wdch_p0 08.04.12, 17:45 przeciwników PO i jak widać na forum, zwolennicy po to same niemoty brak nowych wątków postanowiłem to nadrobic jako przeciwnik PO niezablokowany ;) ps uwaga bo blokowanie jest bardzo skuteczne! blokóją nick i ajpiu (IP) :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
staryztg Re: moderator zablokował 08.04.12, 18:04 Z takimi pierdołami można sobie poradzić ;) tylko czy to ma sens ? czy warto się siłować ? Odpowiedz Link Zgłoś
robingut Re: moderator zablokował 08.04.12, 19:27 Yara też nie zablokowali choć on z PISu, bo każdy jego występ to punkty dla PO. Odpowiedz Link Zgłoś
amadeo214 Re: moderator zablokował 08.04.12, 19:28 wdch_p0 napisał: >".... uwaga bo blokowanie jest bardzo skuteczne! > blokóją nick i ajpiu (IP) :P " Wszelkich "niegramotnych" w ortografii powinni blokować. Tłumoku po polsku piszemy BLOKUJĄ. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
figa-fidze Re: moderator zablokował 08.04.12, 19:57 Tak się "maja" namordowała, żeby kogoś sprowokować, a tu nic brak reakcji. Byki zawsze zdradzą autora :) Święta, nudzi się chłopina. Odpowiedz Link Zgłoś
wdch_p0 Re: moderator zablokował 08.04.12, 20:52 oczywiście że pisze się blokują a także nie ajpiu tylko ajpi!! się mówi i jest oczywiste dla mnie że napisałem to z bulem ku pamięci prezydenta kiedy się cos napisze niemota zawsze doda coś o ortografii Odpowiedz Link Zgłoś
staryztg Re: moderator zablokował 09.04.12, 22:04 Pora zakablować do centrali co ten pseudo moderator tu wyprawia ,jutro piszę do GW i niech zmieniają tego szmaciarza . Odpowiedz Link Zgłoś