Dodaj do ulubionych

Bar Gwarek

20.11.06, 23:16
Witajcie. Przechodzę często obok Baru Gwarek na Krakowskiej. Wiecie gdzie
prawda? taki sklep połączony z barem. Sprzedają przepyszne krokiety własnej
produkcji. Nie mogę się im obejść gdy tamtędy przechodzę. Obsługa również jest
bardzo miła i uprzejma. A Wy również tak myślicie? Może ktoś ma odmienne
zdanie na ten temat. Pozdrawiam. Tarnogórzanka.
Obserwuj wątek
    • Gość: rumcajs Re: Bar Gwarek IP: 87.205.11.* 21.11.06, 10:38
      Trzeba bedzie to sprawdzic :)
    • jolka.7 Re: Bar Gwarek 21.11.06, 12:18
      To znowu ja. Ja pracuję na Hali Targowej, nie ma tu miłej atmosfery. A tam jest
      oki.Mam teraz urlop i czytam sobie forum, więc też postanowiłam się dzielić
      swoimi spostrzeżeniami. Wszystkich gorąco pozdrawiam.
    • agava78 Re: Bar Gwarek 22.11.06, 14:35
      Obsługa może i miła, ale mam mieszane uczucia jesli chodzi o szefostwo.
      • Gość: ak Re: Bar Gwarek IP: *.pools.arcor-ip.net 22.11.06, 16:28
        oj Jolka Jolka, a co to za potwor jezykowy
        " ... Nie mogę się im obejść gdy tamtędy przechodzę ..."

moze jak sie im obejdziesz, to sie nie przytyje ci
        • Gość: jolka.7 Re: Bar Gwarek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.06, 21:12
          Dzięki za podsumowanie Gościu, kimkolwiek jesteś. A jakiś polonista z Ciebie,
          czy co? I jeść mogę, co tylko zechcę, bo szczuplutka jestem, proszę Ciebie.
          Pozdrawiam.
      • Gość: jolka.7 Re: Bar Gwarek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.06, 21:15
        Do Agava78. Zdziwiłaś mnie tym, że masz mieszane uczucia co do szefostwa? Jakieś
        paskudne czy co? Bo myślałam, żeby zapytać tam o pracę. Proszę Cię, napisz co i
        jak. Dzięki.
        • agava78 Re: Bar Gwarek 11.01.07, 15:32
          Byłam tam na praktyce i w ciągu miesiąca miałam dość. Atmosfera w pracy nieciekawa. Może wynikało to z tego, że byłam młoda i traktowana jak tzw. popychadło. Natomiast kiedy pojawiała sie szefowa to wszyscy zamierali. A przecież nie musi tak być, bo wiem że czasem szef potrafi też być człowiekiem :-)
          • Gość: Klaudia Re: Bar Gwarek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.07, 21:34
            Agavo78, co to znaczy że szef też czasami może być człowiekiem??? Ja też byłam
            tam na praktyce miesięcznej i muszę Ci powiedzieć, że szefowa jest bardzo miła i
            życzliwa a pracownicy służą praktykantowi radą i pomocą,i są naprawdę ok i co
            jest bardzo w porządku - nie wykorzystują praktykantów. Nie wspomniałaś nic o
            szefie który też tam ma swoją rolę. On też jest dobrym człowiekiem. Co Tobie nie
            podobało się jeszcze na tej praktyce? Ja miałam swoją rok temu, a Ty? Może
            zmieniło się szefostwo, że mamy tak odmienne zdania na ten sam temat?? Czekam z
            niecierpliwością na Twoją odpowiedź, bo zaciekawiło mnie to co napisałaś.
            • agava78 Re: Bar Gwarek 18.01.07, 08:52
              No może i się zmieniło. Ja miałam praktyki jakieś 10 lat temu :-) ale do dzis omijam ten sklep i bar.
              • Gość: Klaudia Re: Bar Gwarek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.07, 12:40
                Wiesz agavo, zmieniło się na pewno dużo. Nie wiem jak dokładnie było za Twoich
                czasów ale kiedy ja miałam tam praktę...po prostu dobrze wspominam. Pozdrawiam.
    • arsiw Re: Bar Gwarek 23.11.06, 01:54
      Ja oczywiście nic złego o tym bardze nic powiedzieć nie mogę, bo rzeczywiście
      jest tam miła, fachowa obsługa... Co prawda z baru nie korzystam zbyt
      często..., ale ze sklepu owszem często... Na domiar tego mieszkam prawie obok
      niego... (brązowa brama między Gosposią a Kryształami)
      • arsiw Re: Bar Gwarek 23.11.06, 01:55
        arsiw napisał:

> Ja oczywiście nic złego o tym bardze nic powiedzieć nie mogę, bo rzeczywiście
        > jest tam miła, fachowa obsługa... Co prawda z baru nie korzystam zbyt
        > często..., ale ze sklepu owszem często... Na domiar tego mieszkam prawie obok
        > niego... (brązowa brama między Gosposią a Kryształami)
        Polecam bardzo ten bar ze sklepem, bo naprawdę warto...
    • Gość: misiuńka Re: Bar Gwarek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.07, 23:31
      Zgadzam się. Fajny bar, w porządku sklep, dobre jedzenie, miła obsługa.
      Więc...mogę polecić.
      • Gość: gostek Re: Bar Gwarek IP: *.aster.pl 22.01.07, 00:00
        poziom kulinarny tego miejsca jest opłakany - nie wiem jak można się tam
        stołować. W czasach kawalerskich gdy żywiłem się na mieście raz spróbowałem i
        omijałem łukiem szerokim jak rzeka Oka ("jak Wisła szeroka, Jak Wisła
        głęboka...). Zero polotu i finezji, utrzaskany kotlet w towarzystwie
        nieśmiertelnych kartofli i surówki z white kapusty. Smutne i nieckiekawe menu
        (przynajmniej wtedy gdy byłem kawalerem :)
        • Gość: niusek Re: Bar Gwarek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.07, 23:39
          Jak nie lubisz schaboszczaka, to po coś go zamówił????
          • Gość: Ewelinka Re: Bar Gwarek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.07, 21:14
            Witam Gostka. A ja się nie zgodzę z panem, gdyż od niecałego roku właśnie tam
            się stołuję. Pracuję na Krakowskiej w pewnej instytucji i mam 20minutową przerwę
            w pracy, i w ciągu tych 20 min.udaje mi się tam przyjść, zamówić obiad, zjeść i
            wrócić do pracy. To nie jest restauracja tylko bar szybkiej obsługi, w którym
            można naprawdę dobrze zjeść. Zgodzę się jedynie z tym że trochę wysokie ceny,
            ale ogólnie nie wyobrażam sobie pójść w czasie mojej przerwy do jakiejkolwiek
            restauracji. Bo w ciągu pięciu min.dostałabym kartę menu, w ciągu kolejnych
            5min. przyszedłby kelner po zamówienie no i po kolejnych ok.20,im. dostałabym
            moje danie. A w Gwarku szybko, sprawnie i dobrze. Napewno poprze mnie nie jedna
            osoba. Gostku, nie krytykuj tylko proszę Cię zmień lokal na bardziej ekskluzywny
            no i droźszy zarazem.
            • Gość: gostek Re: Bar Gwarek IP: *.aster.pl 25.01.07, 23:55
              no dobrze już...każdy tutaj wyraża swoje zdanie i nie chodzi tylko o pochwalne
              peany a również o to że i odrobinę dziegciu ktoś może dodać :) skoro ci smakuje
              i odpowiada to dobrze. I nie myśl sobie że jestem jakimś smakoszem excluzivnym,
              takie mam doświadczenia i szlus :)
              • Gość: ja Re: Bar Gwarek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 23:36
                puk puk a co to za bar??
                • Gość: ewcia Re: Bar Gwarek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.07, 18:44
                  Zmieniła się obsługa. Na gorszą.
    • Gość: Mariusz Re: Bar Gwarek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.07, 11:33
      A ja tu mialem praktyke miesieczna i mialem celujacy :) rok pozniej bylem na 3-
      miesiecznym stazu....Bylo fajnie,lecz bywaly czasem gorsze dni....:P
      • Gość: julcia Re: Bar Gwarek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.07, 19:25
        Co to znaczy gorsze dni??
    • Gość: gość Re: Bar Gwarek IP: *.strong-pc.com 27.07.07, 09:01
      pyszne krokiety i barszczyk mają. mniaaam a i obsługa miła :-)
      • anrietta Re: Bar Gwarek 27.07.07, 22:14
        Krokiety to ja tez uwielbiam z tego baru. Pycha.
    • Gość: guc Re: Bar Gwarek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.07, 18:05
      Czy sprzedawają takie krokiety na wynos ? i ile takie coś kosztuje ?
      • Gość: In Re: Bar Gwarek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.07, 09:18
        Na wynos to oni je sprzedają. Sprzedawają tylko na miejscu!
      • Gość: gość Re: Bar Gwarek IP: *.strong-pc.com 30.07.07, 14:31
        sprzedawają na wynos, ceny nie pamiętam ale ja zawsze na imprezy kupuje po 60
        sztuk- pychaaa- z mięsem albo z kapustą
    • Gość: gość Re: Bar Gwarek IP: *.strong-pc.com 31.07.07, 10:29
      dobre jedzenie i tanie!
    • Gość: klient Re: Bar Gwarek IP: *.strong-pc.com 01.08.07, 10:55
      i co byliście?
    • Gość: JANA Re: Bar Gwarek IP: *.strong-pc.com 02.08.07, 12:33
      NO PACHNIE TAM SUPER AŻ CZŁOWIEK W MOMENCIE ROBI SIĘ GŁODNY
    • Gość: Tihl Re: Bar Gwarek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.07, 18:08
      Nie zgodzę się co do obsługi. W sklepie pracuje bardzo nie
      sympatyczna dziewczyna. Jak ją widzę, to rezygnuje z zakupów w tym
      sklepie.
      • Gość: nicola Re: Bar Gwarek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.07, 22:31
        niesympatyczna to ty jestes i twoja wypowiedz i nie myl slow niesympatyczna z
        innym slowem - ta dziewczyna jest mila i bardzo sie stara aby dobrze wypasc za
        lada, pracuje juz tam dobre kilka lat-fajna dziewczyna
        • Gość: xexe Re: Bar Gwarek IP: *.wieszowa.pl 29.10.07, 23:26
          A o którą dziewczynę z tego baru/sklepu chodzi? Z tego co wiem to obsługa nieco
          się zmieniła, zresztą nie dziwię się znając "rozrzutność" właścicielki. A
          ostatnio byłam właśnie w tym sklepie i coś mi się wydaje że to już upada. Jakoś
          pustawe półki, jak za komuny. A co do tego, co ktoś napisał, że tam pachnie.
          Takie złudzenie głodnego człowieka. Jak byście posiedzieli tak z pół godzinki w
          tym barze, to padlibyście ze smrodu. Tak ubrania nasiąkają w błyskawicznym
          tempie kuchnią, tą kapustą itp.że można zwymiotować. Co do starej obsługi nie
          mam żadnych zastrzeżeń, jaka jest nowa barowa to nie wiem, a sklepowa jest bez
          zmian i ok.
    • Gość: hektor Re: Bar Gwarek IP: 83.1.73.* 29.10.07, 23:32
      kiedys tam lubilem jesc .do momentu ktory mnie odrzucil.facet mi kichnal mi
      wtalerz.pytam sie kto tam chodzi?
      • Gość: xexe Re: Bar Gwarek IP: *.wieszowa.pl 30.10.07, 15:42
        Znaczy kelner Ci kichnął czy jakiś klient??
        • Gość: sisi Re: Bar Gwarek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.07, 22:51
          dobre ;)
          • Gość: xexe Re: Bar Gwarek IP: *.wieszowa.pl 05.11.07, 19:40
            Sisi coś Cię rozśmieszyło? Byłaś tam? Kichnął Ci ktoś w talerz? Może chciał
            zjeść Twój obiad?
          • Gość: celinka Re: Bar Gwarek IP: *.wieszowa.pl 11.11.07, 13:46
            Może jeszcze jakieś opinie na temat Gwarka? a krokiety naprawdę mają świetne.
            • Gość: XXX Re: Bar Gwarek IP: *.wieszowa.pl 22.01.08, 23:25
              Gwarka zamknęli. Wiecie czemu?
              • Gość: TY2 Re: Bar Gwarek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.08, 23:33
                Robactwo zjadło personel.
    • Gość: misiu Re: Bar Gwarek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.07, 00:54
      ten bar pamiętam od mojego zawsze.był słynny z niechlujstwa oraz
      sympatycznego widoku zaślinionych meneli.nie wiem jak jest tam
      obecnie,lecz chyba przesadzacie z tymi superlatywami.muszę sam to
      sprawdzić.
      • Gość: misiu Re: Bar Gwarek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.07, 00:19
        nie sprawdziłem,wspomnienie jest zbyt okrutne.
    • Gość: Czestochowianka Re: Bar Gwarek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.07, 08:36
      A ja wiem o ktory Bar chodzi i tez tam jadlam.I te krokiety sa naprawde
      pyszne.Zrobilismy sobie wypad do Waszej Sztolni.Wracajac wstapilismy do
      Gwarka.Mysle,ze przesadzacie troche
      • Gość: Liz Re: Bar Gwarek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.08, 14:45
        krokiety super ale od nowego roku zamiast sklepiku spożywczego jest sklep z
        firanami a bar zamknięty :)
        • Gość: misiu Re: Bar Gwarek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.08, 18:15
          Na szczęście.Ryzyko jakiejś epidemii w naszym mieście znacznie
          spadło.
          • Gość: Olga Re: Bar Gwarek IP: *.wieszowa.pl 15.02.08, 19:59

Robactwo? Żartujesz chyba, to był czyściutki bar.
        • silk24 Re: Bar Gwarek 15.02.08, 20:04
          Firany są kogo innego, chwilowy wynajem, zwolniła ludzi z dobrze prosperującego
          baru, wystarczyło trochę w niego zainwestować i był by bar jak marzenie. A
          biedne dziewczyny bez pracy zostały. No nic się nie dziwie, aluminiowymi
          sztućcami jeść nie będę.
          • Gość: Tg Re: Bar Gwarek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.08, 11:57
            Firany są tam chwilowo, a Bar zamknięto bo jak już pisałem w innym
            poście, nie ma ludzi na mieście, nie opłaca się prowadzić interesu.
            Poprostu wynajęli to na kolejny bank, biorą słodki czynsz i mają
            gdzieś tarnogórski handel. Podziękowania dla naszego burmistrza i
            całego urzędu. Brawo, dalej nic nie róbcie i w końcu wszystkie
            ekspedientki bedą na bruku, a wy obudzicie się z ręką w nocniku że
            miasto praktycznie nie funkcjonuje.
            • 1skierka Re: Bar Gwarek 08.04.08, 15:18
              Z tego co wiem to faktycznie ciezko prowadzic bar. nawet Strasznie niski ceny
              jedzenia i nawet jesli jedzenie jest prima sort i zbiera sie pochwaly, to
              rzeczywistosc pozera drobnych przedsiebiorcow. Ostatnio rozmawialam z panem z
              Baru Smakus (z powodu sasiedniego watku w tym forum zreszta), bo z opinii o
              jedzeniu i obsludze wynikalo, ze interes powinien kwitnac, ale co z tego, kiedy
              utrudnia sie prowadzenie takiej dzialalnosci na kazdym kroku. Mam nadzieje, ze
              tamtego nie zamkna tak szybko, bo faktycznie, zgodnie z opiniami forumowiczow
              warto utrzymac takiego kucharza i taki lokal przy tym zalewie wielkich sieci, w
              ktorych jedzenie rece porzadnego kucharza widzialo tylko na obrazku.
              • Gość: astor Re: Bar Gwarek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.08, 23:30
                A co ma zamknięcie jakiegoś śmierdzącego baru do funkcjonowania
                miasta?
                • Gość: Tg Re: Bar Gwarek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.08, 09:10
                  Bardzo wiele, bo zamykają się kolejne punkty handlowe i
                  gastronomiczne na rzecz otwierania nowego banku... To ma bardzo
                  wiele wspólnego!!!!
                  • Gość: astor Re: Bar Gwarek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.08, 09:24
                    Ludzie nie lubią centrum miasta bo jest nieciekawe.A jest nieciekawe
                    bo ludzie go nie lubią i nie mają ochoty wydawać tutaj pieniędzy.
                    Tutaj potrzebna jest pomoc władz miasta,lecz z tym trzeba poczekać
                    do następnych wyborów.Obecna ekipa niczego już nie zrobi.
                    Bardzo szybko się wypalili i wiedzą,że już nic ich nie uratuje
                    przed wyborczą katastrofą.Jak ktoś już gdzieś na forum napisał
                    "centrum miasta umarło"
                    • Gość: krycha Re: Bar Gwarek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.08, 14:02
                      podobno w części ''sklepowej'' baru ma być biuro podróży !!
                      • Gość: Buciczka77 Re: Bar Gwarek IP: *.wieszowanet.pl 20.11.08, 13:52
                        Ten lokal jest już cały zagospodarowany, czy jednak właściciel przetrwa te
                        podwyżki czynszu to nie wiem.
                        • oryginal23 Re: Bar Gwarek 20.11.08, 23:19
                          Na naszych oczach zamordowano krokietowego Gwarka.Powstało
                          kolejne miejsce bez wyrazu,sklep jakiś czy coś innego.
                          Nie zjemy już pomidorowej,porannej jajecznicy lub obiadowej
                          fasolki po bretońsku.
                          Zabito Gwarka bezlitośnie.
                          Cześć jego pamięci!
                          23.
                          • Gość: mitorg Re: Bar Gwarek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.08, 23:58
                            Wielu nas takich nieutulonych w żalu:(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka