Gość: Forman IP: 2.3.STABLE* 17.09.02, 07:53 Czy ktoś wie gdzie znajduje się toaleta miejska ogólnodostępna, a może i łażnia gdzie można się wykąpać?(park wodny za drogi) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: loggy Re: Toaleta miejska IP: *.pik / *.wbp.zabrze.pl 17.09.02, 08:50 Wiem gdzie jest laznia miejska. Ale ona juz chyba nie dziala od momentu jak jakies menele sie tam "kapaly" za kamieniami i butelkami. A co do toalety miejskiej to jest takowa!!! Bezplatna!!! Calodobowa!!! Znajduje sie w podworzu za ratuszem. Miejsce dowolne. L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forman Re: Toaleta miejska IP: 2.3.STABLE* 17.09.02, 09:35 Serdeczne dzięki-może kiedyś skorzystam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yasny Re: Toaleta miejska IP: *.tarnowskie-gory.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 11:12 z tego co wiem, to w godzinach pracy hali targowej mozesz skorzystac z ich przybytku, no i zawsze jest "conieco" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forman Re: Toaleta miejska IP: proxy / 192.168.3.* 02.08.03, 09:28 Odwieczny problem w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Toaleta miejska 16.02.04, 21:54 Będąc ostatnio w Bytomiu ,zauważyłem takową.Ulicy nie pamiętam ale w okolicy Zawodowej straży Pożarnej(rejon ul.Podgórnej czy coś podobnego) Duże i miasta powinny je mieć,jeśli chcemu Uni czymś dorównać Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Toaleta miejska 16.02.04, 22:00 forman5 napisał: > Będąc ostatnio w Bytomiu ,zauważyłem takową.Ulicy nie pamiętam ale w okolicy > Zawodowej straży Pożarnej(rejon ul.Podgórnej czy coś podobnego) > Duże i miasta powinny je mieć,jeśli chcemu Uni czymś dorównać zgadza sie. choc nawet na tym polu zostajemy daleko w tyle.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: Toaleta miejska IP: *.protonet.pl 16.02.04, 22:05 Mam niedyskretne pytanie - a co z przybytkiem ulgi na ul.Bytomskiej?Pamiętam,że kiedyś cieszył sie sporym wzięciem. Odpowiedz Link Zgłoś
nickowa Re: Toaleta miejska 16.02.04, 22:10 Gość portalu: Zosia napisał(a): > Mam niedyskretne pytanie - a co z przybytkiem ulgi na ul.Bytomskiej? Pamiętam,że > > kiedyś cieszył sie sporym wzięciem. Przybytek tenże zamknięty a najbliższa bezpłatna toaleta na dworcu PKP Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Toaleta miejska 16.02.04, 22:30 nickowa napisała: > Gość portalu: Zosia napisał(a): > > > Mam niedyskretne pytanie - a co z przybytkiem ulgi na ul.Bytomskiej? > Pamiętam,że > > > > kiedyś cieszył sie sporym wzięciem. > Przybytek tenże zamknięty a najbliższa bezpłatna toaleta na dworcu PKP moze powinni go reanimowac?? Odpowiedz Link Zgłoś
artektg Re: Toaleta miejska 16.02.04, 22:45 Hmm czy ja wiem ... Mogło by tam coś być, ale żeby tylko ludzie o to dbali .. Bo jak tam raz i drugi wejdzie "bydło" to dziękuję .. wolę w krzaczki ;) Odpowiedz Link Zgłoś