broneknotgeld 17.07.04, 08:39 Niych Gorny Ślonzek blyśnie jednościom Link tukej dowom ze wontku Rudy forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=261&w=14248347&a=14248347 I choć nikierzy ździybko sie złoszczom Ta ślonsko jedność może być cudym. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
broneknotgeld Re: Jedność Gornoślonsko 17.07.04, 14:07 Edukacjo regionalno Przi edukacji stowiom na JEDOŚĆ Coby już była tako powszedniość A że som cosik tyż ze tym "broja" Niychej se stanom tam kaj jo stoja. Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Jedność Gornoślonsko 17.07.04, 16:18 broneknotgeld napisał: > Edukacjo regionalno > > Przi edukacji stowiom na JEDOŚĆ > Coby już była tako powszedniość > A że som cosik tyż ze tym "broja" > Niychej se stanom tam kaj jo stoja. Bronek,jageś chcioł Sam bysto siy wpisuja Bo tys siy Jynościom raduja Jydnoś mo dyć być I moge do nom lepi żyć Rico. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Jedność Gornoślonsko 18.07.04, 09:58 Dziynki Rico Trza zoglondnońć do Chorzowa Tam tyż idzie posty dować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aki Re: Jedność Gornoślonsko IP: 81.210.25.* 17.07.04, 16:18 że niby co ???????????????????????????????????????????? :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Jedność Gornoślonsko 17.07.04, 21:47 Gość portalu: aki napisał(a): > że niby co ???????????????????????????????????????????? > :-/ nieinteresuj sie, ciebie to nie dotyczy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Jedność Gornoślonsko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.04, 14:45 Jeżeli jego to nie dotyczy (jako nieślązaka?), to tak samo nie powinno dotyczyć tego forum (bo wyłączności dla hanysów to ono nie ma). Ale w twoich postach, Carlosie, jeszcze nie przeczytałem mądrego zdania, więc nie liczę nawet, że to zrozumiesz. No, ale zawsze licznik się nabija, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: Jedność Gornoślonsko 18.07.04, 14:52 No cóż... pytanie było również wybitne. ;) L. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Jedność Gornoślonsko 18.07.04, 23:04 Gość portalu: Karol napisał(a): > Jeżeli jego to nie dotyczy (jako nieślązaka?), to tak samo nie powinno dotyczyć > tego forum (bo wyłączności dla hanysów to ono nie ma). Ale w twoich postach, C > arlosie, jeszcze nie przeczytałem mądrego zdania, więc nie liczę nawet, że to z > rozumiesz. No, ale zawsze licznik się nabija, nie? wybacz wielmożny MISZCZU że nikt na tym forym, w polsce i na całym świecie jak nie we wszechświecie nie dorównuje twojej ineligencji, i nie obarczaj mnie winą za to że nie potrafisz czytać.... jak widzisz obrażać każdy może, ale można używać również innych słów albo i nie pisać, bo przecież Ciebie stan licznika kompletnie nie interesuje.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Jedność Gornoślonsko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.04, 10:24 Nie trzeba mieć wielkiej inteligencji, by widzieć, że w co drugim wątku nie masz nic do powiedzenia i piszesz na siłę. Jeżeli cię uraziłem to wybacz (użyłem złych słów), ale moje zdanie podtrzymuję. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Jedność Gornoślonsko 23.07.04, 22:46 Gość portalu: Karol napisał(a): > Nie trzeba mieć wielkiej inteligencji, by widzieć, że w co drugim wątku nie > masz nic do powiedzenia i piszesz na siłę. Jeżeli cię uraziłem to wybacz > (użyłem złych słów), ale moje zdanie podtrzymuję. więc zobacz też podobne wypowiedzi u innych osób.... przez to te forum nie jest tylko czysto polityczną ciepaniną mięsa, ani ogromem codziennych problemów miasta, ale staje się bardziej prywatnym i osobistym..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Jedność Gornoślonsko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.04, 14:10 często również nacjonalistycznym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aki Re: Jedność Gornoślonsko IP: 81.210.25.* 18.07.04, 20:00 jak do tej pory to FTG jest publiczne Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Jedność Gornoślonsko 18.07.04, 22:57 Gość portalu: aki napisał(a): > jak do tej pory to FTG jest publiczne tak jak mówisz... Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Jedność Gornoślonsko 18.07.04, 09:53 Niy ma tukej tekstu ło tym? serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34309,2182401.html Toż niywiela z tym roboty. Odpowiedz Link Zgłoś