Gość: Juliusz IP: *.strong / *.strong-pc.com 24.01.06, 22:50 witam.. Mam pytanie do zorientowanych osób: jak kształtują się ceny garaży w TG? Podobno są bardzo zróżnicowane w zalezności od lokalizacji... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dr_scott Re: ceny garaży w TG 25.01.06, 09:59 Gość portalu: Juliusz napisał(a): > witam.. Mam pytanie do zorientowanych osób: jak kształtują się ceny garaży w > TG? Podobno są bardzo zróżnicowane w zalezności od lokalizacji... chodzi o wynajem czy kupno garażu? blaszak czy murowany? no i dodatki takie jak: kanał, prąd itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorcel Re: ceny garaży w TG IP: *.tarnogorski.pl / 213.186.95.* 25.01.06, 11:05 kupilem w lasowicach ulica rozplochowskiej za 8.000 bez kanalu wynajmuje kolesiowi za 80 zl / mc ale chyba mu zrobie podwyzke do 100 w najblizszym m-cu garaz murowany, prad, bez kanalu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juliusz Garaż na Kasztanowej IP: *.strong / *.strong-pc.com 25.01.06, 22:43 Dzięki za podpowiedzi... konkretnie to chciałbym kupić murowany garaż z kanałem na Kasztanowej (czyli w okolicach stadionu i ul. Sienkiewicza). Słyszałem tylko, że tam garaże są tanie. Ale zupełnie nie wiem jaką kwotę rzucić na początek? Odpowiedz Link Zgłoś