Dodaj do ulubionych

Głogowski - pomroczność jasna?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 00:24
A jakże inaczej nazwać fakt podania nieprawdziwych informacji szanownym
internautom na stronie www.glogowski.net : "Od 2002 roku jestem Radnym Rady
Miejskiej w Tarnowskich Górach.
Najlepszy wynik spośród wszystkich radnych z okręgu obejmującego dzielnicę
Śródmieście-Centrum to największy honor jaki mnie do tej pory spotkał"
Dla przypomnienia podaję oficjalne wyniki PKW:Łoziński Krzysztof - 309
Głogowski Tomasz 278 głosów i nie wypada nie wspomnieć, że Marek Jaworski
uzyskał niewiele mniej bo 273 głosy.
Co prawda czepiam się szczegółow, ale moim zdaniem osoba reprezentująca mnie
w
Parlamencie RP musi być wiarygodna i zdecydowana ( Pałac w Rybnej oraz zapisy
na stronie www. typu chyba, prawdopodobnie itp. )

Obserwuj wątek
    • Gość: Tysch Slonzok Hheheeehe Slonzok:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 19:00
      PRYWATNIE
      Mam 31 lat, mieszkam w Tarnowskich Górach. Tarnogórzaninem i Ślązakiem jestem
      od urodzenia, ale i z przekonania (choć moje babcie i dziadkowie przyjechali do
      miasta gwarków z różnych stron Polski).
      Miejsce zamieszkania ukształtowało moje cechy charakteru i wpłynęło na to co
      czym się zajmuję (organizacja konferencji śląskoznawczych w Uniwersytecie
      Śląskim, działalność społeczna i samorządowa).

www.glogowski.net/sylwetka.htm
      • tomasz_glogowski Re: Hheheeehe Slonzok:-) 13.08.05, 00:38
        Zastanawiające są jednak takie "narodowościowe" wycieczki, nawet na forum....
        Co do pierwszej wypowiedzi to terminu "pomroczność jasna" do innych wyskoków
        się zwykło używać - mam nadzieje, że takowych mi się nie zarzuca:).
        Oczywiście Krzysztof miał więcej głosów, ale chyba tekst "najlepszy wynik
        spośród wszystkich radnych z dzielnicy Centrum" nie jest nieprawdziwy -
        Krzysiek przecież został wiceburmistrzem i w radzie nie zasiada (pewnie warto
        było to wskazać na stronie, choć chyba zakłóciłoby to czytelność tekstu:-))) ) .
        Tradycyjnie POzdrawiam i cieszę się, że mam uważanych czytelników.
        • Gość: ira pomroczność jasna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 12:06
          „Co do pierwszej wypowiedzi to terminu "pomroczność jasna" do innych wyskoków
          się zwykło używać - mam nadzieje, że takowych mi się nie zarzuca:).”

Panie Głogowski,
          zwyczajowo od czasu precedensu J.W. za osoby objęte pomrocznością jasną
          uważa się takie osoby, które cokolwiek uczynią, ich zdaniem nie może być to
          użyte przeciwko nim.

"Ludek mnie wygwizduje, lecz ja sobie brawo biję w domu, od skrzyni uchyliwszy
          wieka”.
          • tomasz_glogowski Re: pomroczność jasna 14.08.05, 23:26
            A nie wiedziałem Pani (?) "iro", że tak sie zwyczajowo używa
            terminu "pomroczność jasna" - sądziłem, że dotyczy to przypadków dziwnego
            tłumaczenia sytuacji prowadzenia pojazdu w stanie wskazujacym.
            POzdr
            TG
        • Gość: :-) Tomus Slonzok uot jednygo pokolynia:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 13:41
          • Gość: drcarlos Re: Tomus Slonzok uot jednygo pokolynia:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 18:13
            Tomus dej zuotufka , na jabolla zbiyroom ,pomusz Slunzokowi ,uobjecuje ,ze byda
            na ciebie gosowou:-)
    • Gość: obserwatorka Re: Głogowski - pomroczność jasna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 00:55
      Nie przekonałeś mnie Tomaszu a imiennym tytuowaniem przedstawicieli władz
      miejskich dodajesz jeszcze więcej wątpliwości. POzdrawiam
      • Gość: elektrickimordulec Re: Głogowski - pomroczność jasna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 18:55
        Nie przekonałeś mnie Tomaszu a imiennym tytuowaniem przedstawicieli władz
        miejskich dodajesz jeszcze więcej wątpliwości. POzdrawiam

TAK WŁAŚNIE WYGLĄDA KOLESIOSTWO (JA CI TO A TY MNIE TAMTO)
      • tomasz_glogowski Re: Głogowski - pomroczność jasna? 16.08.05, 00:57
        A to ciekaw jestem (Pani) Obserwatorko jakich to wątpliwośći może dodawać fakt,
        że jestem po imieniu z radnym mającym inne poglądy polityczne?
        Uważasz, (Pani uważa), że nie powinienem z taką osobą w ogóle rozmawiać, a może
        tylko formalnie na sesji?
        Trochę to zabawna wypowiedź
        • Gość: elektrickimordulec Re: Głogowski - pomroczność jasna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 02:08
          A to ciekaw jestem (Pani) Obserwatorko jakich to wątpliwośći może dodawać fakt,
          że jestem po imieniu z radnym mającym inne poglądy polityczne?
          Uważasz, (Pani uważa), że nie powinienem z taką osobą w ogóle rozmawiać, a może
          tylko formalnie na sesji?
          Trochę to zabawna wypowiedź

FAKT NAZYWANIA OSOBY PUBLICZNEJ NA SZEROKIM FORUM PUBLIKUM PO IMIENIU SWIADCZY O
          PANA BRAKU SZACUNKU DO TEJŻE OSOBY I JAKŻE NISKIEJ PANA INTELIGENCJI. W KNAJPIE
          CZY NA SESJI MOŻECIE SIĘ ZWRACAĆ DO SIEBIE JAK CHCECIE ALE NIE PUBLICZNIE. NIBY
          DROBNOSTKA A TEŻ POLITYKA
          • Gość: baba Re: Głogowski - pomroczność jasna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 13:25
            to forum to niby jest ta szeroka publika? a ja myślałam, że to tania terapia
            dla różnych zawistników i frustratów, którzy mogą bezkarnie wypisywać różne
            brednie i qusimądre poglądy, ukrywszy się pod nickiem. Pozdrawiam Gorola, tylko
            on czai co się tu dzieje.
            • forman5 Re: Głogowski - pomroczność jasna? 16.08.05, 22:14
              Gość portalu: baba napisał(a):

> to forum to niby jest ta szeroka publika? a ja myślałam, że to tania terapia
              > dla różnych zawistników i frustratów, którzy mogą bezkarnie wypisywać różne
              > brednie i..............................Pozdrawiam Gorola, tylko
              >
              > on czai co się tu dzieje.

Buhaaa !
            • Gość: julek Re: Głogowski - pomroczność jasna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 14:26
              Na prezydenta
    • Gość: julek Re: Głogowski - pomroczność jasna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 18:00
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka