strefas 03.10.12, 20:35 "Pawlak chce rozmawiać z opozycją." Ma pakiet ustaw dla przedsiębiorców ...i co? -Rostowski to nie poważne !!! wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,12604014,Pawlak_chce_rozmawiac_z_opozycja___To_niepowazne__.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robingut Re: Nowość NOWOŚĆ !! 03.10.12, 21:07 Alduś ma pakiet? Może taki, co mi sie gdzieś w lesie napatoczył: - Halo! No, jak tam u was w terenie? - - Co? Jak to, kto mówi? Aldek mówi! Śmietankę ubijają. Śmietankę trzeba przywrócić na należne miejsce na górze. - Kto zastępcą? Maślanka. Ale żeby mi też miała godnie. - Yyyy. Za Prezesa może być Jogurt. Co najmniej na bańce. - Jak? Już nie pije? Aha, nie żyje. No to ma pecha. - Co? Wy też chcecie mieć? - Dobra kolego Zsiadły, macie tego prezesa. - Za ile? No jak za ile? Przecież mówię, że od dziś na bańce. - Że co? Też już nie pijecie? Nie szkodzi, ale i tak musicie połówkę odlać. - Że dziękujecie? No, na razie starczy. A do zarządu weźcie Kefira i Serwatkę. - Po ile kefir i serwatka? Spytajcie w Gieesie. He!He!He! - Już idziecie? Gdzie k..., gdzie? Żartowałem. Dajcie im po 100 tysiaków niech się cieszą. - Za mało? Dorzućcie, ale oszczędnie 100 % premii do podziału fifty fifty z wami. - Ze Zwarzonym jest kłopot? - Kłopotek? No to koniec żartów.. Wylejcie! - Mleczko? Jaki Mleczko? Aha, świeży. - Jeszcze czysty? Dolejcie Mętnego i niech się zajmą mediami. - Chlew się stawia? - Niech mu Obora przemówi do rozsądku.. - Ogłuchł? Masełko wyślijcie, niech mu uszy posmaruje. - Nie wiecie, co zrobić z Udojem? Wywalić! - Ciężko będzie? Trudno, będziemy dalej doić sami. Odpowiedz Link Zgłoś
strefas Re: Nowość NOWOŚĆ !! 03.10.12, 21:56 -Niezły hektar :) trza zaorać ,żeby jakieś dotacje dostać :) Odpowiedz Link Zgłoś
robingut Re: Nowość NOWOŚĆ !! 03.10.12, 23:02 Nie hektar, a 321 tysięcy kilometrów kwadratowych. (minus te kościelne). Wiesz co to za robota, gdy 37 mln jakichś insektów, coś z tego chce obleźć. Zawłaszczyć! Udoic coś dla siebie. Do roboty mrówy! Odpowiedz Link Zgłoś
strefas Re: Nowość NOWOŚĆ !! 04.10.12, 21:42 A jednak vincent zezwolił płacić nam podatek od realnego obrotu a nie fikcyjnych papierów . Odpowiedz Link Zgłoś