Gość: Małgosia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.07, 14:53 Czy ktoś może mi polecić solidnego i taniego notariusza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: an Re: notariusz IP: *.eranet.pl 09.03.07, 21:27 hej Małgosia, nie wiem czy to jeszcze aktualne, ale co mi tam ;). Z tarnogórskich notariuszy z własnego doświadczenia mogę Ci napisać, że zdecydowanie ODRADZAM kontakt z p. Gomolińską - chamstwo, prymitywizm itepe. Bardzo dobre wrazenie na mnie zrobil z kolei p. Krzysztof Śmieja, zreszta polecali mi go rowniez znajomi. Wydaje sie, ze to kompetentny i szanujacy swoj zawod i klientow czlowiek. Poza TG polecam zdecydowanie katowickiego notariusza P. Jacka Wojdyłę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angol Re: notariusz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.07, 14:09 Zdecydowanie - Krzysztof Śmieja! Zawsze robi tylko rzeczy niezbędne w dokumentach - bo okazuje się, że nie wszystko jest wymagane z tego co twierdzą inni - no i przez to nie przepłacisz u niego. A do tego bardzo kulturalny i grzeczny - i jego przcownicy tacy sami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malgosia Re: notariusz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.07, 15:10 Dzięki serdeczne za informacje Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: notariusz 11.03.07, 21:53 Gość portalu: an napisał(a): > ODRADZAM kontakt z p. Gomolińską - chamstwo, prymitywizm itepe. Rutyna ją żżera i nie tylko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel TG Re: notariusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 23:10 Zdecydowanie polecam P. Krzysztofa Śmieję . Na podstawie opinii osób korzystajacych z " usług " P.Gomolińskiej mozna wnioskować , że niebawem prawdopodobnie podzieli los notariusza , który niedawno odszedł w zaświaty. Można też domniemać , że pozostawi taki sam bajzel jak ten co wyżej wspomniany. Odradzam !. Odpowiedz Link Zgłoś