Gość: ala Re: Lato w mieście IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.06, 21:57 jest do dupy Odpowiedz Link Zgłoś
dantetg Re: Lato w mieście 02.07.06, 15:53 nie ma co robic... troche malo pomyslow :/ Odpowiedz Link Zgłoś
kasicaaa Re: Lato w mieście 02.07.06, 23:07 doskonała jest pracownia ceramiczna dla dzieciaków mniejszych i większych w tck - dwa razy w tygodniu - naprawdę polecam Odpowiedz Link Zgłoś
helenaaa Re: Lato w mieście 03.07.06, 10:33 Kasicaaa a czy na zajęcia w TCK moga chodzic również dzieci z dzielnic Tarnowskich Gór? U nas niestety nie ma żadnych zajęć więc mój brat połowę dnia spędza przed komputerem lub telewizorem. A są jeszcze jakieś inne zającia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mir Re: Lato w mieście IP: *.dip.t-dialin.net 03.07.06, 15:01 Juz widze jak Twoj brat pojdzie garnki lepic.Chociaz jak lubi to czemu nie?.A tak juz zupelnie na powaznie,czy do k...nedzy/przepraszam za wulgaryzm/,wT.G nie ma ludzi,lub instytucji zobowiazanych zorganizowac dzieciakom jakies sensowne spedzenie wakacji w miescie.Kiedys bylo to ZHP,UM itp.Teraz co?-ogolny marazm,lub brak pieniedzy?. Odpowiedz Link Zgłoś
kasicaaa Re: Lato w mieście 03.07.06, 22:18 no, "garnki lepić" to mogą wszyscy, nie ma żadnych "dzielnicowych" ograniczeń, z tym, że w tck akurat garnków się raczej nie lepi tylko to jest pracownia małej rzeźby i się lepi co się chce. a takie tam różne zajęcia dla dzieci to sporo instytucji organizuje - na pewno są w "jubilacie" na przyjaźni, wiem że są u salezjan, w jordanie, w różnych świetlicach... całkiem idealnie na pewno nie jest, ale też coś tam się jednak dzieje, pewnie, że nie tyle ile by mogło i powinno, ale jednak. i ten "ogólny marazm" to leciutka przesada. w każdym "gwarku" jest rozkład jazdy, trzeba poczytać i już. narzekanie jest łatwe, najłatwiejsze, ale zanim ponarzekamy (jeju, wszyscy tylko narzekają bleeee), to może najpierw sprawdźmy czy faktycznie jest tak rzadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tarnogórzanin Re: Lato w mieście IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 10:54 na terenie kks sląsk jest boisko ale zamknięte,był basen i brodzik dla małych dzieci ale zasypał go prezes,najlepiej wszystko pozamykać ,zlikwidować a potem biadolić że młodzież nie ma co robić. Odpowiedz Link Zgłoś
d_aga Re: Lato w mieście 05.07.06, 12:32 Dla dzieci i uczniów jest wiele, pytałam, co proponujecie dla dorosłych? Nie mozna przecież codziennie grillować na działce.... - juz mi się znudziło. Może macie jakieś ciekawe pomysły. Kolejny weekend tuż, tuż... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek_tg Re: Lato w mieście IP: *.sanetja.pl 05.07.06, 13:05 Tarnowskie Góry to nudna dziura a w wakacje staje sie juz nudna do kwadratu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: Lato w mieście IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 05:58 Tarnowskie Góry wiosną i latem charakteryzują się zintensyfikowaną naprawą dróg. W ten oto sposób nasze władze wydają społeczny grosz na regularną fuszerkę, gdyż jakoś napraw jest stale na nędznym poziomie. Komuna się niby skończyła, a tu dalej szajs!! Np. który to już raz remontuje się wiadukt w centrum, ha, ha, ha,..... Odpowiedz Link Zgłoś