Dodaj do ulubionych

KTO WYKOŃCZYŁ FORUM POWIATU TARNOGÓRSKIEGO???

IP: *.wmc.com.pl 08.01.05, 14:14
Jak mi wiadomo, chłopcy walczylo całe noce z gorolem aż pousuwali wszystkie
tematy ..Moderator tego forum naumiał się blokować IP i myślał że jest WIELKI.
Moderowanie to rozwaga a nie ponoszenie przez włane ambicje i realizacja
prywatnej polityki.
Jak tutaj czytalem, moderator przedstawiał na dowód swego obiektywizmu,
kryteria jakimi się kieruje.
Oczywiście próba obiektywizmu nie wypaliła bo usuwał nieszkodliwe tematy z
pytaniem o cene wody, czy gruntów a sam pisał paszkwile.
Domorosly psycholog ćwiczył widocznie jakieś obłąkańcze teorie.
Dlatego, myśle to forum jest tak licznie odwiedzane.
Obserwuj wątek
    • Gość: Marc Re: KTO WYKOŃCZYŁ FORUM POWIATU TARNOGÓRSKIEGO??? IP: *.i / *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.05, 15:10
      nikt nie wykończył, to tylko gorol ma źle skonfigurowaną Operę, no i podaje wam
      nieistniejące linki, pozdrowienia i zapraszam na to forum:
      www.tg.net.pl/forrum/index.php?action=forum&type=forum&forum=0
      • Gość: gorol Re: KTO WYKOŃCZYŁ FORUM POWIATU TARNOGÓRSKIEGO??? IP: *.example.net / *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.05, 16:19
        Gorol ma żle skonfigurowaną opere? hehehe

/<browser>
        Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.5) Gecko/20041108 Firefox/1.0
        /</browser>

Jeszcze troche musisz się pouczyc.
        • Gość: gorol Re: KTO WYKOŃCZYŁ FORUM POWIATU TARNOGÓRSKIEGO??? IP: 67.15.77.* 08.01.05, 17:03
          ...no ale trzeba uczciwie przyznać, że mam żle skonfigurowaną przeglądarkę, no
          i podałem zły link faktycznie, forum działa dobrze, sorry
          • Gość: gorol -antyhanys Re: KTO WYKOŃCZYŁ FORUM POWIATU TARNOGÓRSKIEGO??? IP: *.example.net / *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.05, 20:29
            Idioto z Nokła czytać nie potrafisz???
            Mam mozille, Oery u wszystkich ktorych znam żle wyświetlają strony. To nie
            konfiguracja tylko znaczniki wam sie popiepszyly. Ale jak się troche
            podciągniecie to może wyp[ocicie jakąś stronkę bez błedu.
      • Gość: DwieSzopyJackson Re: KTO WYKOŃCZYŁ FORUM POWIATU TARNOGÓRSKIEGO??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 20:19
        Tak , idzcie na forum tg.net.pl tam dopiero moderator szaleje. Wycina wszystko
        co tylko mu nie pasuje, zawsze tam tak było i dlatego forum tg.net.pl siadło.
        • ehelis Re: KTO WYKOŃCZYŁ FORUM POWIATU TARNOGÓRSKIEGO??? 08.01.05, 20:33
          Tak to prawda bylem na tym forum akurat kiedy tematy znikaly, myslalem, że coś z
          netem.Moderator zamiast zachęcać do brania udzialu w tym kiepskim forum to
          wycina tematy. Jeśli faktycznie temat byl o wodzie to ciekawe dlaczego mu tak
          przeszkadzał???? Myśle, że gorol ma racje.
          • Gość: gorol-antyhanys Re: KTO WYKOŃCZYŁ FORUM POWIATU TARNOGÓRSKIEGO??? IP: 66.98.131.* 08.01.05, 20:39
            no ale wiesz, właściwie to pozwolili mi tam wpisywać moje wiersze, więc poza
            tym, co juz napisałem, to wszystko jest ok
        • Gość: Kierownick Re: KTO WYKOŃCZYŁ FORUM POWIATU TARNOGÓRSKIEGO??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.05, 22:19
          Zgadzam się w 100% z Jacksonem. Moderator tamtego forum swego czasu kasował
          wszystko co było mu niewygodne. Widziałem że tłumaczył się tutaj tzw. netykietą,
          tym że kasował przekleństwa, obrazliwe teksty itp. lecz tak naprawdę to tylko
          jego wytłumaczenie. wystarczyło że ktoś miał odmienne zdanie na jakiś temat od
          Moderatora i już post czy wypowiedź znikała. Efektem tego było to, że ludzie po
          prostu olali forum na tg.net.pl.
    • loggic Re: KTO WYKOŃCZYŁ FORUM POWIATU TARNOGÓRSKIEGO??? 08.01.05, 22:36
      Gorol ty faktycznie jesteś popierd#lony. Dajesz tego świadectwo na każdym kroku.
      L.
      • ehelis Re: KTO WYKOŃCZYŁ FORUM POWIATU TARNOGÓRSKIEGO??? 09.01.05, 08:28
        Widze logic, że nie dokładnie przeczytałeś ten temat.
        Perfidią tego moderatora oprócz jego głupoty jest wpisywanie się tutaj jako
        gorol, to z bezsilności, tylko tylko tyle może.
        • Gość: gorol Re: KTO WYKOŃCZYŁ FORUM POWIATU TARNOGÓRSKIEGO??? IP: 67.15.77.* 09.01.05, 09:26
          podszywanie się pode mnie jest nie tylko perfidne, ale i chamskie!!!!!
          dlatego napisałem wierszyk, który zaraz umieszczę na:
          www.tg.net.pl/forrum/index.php?action=forum&type=forum&forum=0
          a brzmi on tak:

jestem sobie gorol łysy
          i wnerwiają mnie hanysy
          wszystko mi się w głowie pieprzy
          - hanys jest ode mnie lepszy
          • Gość: Marc Re: KTO WYKOŃCZYŁ FORUM POWIATU TARNOGÓRSKIEGO??? IP: *.example.net / *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.05, 11:49
            ciekawe...przecież tam tylko ja mogę coś umieszczać
            • Gość: Marc Re: KTO WYKOŃCZYŁ FORUM POWIATU TARNOGÓRSKIEGO??? IP: *.example.net / *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.05, 11:54
              Robimy profesjonalny serwis i nikomu nic do tego, ta wpadka z operą zostanie
              poprawiona, szukamy narazie informatyka, który by to zrobil. A tak wogóle to
              Naklo górą.Nikt nie potrafił zrobić tak pięknego serwisu jak my.A co do forum to
              mam w d....regulaminy i inne, kasuje co chcę i będe tak robił .Gorola nie
              potrafire narazie zabanowac bo nie ma kto nam napisać prostego skryptu ale jak
              to zrobiymy to nikt już na to forum nie wyńdzie
              • Gość: Stilo Re: KTO WYKOŃCZYŁ FORUM POWIATU TARNOGÓRSKIEGO??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.05, 18:38
                To znaczy Marc, masz w dupie forumowiczów , tak ?
                No ładnie.
                • Gość: Marc Re: KTO WYKOŃCZYŁ FORUM POWIATU TARNOGÓRSKIEGO??? IP: *.example.net / *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.05, 18:41
                  RZADZI NAKŁO...MY MAMY PIERWSZEŃSTWO
                  • pendragon_pl Re: KTO WYKOŃCZYŁ FORUM POWIATU TARNOGÓRSKIEGO??? 10.01.05, 18:45
                    Oj widzę Marc, że ktośtutaj wszedł na drażniący Cię temat. Dlaczego tak usilnie
                    chcesz udowodnić że Nakło rządzi ? Czy masz jakieś kompleksy związane z tym że
                    jesteś z Nakła ? W czym macie pierwszeństwo ? Może troszkę jaśniej? Rozwiń myśl.
                    • Gość: Marc Re: KTO WYKOŃCZYŁ FORUM POWIATU TARNOGÓRSKIEGO??? IP: *.example.net / *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.05, 18:50
                      Zrobiliśmy dla Was profesjonalny serwis www.tg.net.pl a wy nabijacie
                      posty "Gazecie" zamiast na swoim pisac, tylko gorol tutasj przylazł z jakimś
                      debilnym zapytaniem o cenę wody, zaraz to wywaliłem.
              • Gość: Lombardino Re: KTO WYKOŃCZYŁ FORUM POWIATU TARNOGÓRSKIEGO??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.05, 18:41
                Najbardziej podoba mi się zdanie:
                "Nikt nie potrafił zrobić tak pięknego serwisu jak my..."
                ehehehehehehehehehe
                Naprawdę... piękny jest, nikt takiego nie potrafi zrobić. Jesteście najlepsi tam
                w tym Nokle. Od dziś będę wiedział że w Nokle mieszkająnajlepsi szpeniole od
                serwisów internetowych.
                • Gość: Marc Re: KTO WYKOŃCZYŁ FORUM POWIATU TARNOGÓRSKIEGO??? IP: *.example.net / *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.05, 18:43
                  W TG nikt nie potrafił musialo Nakło wziąć ten ciężar na siebie a teraz chcecie
                  się panoszyć na forum????
                  • Gość: Lombardino Re: KTO WYKOŃCZYŁ FORUM POWIATU TARNOGÓRSKIEGO??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.05, 18:46
                    No właśnie sęk w tym że nikt tam nie chce na to Twoje forum iść :)
                    • Gość: Marc Re: KTO WYKOŃCZYŁ FORUM POWIATU TARNOGÓRSKIEGO??? IP: *.example.net / *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.05, 18:52
                      Zrobiliśmy dla Was profesjonalny serwis www.tg.net.pl a wy nabijacie
                      posty "Gazecie" zamiast na swoim pisac, tylko gorol tutasj przylazł z jakimś
                      debilnym zapytaniem o cenę wody, zaraz to wywaliłem.
                      • tg.net.pl Re: KTO WYKOŃCZYŁ FORUM POWIATU TARNOGÓRSKIEGO??? 10.01.05, 20:07
                        dobry wieczór,
                        w związku z podszywaniem się pod osoby pracujące w Portalu Powiatu
                        Tarnogórskiego tg.net.pl oświadczam, że żadna z osób wypowiadających się
                        powyżej, poniżej ani w innych wątkach nie ma nic wspólnego z naszym Portalem, a
                        wpisy te są autorstwa frustrata, który próbował zniszczyć nasz forum
                        dyskusyjne, co - jako znanemu partaczowi - oczywiście mu się nie udało;
                        gorol, Max czy petrak_on to JADNA I TA SAMA OSOBA, ów wspomniany frustrat,
                        który wchodzi na forum za pośrednictwem serwerów proxy; widać to po adresach
                        domenowych po nicku (na przykład: IP: *.example.net / *.internetdsl.tpnet.pl)
                        jednocześnie ingormuję, że prawdziwe wpisy dotyczące Portalu Powiatu
                        Tarnogóskiego będą podpisywane tak jak niniejszy post (bez żadnych dodatkowych
                        podkreślników czy innych znaków i BEZ adresu domenowego (jakiegokolwiek),
                        z frustratem rozmawiać nie będziemy, życzymy więcej szczęścia innym razem, w
                        innym miejsu i z kimś innym oraz dobrego wieczóru i reszty życia
                        • pendragon_pl Re: KTO WYKOŃCZYŁ FORUM POWIATU TARNOGÓRSKIEGO??? 10.01.05, 21:02
                          Zaraz zaraz Panie kolego Markowski.
                          Nie identyfikuj mnie z jakimiś tam gorolami itp.
                          internetdsl.tpnet.pl to domena z aDSL, jak wiesz w Polsce takich łącz jest
                          bardzo dużo więc nie wyjezdzaj z jakimiś chorymi teoriami.
                          To że tacy luzie jak Ty praktykują takie zachowania to wcale nie znaczy że inni
                          robią to samo. Nie denerwuj mnie nawet takimi bezpodstawnymi oskarżeniami.
                          Prowqdz sobie to swoje forum, i nie zaśmiecaj "gazety".
                          • tg.net.pl Re: KTO WYKOŃCZYŁ FORUM POWIATU TARNOGÓRSKIEGO??? 10.01.05, 21:34
                            nie Markowski, tylko Patoń (Markowski by z tobą i rozmawiał), ale mówi, że na
                            pewno nie jesteś ani nie będziesz jego kolegą, a adres domenowy jaki podałeś
                            jest (oczywiście przez zwykły przypadek) taki sam jak adres gorola, a tak w
                            ogóle to nie przynudzaj, bo sam ciągniesz ten wątek
                            • tg.net.pl Re: KTO WYKOŃCZYŁ FORUM POWIATU TARNOGÓRSKIEGO??? 10.01.05, 21:39
                              miało być oczywiście "Markowski by z tobą nie rozmawiał"
                              PS. skoro zacząłeś używać nazwisk, to może się przedstawisz z nazwiska?
                              • Gość: goroll Re: KTO WYKOŃCZYŁ FORUM POWIATU TARNOGÓRSKIEGO??? IP: *.localdomain / 67.15.54.* 10.01.05, 23:05
                                Gorolowi się nie udalo hehehe, kretyni z nokła, hehehe kombinujecie jak możecie
                                a ja i tak dziennie zostawiam wam ślady swej bytności na forum. Oprócz html-u
                                jeszcze dobrze by było znać jakiś język programowania.Takie orły jak wy nie
                                potraficie się zabezpieczyć????hehehehe.Postawcie flaszkę to napisze wam jakiś
                                skrypt. Jeśli chodzi o adresy to nawet dobrze przeczytac nie potrafisz
                                informatyku za dyche. Jak dlugo będę chcial tak bdługo będę zaglądał na to
                                forum, forum jednego autora. I nie pisz tak debilnych postów bo się tylko
                                kompromitujesz.
                                "Nokło górą""" hehehe , chyba w ignorancji.
                                • Gość: Eustachy Re: KTO WYKOŃCZYŁ FORUM POWIATU TARNOGÓRSKIEGO??? IP: *.example.net / *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.05, 12:23
                                  Moderator z Nakła cierpi na manie wielkości, pisał gdzieś wcześniej, że jest
                                  psychologiem.Czyli można by stwierdzić:Choroba rozwija się książkowo
                                  • nox22 Re: KTO WYKOŃCZYŁ FORUM POWIATU TARNOGÓRSKIEGO??? 11.01.05, 13:12
                                    Coś Ci się gorolu Eustachy znowu porąbało. To ja pisałem, że mówiąc do
                                    mnie "psychologu" niewiele się pomyliłeś, chociaż oczywiście w dziesiątkę nie
                                    trafiłeś. Może ręka Ci zadrżała, bo piszesz, że świadczysz jakiś usługi "za
                                    flaszkę". Zczyna mi Ciebie być żal. Tak to już jest jak samemu ma sie tysiąc
                                    twarzy, to we wszytkich widzisz innych nickach widzisz jedną osbę. Wyrazy
                                    współczucia.
                                    • Gość: Eustachy Re: KTO WYKOŃCZYŁ FORUM POWIATU TARNOGÓRSKIEGO??? IP: *.example.net / *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.05, 13:19
                                      Zmiana ników nic ci nie da, wiemy, że to ty i dlaczego wszystkich posądzasz, że
                                      są gorolem???/
                                      • nox22 Re: KTO WYKOŃCZYŁ FORUM POWIATU TARNOGÓRSKIEGO??? 11.01.05, 13:39
                                        "wiemy, że to ty" - my wszytkie nicki gorola wiemy:) Chłpocze pomyśl trochę.
                                        Tego nicka używam od prawie dwóch lat na tym forum. Może pogrzeb w archiwum,
                                        trochę sobie poczytaj, coś tam kiedyś skrobnałem o sobie. I bądż uprzejmy nie
                                        brać mnie za kogoś kim nie jestem. Reguje tylko dlatego na Twoje posty,bo nie
                                        lubię jak bierze mnie się za inne osoby. Nie muszę ukrywać się pod innymi
                                        nickami i biorę pełną odpowiedzilność za swoje wpisy na tym forum.
                                        • Gość: Eustachy Re: KTO WYKOŃCZYŁ FORUM POWIATU TARNOGÓRSKIEGO??? IP: *.example.net / *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.05, 13:47
                                          Nie wiem czy bierzesz pelną odpowiedzialność za swą głupotę???"My wszystko wiemy"
                                          tylko nic niy umiymy, co to, gorol was znów dzisiaj odwiedził co tak bojowo
                                          jesteście nastawieni???Postawcie mu tą flache to poprawi wam ten serwis.
                                          • Gość: Obserwator Re: KTO WYKOŃCZYŁ FORUM POWIATU TARNOGÓRSKIEGO??? IP: 67.15.77.* 11.01.05, 13:51
                                            Nakielskie orły macie swe forum zwane jednego autora i pięciu postów, więc tam
                                            sobie piszcie tę swą glupawą filozofie i nie zaśmiecajcie tego forum,
                                            korzystacie tylko z mądrości tego moderatora bo pomyślcie co by było gdyby to
                                            bylo na waszym forum.
                                            • Gość: Eustachy Re: KTO WYKOŃCZYŁ FORUM POWIATU TARNOGÓRSKIEGO??? IP: 70.84.56.* 11.01.05, 15:14
                                              To ten filozof chłposki zwany Marc

Właścicielem Portalu Powiatu Tarnogórskiego jest Studio Flash, Nakło Śląskie,
                                              ul. Sienkiewicza 8, tel./fax: 284 36 85; osoba upoważniona do kontaktów z
                                              mediami: Zbigniew Markowski
                                              • Gość: goroll Re: KTO WYKOŃCZYŁ FORUM POWIATU TARNOGÓRSKIEGO??? IP: *.example.net / *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.05, 15:37
                                                Nokielski oszołomie czy potrzebne ci to było kogoś zapraszać na forum po to
                                                tylko aby usunąc jego tema???Potem jak idiota nakielski piszesz na murze, że
                                                "Musiałeś wczwśniej napisać coś obrażliwego""" Hehehe Pytanie o cene wody cię
                                                obraziło???
                                                Idiota zawsze będzie idiotą....amen.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka