Gość: adalberto IP: 213.186.69.* 30.04.03, 18:38 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: door Re: CRM IP: 213.186.69.* 06.05.03, 17:27 Znacie jakiegos speca od tych tematów ? Odpowiedz Link Zgłoś
itcube_crm Re: CRM 18.04.13, 09:39 Propopuję zacząć od zapoznania się z materiałami dostępnymi na stronie www.itcube.pl Odpowiedz Link Zgłoś
milenanana Re: CRM 15.03.15, 19:53 pl.limdesk.com/cennik To przykład dobrego CRMu. Ma bezpłatną wersję więc możesz sobie zobaczyć na jakich zasadach działają te systemy. Odpowiedz Link Zgłoś
kamila.lulek Re: CRM 05.04.19, 13:11 To taki system, w obrębie którego można zarządzać różnymi płaszczyznami firmy i ogólnie też pracownikami.... w CRMie możesz przydzielać zadania, planować termin ich wykonania, kontaktować się z klientami... funkcji jest naprawdę wiele... od prostych, po bardzo zaawansowane. Tutaj możesz poczytać więcej: itcube.pl/dla-partnera Odpowiedz Link Zgłoś
marwinka8 Re: CRM 10.10.18, 23:47 Jeśli chodzi o CRM dla małej firmy, ja zdecydowanie polecam csmart.pl –ma wszystkie niezbędne funkcjonalności i bardzo usprawnia procesy sprzedaży i obsługi w firmie. Jednocześnie można go zintegrować z zewnętrznymi narzędziami, co także jest świetną opcją. Odpowiedz Link Zgłoś
sieciakk Re: CRM 02.04.21, 13:05 Jeśli ktoś szuka fajnego oprogramowania to szczerze mogę polecić Firmao www.firmao.pl/ds. System jest indywidualnie dopasowywany do twoich potrzeb, możesz zarządzać firmą z każdego miejsca na świecie. Z tego co widzę u nich na stronie to mają 14 dni testowania za darmo, więc naprawdę warto spróbować. Odpowiedz Link Zgłoś
maciek7701 Re: CRM 16.01.23, 20:06 Prosty i bardzo pomocny crm ma metasales. Przyspiesza mi funkcjonowanie z klientami i pracownikami :D Tu link dla ułatwienia: metasales.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś