visiteur 19.12.06, 23:19 Interesuje mnie opinia osób, które miały styczność, albo cokolwiek wiedzą o dr Gwoździu (ginekolog). Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pacjentka Re: Pytanie o dr Gwoździa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 08:39 "Chodzę" do niego od wielu lat, również mama, ciocia, siostra, parę koleżanek. Bardzo go lubię, jest wesoły, dowcipny i kompetentny. Prowadził moje dwie ciąże; na Szkolnej, gdzie przyjmuje ma USG-wizyta 60-70zł. Raz byłam w szpitalu, na ginekologii, zajmował się mną, wspierał, przychodził kilkakrotnie w ciągu dnia. Czułam się jak jego pacjentką a nie szpitala. Ja polecam, jestem zadowolona z opieki. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maagaa Re: Pytanie o dr Gwoździa IP: *.adsl.inetia.pl 21.12.06, 18:51 Popieram "pacjentkę". Też jestem z niego zadowolona, prowadził moją ostatnią ciążę i pozostaje moim lekarzem. Nie mam tylko doświadczenia z samego porodu (pojechałam na dyżur i trafiłam na innego super lekarza :Jarolima (jeśli nie przekręciłam nazwiska)), ale po porodzie również okazał zainteresowanie i wsparcie. Odpowiedz Link Zgłoś
visiteur Re: Pytanie o dr Gwoździa 21.12.06, 19:08 Najmocniej Wam dziękuję za odpowiedź, to dla mnie bardzo ważne, gdyż mam problemy zdrowotne i muszę trafić do dobrego ginekologa a przaktycznie nie znam Tarnowskich Gór. Odpowiedz Link Zgłoś
visiteur Re: Pytanie o dr Gwoździa 21.12.06, 19:14 Muszę jeszcze dodać, że też słyszałam o nim dobre rzeczy, ale tylko od jednej osoby, która była jego pacjentką już bardzo dawno. Jak dla mnie jedno polecenie to za mało a ja potrzebuję naprawdę fachowego lekarza. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: Pytanie o dr Gwoździa IP: *.strong-pc.com 01.08.07, 10:40 musze się wybrać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bercik Re: Pytanie o dr Gwoździa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.06, 20:27 Pytalem żony. Przyjemny, miły, dowcipny, jako lekarz rownież nie najgorzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tarnogórska mama Re: Pytanie o dr Gwoździa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 21:14 Ja tez do niego chodzę,prowadził moja oststnią ciążę(bliźniaczą) były przy porodzie (CC)przychodził i interesował się moim zdrowiem i moich dzieci. Jestem u niego już kilka lat,chodzą do niego równiez siostry,moja mama,koleżanki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bianca Re: Pytanie o dr Gwoździa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.06, 19:15 Rówznież popieram wyrażone pozytywy. Szył mnie po porodzie, podobno zrobił to idealnie ( wiem z opinii innego lekarza p. Jarolima, który prowadził moją ciążę). Jarolima tez polecam, świetny fachowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobietka Re: Pytanie o dr Gwoździa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.06, 21:08 A macie jakieś opinie o doktorze Nowaku? Przyjmuje prywatnie koło byłego kina Europa. Odpowiedz Link Zgłoś
visiteur Re: Pytanie o dr Gwoździa 23.12.06, 23:34 Dziękuję Wam wszystkim za informację. A tak przy okazji to życzę pogodnych i zdrowych Świąt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mąż Re: Pytanie o dr Gwoździa IP: *.stk.vectranet.pl 16.01.07, 17:58 Moja 2 polowa korzysta i jest zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Pytanie o dr Gwoździa IP: *.strong-pc.com 15.02.07, 12:32 Gorąco polecam, przede wszystkim świetny fachowiec, kompetentny, nie zostawia pytań bez odpowiedzi, jeszcze nie było problemu którego by nie rozwiązał. prowadził również moją ciąże, która nie należała do najłatwiejszych i wszystko potoczyło się dobrze. W szpitalu wykazuje zainteresowanie pacjentem, to moim zdaniem również bardzo ważne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Pytanie o dr Gwoździa IP: *.strong-pc.com 10.07.07, 16:09 tani to on ie jest!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: Pytanie o dr Gwoździa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 17:16 ale za to dobry w swoim fachu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Pytanie o dr Gwoździa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 22:00 jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
zambak Re: Pytanie o dr Gwoździa 11.07.07, 07:38 Wczoraj własnie byłam u niego w prywatnym gabinecie. Jestem stałą pacjentką od dobrych kilku lat. Byłam na kontroli, nie było wprawdzie żadnych badań tylko rozmowa i dobranie odpowiednich leków. Doktor nic nie wziął za wizytę, która trwała dobre 15 min. Sami powiedzcie który ze znanych Wam lekarzy tak by się zachował?? Lekarz na wysokim poziomie. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tg Re: Pytanie o dr Gwoździa IP: *.strong-pc.com 27.07.07, 08:56 ja też zastanawiałam się czy do niego iść, ale czytając te opinie wybiorę się na pewno ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Pytanie o dr Gwoździa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.07, 07:40 ...Prowadził moje bliźniaki zanim przyszły na świati sam przeprowadzał cesarkę...lekarz świetny i z duzą praktyka (również w stanach)i wiedzą. To on przeprowadza wszystkie poważniejsze operacje w szpitalu...poprostu fachowiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Pytanie o dr Gwoździa IP: *.strong-pc.com 23.07.07, 13:14 bardzo dobry lekarz!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobrzy ginekolodzy Re: Pytanie o dr Gwoździa IP: *.strong-pc.com 26.07.07, 11:28 Mamy w TG narprawdę wielu dobrych specjalistów. Oprócz Gwoździa są jeszcze Krawiec, Tiszler (szpital nr 3), Nowak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Pytanie o dr Gwoździa IP: *.strong-pc.com 30.07.07, 15:42 wszystkie moje koleżanki do niego chodzą- a to najlepsza reklama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Pytanie o dr Gwoździa IP: *.strong-pc.com 31.07.07, 10:23 a miałyście jakąś dobrą i sprawdzoną położną ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aqua Re: Pytanie o dr Gwoździa IP: *.ticom.pl 05.08.07, 23:53 Jeśli chodzi o położną to polecam panią Wepss z szpitala nr 3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Pytanie o dr Gwoździa IP: *.strong-pc.com 02.08.07, 12:42 polecam go. najlepszy fachman w TG Odpowiedz Link Zgłoś