Gość: Ilza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.07, 22:16 Czy wiecie gdzie będzie Kaufland?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mloda_tg Re: Gdzie Kaufland?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.07, 20:52 moze kolo JYSK'a? miejsce jeszcze jest;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liza Re: Gdzie Kaufland?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.07, 21:27 Dzięki. Może. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pattg Re: Gdzie Kaufland?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 10:50 Na 100% na przeciwko Tesco w ogrodzonym polu (informacja z urzędu miasta) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jardo Re: Gdzie Kaufland?? IP: *.tpnet.pl 27.06.07, 17:30 Gość portalu: pattg napisał(a): > Na 100% na przeciwko Tesco w ogrodzonym polu (informacja z urzędu miasta) Budowa już wre, ktoś wie kiedy otwierają? A przy okazji, jak otworzą to koniec półronda - bedziemy jeżdzić dookoło jadąc w obu kierunkach. Odpowiedz Link Zgłoś
anrietta Re: Gdzie Kaufland?? 27.06.07, 21:18 A mnie zastanawia jedno. Kiedy wybudowali Carffura miałam nadzieję, że sie poluzuje w Tesco. Nic z tego jednak nie wyszło, bo ludzi w weekend, że aż szału można dostać przy kasie. Wszyscy tak kochają to Tesco czy jak? Może Kaufland rozwiąże sprawę hmmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jardo Re: Gdzie Kaufland?? IP: *.icm.edu.pl 27.06.07, 21:40 anrietta napisała: > Kiedy wybudowali Carffura miałam nadzieję, że sie poluzuje w Tesco. > Nic z tego jednak nie wyszło, bo ludzi w weekend, że aż szału można dostać przy > kasie. > Wszyscy tak kochają to Tesco czy jak? > Może Kaufland rozwiąże sprawę hmmmm... Nie każdy ma ochotę latac między Carrfourem a Tesco i sprawdzac ceny - więc zakłada że w Tesco będzie taniej i więcej. Ale masz rację - jeśli powstanie Kaufland obok to tłok w Tesco powinien sie nieco rozładować - ale to wszystko będzie od samego Kauflanda zależeć. Pewnie w Tesco znowu się pojawią tablice "porównawcze" jak było w swoim czasie kiedy konkurowali z ś.p. minimalem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TG Problem kas IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 27.06.07, 22:19 Szału przy kasach można w tesco dostać nie od natłoku ludzi ale przez małą liczbę czynnych kas. Nie wiem czy to zauważyliście. Ja ostatnio trzykrotnie będąc w tesco po południu liczyłem ile kas działa. Raz było 5, dwa razy 6 kas. A stanowisk kasowych jest chyba 26! To wyjaśnia problem. Kiedyś byla taka akcja tesco "otworzymy dla ciebie wszystkie kasy",teraz o tym cisza. Nie ma chętnych kasjerek do pracy, pewnie płacą słabo. Jak się kaufland czy co tam ma być otworzy zobaczycie- wiekszość kas będzie czynnych:) Odpowiedz Link Zgłoś
sirions Re: Gdzie Kaufland?? 27.06.07, 23:15 Czy to już pewne, że tam powstanie Kaufland? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anrietta Re: Gdzie Kaufland?? 28.06.07, 15:31 TG masz rację. Otworzenie większej ilości kas pewnie rozwiązałoby sprawę dlatego liczę, że jeżeli powstanie Kaufland to w Tesco zaczną szanować czas klientów i zatrudnią więcej osób do obsługi kas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Re: Gdzie Kaufland?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 19:19 www.szybkopraca.pl/index.php?nav1=szczegoly&id=12786&typ=dam&from=index.php%3Fnav1%3Dszukaj%26typ%3Ddam% 26grupa%3D0_0%26region%3D1%26offset%3D0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-( Re: Gdzie Kaufland?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 19:20 chyba już nieaktualne praca.money.pl/koordynator;pracy;roznosicieli;gazet;reklamowych,tarnowskie;gory,oferta,397278.html Odpowiedz Link Zgłoś
anrietta Re: Gdzie Kaufland?? 03.07.07, 22:16 gościu chyba jednak ważne. Zobacz na datę ważności ogłoszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Gdzie Kaufland?? IP: *.strong-pc.com 05.07.07, 13:56 w TG Kaufland? to jakieś ploty chyba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re: Gdzie Kaufland?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.07, 15:12 Gość portalu: gość napisał(a): > w TG Kaufland? to jakieś ploty chyba to nie ploty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jardo Re: Gdzie Kaufland?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 12:15 Gość portalu: gość napisał(a): > w TG Kaufland? to jakieś ploty chyba To jedź zobaczyć sobie plac budowy i później się wypowiadaj. Jardo Odpowiedz Link Zgłoś