Dodaj do ulubionych

GWARKI - program imprezy

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 16:20
www.tg.net.pl/gwarki/index.htm według mnie nędza i tyle.
Obserwuj wątek
    • Gość: nigel Re: GWARKI - program imprezy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 16:56
      rzeczywiscie nedza... impreza systematycznie staje sie nic nie
      znaczacym "wydarzeniem" na ktore niedlugo nawet ludziom ze stroszka nie bedzie
      sie chcialo przyjechac.
    • Gość: dupa jaś Re: GWARKI - program imprezy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 21:53
      masz racje gorzej już nie mogło być:(
    • Gość: mir Re: GWARKI - program imprezy IP: *.dip.t-dialin.net 31.07.06, 23:04
      A kogo sie spodziewaliscie.Moze " Metalliki"?.Jaki poziom imprezy,tacy wykonawcy.
      • Gość: kolo Re: GWARKI - program imprezy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 14:13
        Trochę przesadziłeś z tą Metalliką . Naprawdę program jest do bani.
        • Gość: dupa jaś Re: GWARKI - program imprezy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 15:03
          Co do Metalliki to przesadził ale moze by warto sie znastanowić nad tym czy
          dalej ciagnąc cos takiego jak GWARKI skoro z roku na rok jest gorzej? cieżko
          sobie nawet wyobrazic co bedzie za rok:)Jeśli miasta niestac na zaproszenie
          dobrych zespołów (nie muszą być od razu gwiazdy typu Metallica)to niech
          przestanie takie imprezy organizowac bo niemozna tak robic czegos na siłe a dla
          masy ludzi to i tak niewazn e kto bedzie tam występował, wazne ze bedzie piwo:)
          • Gość: mir Re: GWARKI - program imprezy IP: *.dip.t-dialin.net 01.08.06, 15:57
            Oczywiscie ze przesadzilem,Zrobilem to celowo.Poza tym zgadzam sie z Twoimi
            pogladami w 100%.
    • helenaaa Re: GWARKI - program imprezy 01.08.06, 12:49
      A ja nie widzę tego programu.
      • pointowski Re: GWARKI - program imprezy 01.08.06, 19:41
        w sumie to nie ma nawet na co isc...no bo chyba nie na "druga maryle
        rodowicz"... albo Goya... zgadzam sie ze swieto TG ostro doluje. Ze wspomne
        tylko wspaniale imprezy z Myslovitz i jakos te gwiazdy przyjezdzaly a teraz ?
        czy firma organizujaca chce po najnizszej linii oporu zgarnac kase za stragany i
        budki z jedzeniem i innymi badziewiami ?
        • Gość: mir Re: GWARKI - program imprezy IP: *.dip.t-dialin.net 01.08.06, 20:25
          A moze poprostu powrocic do "zrodel", i przekazac organizacje Gwarkow
          SMZT.Przeciez od nich to sie zaczelo.
          • pointowski Re: GWARKI - program imprezy 01.08.06, 22:15
            swoja droga to dziwne - taki slaby program a tu wybory ida po Gwarkach... cos
            sie samorzadowcy nie staraja :p
    • Gość: zdumiony Re: GWARKI - program imprezy IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.06, 11:19
      Powiedzmy, że raczej mooożna coś z tego programu wybrać dla siebie.
      No bo na całej imprezie to chyba nikt by nie wysiedział??
      Zdumiony jestem tylko "wielkością" tzw. gwiazd każdego wieczoru - no bo
      Tacjana (ta przynajmniej to jest nasza), Goya (troche znam) czy Rico Sanchez
      (kto to jest???), to nie są supergwiazdy!
      Takie miasto jak Tarnowskie Góry to mogło się postarać o coś więcej!!
      Mam nadzieje, że przynajmniej kumpli spotkam i będzie wesoło - a wtedy to mi
      tak jakby wisi, kto mi przygrywa...
      • pointowski Re: GWARKI - program imprezy 03.08.06, 13:54
        rozmawialem wczoraj z gosciem ktory w tym siedzi i problem jest we wladzach
        miasta. Mowil cos o terminach - a mianowicie ze przetarg na organizacje Gwarkow
        rozpisywany jest w okolicach maja czy kwietnia a bookowanie najwiekszych gwiazd
        odbywa sie w listopadzie czu grudniu wiec jaka firma zabookuje sobie gwiazde nie
        wiedzac nawet czy bedzie organizatorem Gwarkow...
    • Gość: TOJESTCIEKAWE Re: GWARKI - program imprezy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.06, 17:10
      A kto na taki pomysł wpadł żeby zaprosić na Gwarki faceta który się przebiera
      za Marylę Rodowicz ?
      www.drugamaryla.pl/index.php?idn=info
    • Gość: Sławek Re: GWARKI - program imprezy IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.06, 21:17
      Program jest O.K.! wreszcie nie będzie tych tłumów ze stroszka , czy też
      tąpkowic. Wreszcie spokojnie będzie się można napić browara z kumplami i
      posłuchać byle czego . Pamiętam , jak spokojnie było lata temu . Po co mi
      Madonna , jak i tak nie wszedłbym na Rynek...
      • Gość: kinga Re: GWARKI - program imprezy IP: *.oka.pl / 83.17.133.* 08.08.06, 21:30
        Ma ktoś kupony z gwarka (gazeta) chcę zagłosować na MISSS !!!!!!
        • Gość: junak Re: GWARKI - program imprezy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.06, 00:05
          szczerze mówiąc nie jestem zaskoczony planem gwarków, w sumie co roku mówie
          sobie-może za rok będą wreszcie zespoły godne dużej,trzydniowej,znanej i
          corocznej imprezy...niestety jest coraz gorzej.Jedynie cieszy mnie występ Gipsy
          King'a ich latynoskie klimaty powinny nas rozgrzać:),kawałki jak
          Bamboleo,Lambada czy Djobi djoba są znane i lubiane
    • Gość: programista Re: GWARKI - program imprezy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 14:37
      Program jak program, glosujmy nogami a na gwarki nikt nie zmusza chodzić. Nie
      podoba sie to nie ide i czesc
    • Gość: xxx Re: GWARKI - program imprezy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.06, 20:42
      free4web.pl/PollResults?24595 czy tego nikt nie widzi ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka