Gość: Magda IP: *.strzybnica.sdi.tpnet.pl 04.04.03, 11:41 w długi majowy weekend? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Magda Re: Co robicie... IP: *.strzybnica.sdi.tpnet.pl 04.04.03, 12:18 No niestety..., ale co roku nie może być tak samo. Zawsze lepiej mieć 4 wolne dni, niż nic:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr scott Re: Co robicie... IP: *.tg.akk.net.pl 04.04.03, 13:28 Gość portalu: Magda napisał(a): > w długi majowy weekend? jak to co??? TUNING RULEZZZZZ ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Co robicie... IP: *.strzybnica.sdi.tpnet.pl 07.04.03, 08:10 Naprawdę tylu z Was tak ciężko pracuje nawet w taki piękny majowy weekend? No to Wam szczerze współczuje. A kolega Jerry pomysł ma świetny. Praga jest piękna, byłam 2 lata temu. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
evek Re: Co robicie... 04.04.03, 14:58 pracujemy :O( jedyna szansa na nadrobienie sporych zaleglosci :O( Odpowiedz Link Zgłoś
yasny Re: Co robicie... 04.04.03, 15:08 byczymy sie a jak cos innego wymyslimy to pozwole sobie na powiadomenie w tym watku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forman Re: Co robicie... IP: proxy 04.04.03, 18:42 Chętnie bym pojechał do brata do Zakopanego z rodziną.Ale już widzę te korki na zakopiance to mi się odechciewa,a PKSem lub PKP to mi się nie chce. 1 maja zapewne coś trzeba robić w domu lub wokoło,a 3-4 to święta kościelne to przy dobrej pogodzie planuję wycieczkę na rowerze. Odpowiedz Link Zgłoś
pointowski Re: Co robicie... 05.04.03, 09:16 szkoda ze nie ma juz tych pochodow... ale na pewno bedzie jakas niskich lotow impreza w central perku w TG ale ja i tak bede pracowal... i spal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: Co robicie... IP: *.karo.punkt.pl / *.gazeta.pl 05.04.03, 16:14 Jak się uda to wyjezdżam z dziewczyną poza Śląsk. Może Praga? Piekne miasto, troche drogo, ale w końcu stolica:-) Pozdrawiam, J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Co robicie... IP: *.strzybnica.sdi.tpnet.pl 07.04.03, 08:11 Naprawdę tylu z Was tak ciężko pracuje nawet w taki piękny majowy weekend? No to Wam szczerze współczuje. A kolega Jerry pomysł ma świetny. Praga jest piękna, byłam 2 lata temu. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
loggy_ Re: Co robicie... 08.04.03, 08:03 Gość portalu: Magda napisał(a): > Naprawdę tylu z Was tak ciężko pracuje nawet w taki piękny majowy weekend? No > to Wam szczerze współczuje. A kolega Jerry pomysł ma świetny. Praga jest > piękna, byłam 2 lata temu. Pozdr. Jak tak dalej pojdzie z pogoda, to moze sie skusze na narty :) L. Odpowiedz Link Zgłoś
evek Re: Co robicie... 08.04.03, 08:55 taaa, ja tez bylam w tym czasie w Pradze i juz wiecej tego bledu nie zrobie. wtedy byl najazd Polakow i innych narodowosci. scisk wszedzie, tlumy przewalaly sie przez miasto... a w pazdzierniku byl spokoj :O) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Co robicie... IP: *.strzybnica.sdi.tpnet.pl 08.04.03, 11:01 Ja byłam w lipcu, więc nie mam porównania ani z majem, ani z październikiem. Ale było naprawdę cudownie, a ilość ludzi w niczym mi nie przeszkadzała. Zresztą, chyba nie było takiej rzeczy, która mogłaby mi wtedy przeszkodzić w zachwycaniu się Pragą:-) p.s. dla pesymistów:-) Na narty nie liczcie, będzie ciepło i słonecznie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś