Dodaj do ulubionych

trzeba być debilem

09.07.12, 17:14
Aby przytakiwać Palikotowi
czy ktoś z was głosował na niego?
robingut popierasz go to wiemy, ale czy także oddałeś na niego głos?
ps
wróciłem z urlopu :)
Obserwuj wątek
    • robingut Re: trzeba być debilem 09.07.12, 19:06
      Cieszę się, że wróciłeś cało z urlopu, bo jak wiesz, dziś żadnej pewności człowiek nie ma. Fajnie było na Krecie?
      Co do meritum to już kilka razy tu pisałem, że na pewno nie jestem sympatykiem nikogo, kto ma w głowie lub wyrku kota, a nazwiska na mnie nie robią wrażenia. Jak chyba słyszałeś gdzieś w świecie skazali jakiegoś bombera Kaczyńskiego, a to przecież nie to samo, co nasz pan Prezes, choć czasem nie wiem co gorsze, bo on też czasem jakiś naładowany a obok ognia chodzi. Ja Wydech sympatyzuję z pomysłami, receptami, a duże szanse ma u mnie nawet taki, co niczego nie obiecuje, ale wie, co to minimum kultury osobistej i politycznej. Jednocześnie jestem zdania, że chamstwo nie może się opłacać, więc cham powinien dostać tym czym wojuje.Lubię żarty, celne puenty,finty, drobne złośliwości, byle były nie ocierały się o szambo. Np. do dziś padam ze śmiechu na wspomnienie słynnej debaty w sejmie kiedy to Giertych rozjechał łobuza Kurskiego, a przy tym nie kłamał i butów w niego nie wycierał.
      Na RP oczywiście nie głosowałem, ale jeśli mi napiszesz o jaki konkretnie pomysł Palikota Ci dziś chodzi to w rewanżu napiszę, czy mógłbym go poprzeć czy nie.
      Ponieważ bawiłeś na Krecie, więc nie musisz wiedzieć, że właśnie poparłem tu pomysł pana Zbysia - prezydenta in spe z Yarem, w sprawie sądów 24 godzinnych. Dla chamów w polityce. Pasuje ci to? Wiedziałem, zapisuję cię na listę popierających:)
      • wdch_po Re: trzeba być debilem 09.07.12, 21:14
        bardzo bardzo :)
        a tu proszę popatrzeć na tego ćwoka:
        www.youtube.com/watch?v=s610zw7Mo6s&feature=related
        ps
        bawiłem się na Bałtyku
        krioterapia (woda 15stC) i ZERO KACA!
        co za klimat! TYLKO POLSKIE MORZE
        a dzieciom katar przeszedł :)
        kto przegrzewa niech się zastanowi
        • strefas Re: trzeba być debilem 09.07.12, 23:49
          Racja trzeba być debilem , ale jeszcze większym żeby głosować na J.Kaczyńskiego lub Tuska .
          Jak wiemy homoseksualizm jest surowo zwalczany przez PiS, SP,PJN, ale ja mam jedno pytanie (choć też nie przepadam za gejami) Co jest gorsze ? ZDEKLAROWANY "PEDAŁ" CZY UKRYTY "PEDOFIL" pod postacią "przedstawiciela pana Boga". -Ja powiem krótko BANDA DEBILI CHCE NAM STWORZYĆ ATRAPĘ "MATRIXA" ,ale ich partactwo jest tak widoczne ,że szkoda mi dalszych literek .
        • robingut Re: trzeba być debilem 10.07.12, 15:55
          Minus za starocie. Plus za Polskie Morze.

ZERO KACA? A piłeś coś w ogóle, czy tylko jakąś ćwiartke? Po takiej dawce to tylko krasnoludek ma kaca.
          • wdch_po Re: trzeba być debilem 10.07.12, 19:18
            Czy piłem dużo?
            Odpowiem tak, miejscowy własciciel domku rzygał
            • robingut Re: trzeba być debilem 10.07.12, 21:07
              Na takich szkoda gorzały. Niby po bożemu wypiją, ale potem zmarnują. A w jakiej to miejscowości mieszka ten marnotrawca? Lubię sobie powspominać.
              Jest co, choć przyznaję, że nie całe filmy pamiętam.
              (Konkretny adres oczywiście -pst! - tajemnica.)
              • strefas Re: trzeba być debilem 10.07.12, 22:24
                Dobra, dobra nie wypominaj już mi :) nie moja wina ,że na drugi dzień jest ... ciężko:)
              • wdch_po Re: trzeba być debilem 11.07.12, 22:14
                a jesli chcesz wspominać to
                w Smołdzinie
                ;)
                • robingut Re: trzeba być debilem 12.07.12, 07:17
                  Byłem raz na wycieczce z Łeby. Jakiś skansen tam był, ale lata pamięć mącą, więc dokładnie nie pamiętam jaki i czego.
                  • amadeo214 Re: trzeba być debilem 13.07.12, 15:50
                    By jechać nad Bałtyk na urlop ?
                    Ciekawy temat wątku.
                    • robingut Re: trzeba być debilem 13.07.12, 16:39
                      Jesteśmy dopiero w połowie drogi. Nie doszliśmy jeszcze do tych, co pojechali do Egiptu z bankrutami. Pan Ziobro właśnie postuluje, żeby im straty pokrył Tusk, a ja byłbym za tym, by pokrył je ten, co ich do tego wyjazdu namawiał. "Plaże Egiptu, Tunezji są dzisiaj zaludnione przez Niemców, Francuzów, Anglików, po części też Rosjan i Czechów. Polaków tam niezbyt wielu. W 2020 roku muszą być tam miliony Polaków! "

Tylko nie pamiętam jak on się nazywał:)
                  • wdch_po Re: trzeba być debilem 13.07.12, 16:49
                    Taki naprany nie byłem żeby po skansenach łazić.
                    A smołdzino bardzo atrakcyjne jest. POlecam
                    Do morza parę kilometrów, z czego połowa autem przez słowiński park narodowy
                    a druga połowa na pieszo :)
                    a za to prawie pusta plaża! Dzieci nie giną co chwilę!
                    I mówię wam trzy latki są w stanie to przejść bez problemów
                    A oprócz tego oszczędności bo nie kupuję co chwilę waty cukrowej, lodów itp
                    a wieczorem 0.5l na głowę (dzieci śpią)
                    i rano od nowa, przez park i na plażę :)
                    samo zdrowie
                    • robingut Re: trzeba być debilem 13.07.12, 17:58
                      Popieram zdrowie i te 0.5 litra na głowę. Polska to jeden wielki skansen, więc faktycznie szkoda tracić czasu na jakiś malutki.Z wspomnień pamiętam, jak moje maluchy zobaczyły pierwszy raz pustą plażę na Helu i ten okrzyk zachwytu - "Mamo, ile tu piasku!".
                      Na pytanie skąd się go tyle wzięło powiedziałem im, że tu od lat przyjeżdżają ludzie by odpocząć od pracy taj jak Tatuś i wysypują z rękawów piasek, żeby dzieci mogły budować zamki i stawiać babki. Za te babki oberwałem od Marion wiaderkiem po łbie, ale co tam. Fajne były, te babki z piasku też:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka