj kilka zbędnych usług systemu które są kompletnie nie potrzebne lub przyśpieszą pracę systemu
                        Jaką nazwę(rozszerzenie,typ pliku) ma plik który umożliwia start systemu z płyty cd?
                        • pink-alois Re: Uwaga na adresy 07.05.11, 22:57
                          Ja cie sunę Bercik, długo cię nie było ale zauważyłem, że na na Google paliły się styki i przypadkowo natknąłeś się na temat o bootloaderze.
                          Berciu, nie ma zbędnych usług, każda może się przydać zależnie od konfigu, wiele uslug mimo że nieaktywnych jest potrzebne bo inne są zależne od nich.
                          Można wyłączyć ale nie osuwać.
                          Chociaż usunąć każdą się da, jakimi komendami cUra?
                          • pink-alois Re: Uwaga na adresy 07.05.11, 23:03
                            I znów 20 min. przerwy, Google przeciążone cUra analizuje usługi, zaraz zgłosi wynalazek.
                            cUra albo dyskutujemy normalnie albo przez pośrednika google?
                          • strefas Re: Uwaga na adresy 07.05.11, 23:05
                            nie smuć ...i nie spuszczaj się tak nad cUrą bo błąd ortograficzny nie zmienia faktu iż nie potrafisz zainstalować prostej rzeczy
                            • pink-alois Re: Uwaga na adresy 07.05.11, 23:15
                              Bercik, potrafię, wszystko potrafię i jeszcze więcej niż ci się wydaje tylko musisz mi wyjaśnić w jakim celu, jakieś bzdety do niczego mi nie potrzebne mam instalować.
                              Czy po to aby pominąć temat instalacji 3 systemów na jednej partycji aktywnych jednocześnie?
                              Dasz sobie z tym radę?
                              Moja cUra tego się nie uczy ale informatyk pisze o tym bez sekundy zastanowienia bo to rzeczy tak proste jak ten notatnik z którym NIC nie trzeba bylo robić :D:D:D:D:D
                              • strefas Re: Uwaga na adresy 07.05.11, 23:24
                                ty nawet masz problem z czytaniem już dawno ci odpisałem na twoje smutne wątki ,ty natomiast nie odpowiedziałeś na moje jaki plik decyduje o starcie systemu z płyty cd ?
                                • pink-alois Re: Uwaga na adresy 08.05.11, 00:10
                                  A to ciekawe..... nie wiem....nie wiem... już dawno ci odpisałem :D:D:D:D
                                  • pink-alois Re: Uwaga na adresy 08.05.11, 13:47
                                    Beeercik!!! pokazałeś się na forum i udajesz, że cię nie ma, wniosek jest taki, doczytałeś się w końcu, że te bzdury i agresja, którymi cały wieczór miotałeś dla podkreślenia wybitności swej wiedzy to totalny bełkot i że nawet nie podejrzewałeś o możliwości instalacji kilku systemów.

a tab Bercik cię nosiło:
                                    strefas 07.05.11, 23:40 Odpowiedz
                                    ALE POWIEDZ CZY TO NIE ŚMIESZNE ? taki cymbał się będzie nazywać "Informatykiem"
                                    {forum.gazeta.pl/forum/w,102,124984058,,alois_padl_.html?v=2}

Jak masz trochę odwagi w co wątpię to przyznasz kto tu jest cymbałem :D:D:D
                                    • bulczanka Re: Uwaga na adresy 09.05.11, 18:32
                                      Podbijanie wątków i wewnętrzne gotki będą piętnowane.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka