Dodaj do ulubionych

Pytanie o dr Gwoździa

19.12.06, 23:19
Interesuje mnie opinia osób, które miały styczność, albo cokolwiek wiedzą o
dr Gwoździu (ginekolog). Dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: pacjentka Re: Pytanie o dr Gwoździa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 08:39
      "Chodzę" do niego od wielu lat, również mama, ciocia, siostra, parę koleżanek.
      Bardzo go lubię, jest wesoły, dowcipny i kompetentny. Prowadził moje dwie
      ciąże; na Szkolnej, gdzie przyjmuje ma USG-wizyta 60-70zł. Raz byłam w
      szpitalu, na ginekologii, zajmował się mną, wspierał, przychodził kilkakrotnie
      w ciągu dnia. Czułam się jak jego pacjentką a nie szpitala. Ja polecam, jestem
      zadowolona z opieki.
      pozdrawiam
      • Gość: maagaa Re: Pytanie o dr Gwoździa IP: *.adsl.inetia.pl 21.12.06, 18:51
        Popieram "pacjentkę". Też jestem z niego zadowolona, prowadził moją ostatnią
        ciążę i pozostaje moim lekarzem. Nie mam tylko doświadczenia z samego porodu
        (pojechałam na dyżur i trafiłam na innego super lekarza :Jarolima (jeśli nie
        przekręciłam nazwiska)), ale po porodzie również okazał zainteresowanie i
        wsparcie.
        • visiteur Re: Pytanie o dr Gwoździa 21.12.06, 19:08
          Najmocniej Wam dziękuję za odpowiedź, to dla mnie bardzo ważne, gdyż mam
          problemy zdrowotne i muszę trafić do dobrego ginekologa a przaktycznie nie znam
          Tarnowskich Gór.
        • visiteur Re: Pytanie o dr Gwoździa 21.12.06, 19:14
          Muszę jeszcze dodać, że też słyszałam o nim dobre rzeczy, ale tylko od jednej
          osoby, która była jego pacjentką już bardzo dawno. Jak dla mnie jedno polecenie
          to za mało a ja potrzebuję naprawdę fachowego lekarza.
          Pozdrawiam
      • Gość: jo Re: Pytanie o dr Gwoździa IP: *.strong-pc.com 01.08.07, 10:40
        musze się wybrać
    • vivyan Re: Pytanie o dr Gwoździa 22.12.06, 16:55
      Polecam :)
      • Gość: Bercik Re: Pytanie o dr Gwoździa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.06, 20:27
        Pytalem żony.
        Przyjemny, miły, dowcipny, jako lekarz rownież nie najgorzej
      • Gość: tarnogórska mama Re: Pytanie o dr Gwoździa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 21:14
        Ja tez do niego chodzę,prowadził moja oststnią ciążę(bliźniaczą) były przy
        porodzie (CC)przychodził i interesował się moim zdrowiem i moich dzieci.
        Jestem u niego już kilka lat,chodzą do niego równiez siostry,moja
        mama,koleżanki
    • Gość: Bianca Re: Pytanie o dr Gwoździa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.06, 19:15
      Rówznież popieram wyrażone pozytywy. Szył mnie po porodzie, podobno zrobił to idealnie ( wiem z opinii innego lekarza p. Jarolima, który prowadził moją ciążę). Jarolima tez polecam, świetny fachowiec.
      • Gość: Kobietka Re: Pytanie o dr Gwoździa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.06, 21:08
        A macie jakieś opinie o doktorze Nowaku? Przyjmuje prywatnie koło byłego kina
        Europa.
    • visiteur Re: Pytanie o dr Gwoździa 23.12.06, 23:34
      Dziękuję Wam wszystkim za informację. A tak przy okazji to życzę pogodnych i
      zdrowych Świąt.
    • Gość: Mąż Re: Pytanie o dr Gwoździa IP: *.stk.vectranet.pl 16.01.07, 17:58
      Moja 2 polowa korzysta i jest zadowolona
      • Gość: mama Re: Pytanie o dr Gwoździa IP: *.strong-pc.com 15.02.07, 12:32
        Gorąco polecam, przede wszystkim świetny fachowiec, kompetentny, nie zostawia
        pytań bez odpowiedzi, jeszcze nie było problemu którego by nie rozwiązał.
        prowadził również moją ciąże, która nie należała do najłatwiejszych i wszystko
        potoczyło się dobrze. W szpitalu wykazuje zainteresowanie pacjentem, to moim
        zdaniem również bardzo ważne.
    • Gość: gość Re: Pytanie o dr Gwoździa IP: *.strong-pc.com 10.07.07, 16:09
      tani to on ie jest!!!
      • Gość: majka Re: Pytanie o dr Gwoździa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 17:16
        ale za to dobry w swoim fachu!
    • Gość: gość Re: Pytanie o dr Gwoździa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 22:00
      jest ok
      • zambak Re: Pytanie o dr Gwoździa 11.07.07, 07:38
        Wczoraj własnie byłam u niego w prywatnym gabinecie. Jestem stałą pacjentką od
        dobrych kilku lat. Byłam na kontroli, nie było wprawdzie żadnych badań tylko
        rozmowa i dobranie odpowiednich leków. Doktor nic nie wziął za wizytę, która
        trwała dobre 15 min. Sami powiedzcie który ze znanych Wam lekarzy tak by się
        zachował?? Lekarz na wysokim poziomie. Polecam!
        • Gość: tg Re: Pytanie o dr Gwoździa IP: *.strong-pc.com 27.07.07, 08:56
          ja też zastanawiałam się czy do niego iść, ale czytając te opinie wybiorę się
          na pewno !
    • Gość: tomek Re: Pytanie o dr Gwoździa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.07, 07:40
      ...Prowadził moje bliźniaki zanim przyszły na świati sam przeprowadzał
      cesarkę...lekarz świetny i z duzą praktyka (również w stanach)i wiedzą.
      To on przeprowadza wszystkie poważniejsze operacje w szpitalu...poprostu
      fachowiec
    • Gość: gość Re: Pytanie o dr Gwoździa IP: *.strong-pc.com 23.07.07, 13:14
      bardzo dobry lekarz!!!!
    • Gość: dobrzy ginekolodzy Re: Pytanie o dr Gwoździa IP: *.strong-pc.com 26.07.07, 11:28
      Mamy w TG narprawdę wielu dobrych specjalistów. Oprócz Gwoździa są jeszcze
      Krawiec, Tiszler (szpital nr 3), Nowak...
      • Gość: gośc Re: Pytanie o dr Gwoździa IP: *.strong-pc.com 30.07.07, 15:42
        wszystkie moje koleżanki do niego chodzą- a to najlepsza reklama
    • Gość: gość Re: Pytanie o dr Gwoździa IP: *.strong-pc.com 31.07.07, 10:23
      a miałyście jakąś dobrą i sprawdzoną położną ?
      • Gość: aqua Re: Pytanie o dr Gwoździa IP: *.ticom.pl 05.08.07, 23:53
        Jeśli chodzi o położną to polecam panią Wepss z szpitala nr 3
    • Gość: gość Re: Pytanie o dr Gwoździa IP: *.strong-pc.com 02.08.07, 12:42
      polecam go. najlepszy fachman w TG

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka